Βαθμολογία

Νίκες για Κρήνη, Άρη Διλόφου και Χαλκιάδες

Αναλυτικά ακολουθούν όλα τα ρεπορτάζ από τους αγώνες της Κυριακής (15/11) για τον 3ο Όμιλο της Γ' ΕΠΣΛ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ζωοδόχος Πηγή - Νίκη Κρήνης 1-3

Η Νίκη Κρήνης σημείωσε μια μεγάλη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας κόντρα στην Ζωοδόχο Πηγή. Στο 7' τριπλή ευκαιρία και δύο τετ α τετ για τους γηπεδούχους, αρχικά με τον Τσιατίνα όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στη συνέχεια με τον Κόκκινο όπου η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και και στη συνέχεια ο Τσιατίτας πάλι όπου ο τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27' κόρνερ ο Μαργαριτόπουλος Ι., κεφαλιά ο Νταφόπουλος και 0-1. Στο 29' σέντρα του Μαργαριτόπουλου Ι., πήρε την κεφαλιά ο Γκατζόγιας και το 0-2. Στο 40' σέντρα - σουτ του Μαργαριτόπουλου Α. και 0-3.

Τρία λεπτά μετά ο Μαργαριτόπουλος έκανε το ένα - δύο με τον Γκατζόγια, πέρασε και τον τερματοφύλακα και η μπάλα πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος. Στο 64' δοκάρι με τον Τσιατίνα ενώ ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο τελικό 1-3 με πέναλτι που κέρδισε ο Τσιατίνας και εκτέλεσε ο Λεβής. Στο 80' η ομάδα της Ζωοδόχου έμεινε με δέκα παίκτες αφού τραυματίστηκε ο Μαμπλέκος. Στο 88' από πάσα του Καραγιάννη Δ. τετ α τετ ο Γακόπουλος η μπάλα λίγο άουτ.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Παπανικολάου, Λυτσόπουλος, Μπουτίνς, Λεβής, Φαρασαλής, Ζιάρκας (10' λ.τ. Μαμπλέκος), Μελανός, Κόκκινος, Μπανιάς (70' Μακρυγιάννης), Τσιατίνας (46' λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Δημουλάς.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Καραγιάννης Δ., Μαργαριτόπουλος Α, Κεχαγιάς (32' λ.τ. Μαγαλιός), Πράππας, Γκατζόγιας (85' Καραγιάννης Β.), Μαργαριτόπουλος Ι. (82' Αγγελακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Παπαγεωργίου, Κοτούμπας.

Πηνειός Λάρισας - Ακαδημία Αχιλλέως 1-1

Από έναν βαθμό πήραν Πηνειός και Ακαδημία Αχιλλέως. Οι γηπεδουζοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Στο 14' το 1-0 απο μια λάθος επιστροφη της αμυνας της Ακαδημίας μπηκε στην φαση ο αμυντικος Δαουτης και ανοιξε το σκορ πετυχαινωντας το 2ο προσωπικο του γκολ φετος.

Στο 25' ακυρώνεται το 2ο γκολ του Δαουτη απο την μικρη περιοχή ως επιθετικό φαουλ. Στο 37' έγινε το 1-1 με τον Θανόπουλο. Λίγες φάσεις στο δεύτερο μέρος και έτσι δεν άλλαξε το σκορ μέχρι τέλους.

Πηνειός Λάρισας: Γιαννόπουλος, Κόρδας (46' Πετρούσης), Πέρκας, Μαχούχας, Δαούτης, Δούκας, Παπαδούλης, Γεωργούλας, Γκούλιος (62' Παπαδημητρίου), Δαούλας, Κελεσίδης (72' Γκαντούνας).  

Ακαδημία Αχιλλέως: Ευθυμιάδης, Πανάγος (83' Ζαφειρούλης), Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος (20' λ.τ. Σαμιώτης), Τριανταφύλλου, Μισαηλίδης, Θανόπουλος Δ., Γιαννούλας, Θανόπουλος Τ., Χρόνης, Ψαρογεώργος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Ζήγρα, Κοντοβασίλης.

Σταυραετός - Άρης Διλόφου 0 - 2

Νίκη για τον Άρη Διλόφου με σκορ 0-2 μέσα στην έδρα του Σταυραετού. Στο 3' φάουλ του Φουστάνα Γ., κεφαλιά ο Σουλιώτης Β. η μπάλα λίγο πάνω απ' το δοκάρι. Στο 30' πέναλτι κέρδισε ο Σουλιώτης Π., εκτέλεσε ο Φουστάνας Γ. και το 0-1. Στο 35' σουτ του Καρακώστας σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Πέντε λεπτά μετά σέντρα του Φουστάνα Γ., κεφαλιά του Σουλιώτη Β., η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 55' ωραίος συνδιασμός του Καρακώστα με τον Σουλιώτη Π. έστρωσε στον Ρεντινόπουλο και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 80' σουτ του Βαϊτση έξω από την περιοχή η μπάλα στο δοκάρι και άουτ. Για τους γηπεδούχους μόνο μία φάση, στο 39' τετ α τετ του Νταβέλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Γιαννούχος, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Καλούτσας, Γκέβρος Θ., Ψαλίδας, Κίτσιος (70' Βαλαβάνης), Κουτσιμανής, Κλημενώφ, Νταβέλης, Καραϊσκος (50' Κολοβός).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Τσαμπαλής, Μπακόλας, Φουστάνας Γ. (70' Βαϊτσης), Μπουλούτσος, Ρεντινόπουλος, Καρακώστας (60' Καραγιώργος), Σουλιώτης Π. (80' Καραγκούνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Κουμάρογλου, Ραμάϊ.

Μυραϊκός - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 1 - 1

Από έναν βαθμό απέσπασαν Μυραϊκός και Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων στο τελικό 1-1. Στο 4' ο Βέρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-0. Στο 10' σουτ του Αντωνίου σε κενή εστία η μπάλα στο δοκάρι! Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 32' ο Αντωνίου είχε τετ α τετ αλλά απέκρουσε ο κίπερ και στο 40' από κόρνερ κεφαλιά του Γκερλιώτη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 50' τετ α τετ του Αντωνίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στο 70' σουτ του Βέρα η μπλαλα στο κάθετο δοκάρι ενώ στο 75' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Λιτσόπουλος το εκτέλεσε αλλά ο κίπερ απέκρουσε. Για τους φιλοξενούμενους στο 25', 28' και 40' τρία καλά σουτ από τον Κουκουτή. Στο 37' ο Κίτσιος κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έγινε το 1-1. Στην επανάληψη ο Καραχάλιος και ο Κουκουτής είχαν δύο καλές στιγμές για την ομάδα τους.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Βογιατζής, Βλάνδος, Βαλτινός (70' λ.τ. Παπαδούλης), Μαμάκος, Γκερλιώτης, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Λιμτσιούλης, Κουμαντζέλης (85' Χασιώτης), Αντωνίου, Βέρας.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Μακρυγιάννης, Τζιλήρας (55' Καραλόπουλος), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Κουκουτής, Τσάτσος, Βασιλόπουλος, Καραχάλιος, Κυριαζής (65' Μαμαλούδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσακνάκης, Κουβατάς, Μπακαλμπάσης.

Μαρίνος Αντύπας - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 0 - 2

Νίκη εκτός έδρας για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων απέναντι στον Μαρίνο Αντύπα. Για τους γηπεδούχους ο Κοσσύβας, βγήκε λόγω τραυματισμού στο 10’ κι ο Μαρίνος Αντύπας, συνέχισε με παίκτη λιγότερο, επειδή δεν υπήρχε άλλη αλλαγή.

Για τους φιλοξενούμενους δύο καλά σουτ στην αρχή με τον Κονατσιώτη. Στο 12' κεφαλιά του Κίτσα απέκρουσε ο κίπερ καισ το 35' σουτ του Νιαβή η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 37' απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νασιούλα και το 0-1. Στο 70' ο Κίτσας με ατομική προσπάθεια και με σουτ έκανε το 0-2. Τέλος στο 83' ο Κονατσιώτης είχε δοκάρι.

Μαρίνος Αντύπας: Γκίτσας, Κοσσύβας, Βλασιάδης, Μπέλτσιος, Μητρολιός, Μπακόλας, Ντρογκούλας, Πάσκου (73’ Παπαναστασίου) Καραγιώργος (62’ Αδαμόπουλος) Αλμπάνης, Παπαδόπουλος (55’ Βλαχος).

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Μητσόπουλος, Στεφανίδης (65' Τασιόπουλος Κ.), Τασιόπουλος Α., Καρδαμήλης, Ψύρρας (50' Μαμάτσας), Ρουμάνης (66' Λαζαρίδης), Νιαβής, Νασιούλας, Κίτσας, Κονατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Σπανούλης, Λανάρα.