Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Εύκολα ο Τοξότης

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση και στον 2ο Όμιλο το απόγευμα της Κυριακής, με τον Τοξότη να παίρνει εύκολη νίκη με σκορ 4-0 επί της Λάρισας ’88, ενώ από την άλλη, ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ορφέα και Προμηθέα.

«Φόρτσαρε» στο δεύτερο ο Τοξότης

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Τοξότης επί της Λάρισας ’88. Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα, άνοιξε το σκορ στο 44ο λεπτό με τον Ζαχαράκη, που σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κίτσιος Κ., με δύο προσωπικά τέρματα, στο 65’ και στο 69’, ανέβασε το σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Σουλτσιώτης.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Λάρισα ’88, έχει παράπονα από τον επόπτη της αναμέτρησης, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν, ότι κακώς τους ακύρωσε γκολ, με το οποίο θα έκαναν το 1-1.

Τοξότης: Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ. (79’ Μπουροτζίκας), Μαλάκος, Τσακνάκης, Ζιάκος, Σούμας, Τάκε Αλ., Τσέλας (46’ Τάκε Δ.), Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος (67’ Σουλτσιώτης).

Λάρισα ’88: Τούρλας, Καψάλης, Σδράλης, Ντάμαλης, Κοκόνης, Φίλογλου, Μπέρμπερης (30’ Μακρής, λ.τ.), Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Κουτσώνης (70’ Ναστούδης), Σκουλίδης (60’ Μπουφίκος).

Διαιτητής: Ντανταλής Βοηθοί: Τζιόλας, Παππάς.

Λευκή ισοπαλία στην Ραχούλα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση, ανάμεσα στις δύο νεανικές ομάδες του Ορφέα και του Προμηθέα, που έγινε στο γήπεδο της Ραχούλας.

Οι γηπεδούχοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Φραγκογούλα, Δημητρόφ και Φαρμάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν κυρίως με τους Παπαδόντα, Κίτσα και Σιδέρη.

Ορφέας: Βραχοσάι, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Σ., Γκέμας (35’ Πνευματικός), Φαρμάκης, Φραγκογούλας Δ., φραγκογούλας Ε., Καλαφάτης, Δημητρόφ, Ακριτίδης (80’ Δασκαλάκης).

Προμηθέας: Ιωαννίδης, Ντισλής (85’ Αποστόλου), Ψύρρας, Αθανασίου, Καραχάλιος, Δημεράς, Παπαδόντας, Καρυώτης (73’ Σιδέρης), Πατσιούρας Δ., Κίτσας, Μαχούχας (58’ Τρίμμης).

Διαιτητής: Δεληγιάννη Βοηθοί: Κωστής, Καραθάνος.