Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Μόνος πρώτος ο Λαρισαϊκός

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η δράση της 5ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Λαρισαϊκού, κέρδισε τον Ελευθεριακό με σκορ 3-0 στο ντέρμπι κορυφής κι έτσι πλέον, βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Νίκη στο ντέρμπι και πρωτιά

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχτηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαρισαϊκό και Ελευθεριακό, μιας και η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να πάρει μια εύκολη νίκη, με 3-0, όπως μαρτυράει και το σκορ. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, κατάφεραν να φτάσουν στο τρίποντο, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο 18’, ο Περικλής Γκόλαντας, έκανε το 1-0 για τον Λαρισαϊκό, ενώ στο 27’, ο Τσιτσιλής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0, διαμορφώθηκε στο 36ο λεπτό, με δράστη και πάλι τον Περικλή Γκόλαντα, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες έχασαν κι από ένα πέναλτι. Ο Ελευθεριακός, στο 70ο λεπτό, με τον Σαμαρά και ο Λαρισαϊκός με τον Γκόλαντα, οκτώ λεπτά αργότερα, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  

Λαρισαϊκός: Τάσης, Μικερτζής, Φλορίν, Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Τατίας, Ελιζόπουλος (55’ Ρομουλίνο), Μπλάνας, Τζέτζικας (64’ Δημόπουλος), Γκόλαντας Π., Τσιμπουκλής (78’ Θεοδώρου).

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Μπίμπα, Ζαφειρούλης, Φροξυλιάς, Δεληγιάννης, Δάλλας (46’ Πότσης), Μπάτζιος, Γκαραβέλης, Χριστοδούλου (70’ Παπαρχήστος), Σαμαράς, Τζιούρας.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Ντίνου, Κωτσόπουλος.

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιπποκράτης

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιπποκράτη, που κατάφερε να περάσει μέσα από τον Αετόλοφο, επικρατώντας του τοπικού Αετού, με σκορ 0-3.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν αρχικά το σκορ, όταν ο Κουτσιμάνης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Αλέξης Σαλοκανάς, σημειώνοντας το 0-1. Στην συνέχεια και στο δεύτερο μέρος, ο Κουτσιμάνης σημείωσε το 0-2, ενώ στο 85ο λεπτό, ο Μπασιάκος, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, είχαν ένα χαμένο πέναλτι με τον Καράτζιο, ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μιας και αποβλήθηκε ο Σταύρος Ηλιάδης, με απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός για το οποίο έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Αετός Αετολόφου: Τσανάς, Μπαρούτζας, Μπρουγαζάς (60’ Στατήρης), Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Παντελιάδης, Ηλιάδης Ευ. (65’ Παφίλης), Αργυρούλης, Καράτζιος, Χατζάκος, Τζουβάρας Ηλ. (46’ Τζουβάρας Χρ.).

Ιπποκράτης: Σαλοκανάς Χ., Τσουμάνης, Τζήκας, Φώλιας, Κολοβός, Ροκούδης, Τσιάμης (72’ Μονάντερος), Νταμπαλέτσιος (67’ Αραπατσάνης), Σαλοκανάς Αλ. (80’ Μπασιάκος), Παπαδημητρίου, Κουτσιμάνης.

Διαιτητής: Κοντοβασίλης Βοηθοί: Τέγος, Παπαγιαννόπουλος.

«Καθάρισε» από νωρίς η Αιγάνη

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Όλυμπος Αιγάνης, στην έδρα του Ευαγγελισμού. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Σδούγκας, με εκτέλεση φάουλ από το κέντρο περίπου του γηπέδου, έκανε το 0-1, ενώ είκοσι λεπτά αργότερα, ο Ριζάκης, με σουτ από τα 30 μέτρα σημείωσε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος και τελικά στο 85’, ο Στογιάννης ήταν αυτός που μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Αιγάνη, είχε και δοκάρι στο 70’ με τον Ευαγγέλου.

Επιπλέον, ο προπονητής του Ολύμπου Αιγάνης, κύριος Νίκος Παναγόπουλος έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα, με την διοίκηση του Ολύμπου να του εύχεται καλή επιτυχία στην πορεία του.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Παπαϊωάννου, Στογιάννης, Κόκκινος, Ζάρρας, Μαντής Παν. (65’ Καραΐσκος), Κίκε, Διαμαντάκης, Χαλίτσιος (50’ Καουνάς), Λίτρα (80’ Μαντής Τρ., λ.τ.), Χατζής.

Όλυμπος Αιγάνης: Φιλίππου, Λιόλιος Κ., Σδούγκας, Πουρλιώτης (75’ Ζάχος Χρ.), Βουγιούκας (55’ Κοτρώνης), Ριζάκης, Περκέτσι, Μπουλάρι Λ. (85’ Λιόλιος Παν.), Μπουλάρι Γ., Ευαγγέλου, Περόι.

Διαιτητής: Διαμαντής Βοηθοί: Μακρής, Τσακνάκη.

«Θύελλα» στην Έλαφο

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε η Θύελλα Ελάτειας, στην έδρα της Ελάφου. Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με τον Κέρι στο 20ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Κολώνας έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, μείωσαν στο 40ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρανικόλα σε 1-2, όμως ο Αβέλας, έκανε το 1-3 λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η Έλαφος, προσπάθησε να πιέσει και τελικά, κατάφερε να φτάσει σε ένα ακόμα τέρμα, με τον Καρανικόλα, στο 75ο λεπτό, που διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Τσατσανάκος, Παπάζογλου, Μάνδαλος, Κατσαρός, Ζυγογιώργος, Αναγνώστου Β. (70’ Τζήκας Γ.), Σφέτσος Η., Καρανικόλας, Στογιάνοφ (60’ Σφέτσος Α.), Νταμήτρος.

Θύελλα Ελάτειας: Κωστής, Μουστάκας, Δήμου (60’ Πλούτσιας), Κοσμάνος, Κοντογιάννης, Γκογκότης, Αβέλας (82’ Μπούτος), Κολώνας (75’ Τσιτώτας), Παπαδόντας, Μητσογιάννης, Κέρι.

Τρία γκολ και πολλά δοκάρια

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, απέναντι στο Νέο Περιβόλι. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Τζαβέλας κέρδισε πέναλτι, το οποίο έκανε γκολ ο Γιάννης Ντάφος, ενώ στο 40’, ο Φλαμούρ έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε στο 65’ ο Ντίνας.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι υπήρξαν και πολλά δοκάρια σε αυτήν την αναμέτρηση, με τους Τσικούρα, Άγγελο Ανδρέου και Τζαβέλα για τους γηπεδούχους και τους Νίκο Ιορδανίδη και Τζέκα για τους φιλοξενούμενους.

Δόξα Αμυγδαλής: Γαλάνης Β., Μπραχελικά, Ντάφος Παν., Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Καράτζιος, Στεφανούλης (85’ Μπικιώτης), Ντάφος Ι., Ντίνας, Φλαμούρ (75’ Ανδρέου Δημ.), Τζαβέλας.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Μπαταβάνος, Παπαδημητρίου, Μάλτζαρης (46’ Μαγαλιός), Αργύρης, Παπανικολάου, Ιορδανίδης Δ. (46’ Τσουμπέκας), Ιορδανίδης Νικ., Ζιώγας, Αλεξόπουλος (60’ Μιχαήλ), Τζέκας.

Διαιτητής: Καρδούλας Βοηθοί: Ζαχαρός, Τέγος.