Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Πεντάρα και κορυφή για τον Τοξότη

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η αγωνιστική δράση και στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Τοξότης, Πύθιο, Νίκη Μιχαήλ και Βαλανίδα, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Καθάρισε με πέντε γκολ

Ευρεία νίκη πήρε ο Τοξότης, απέναντι στον Προμηθέα, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1-5. Η ομάδα του Χρήστου Γκάτα, πήρε κεφάλι με δύο γκολ στο σκορ στο πρώτο μέρος, με τους Σούμα και Ζαχαράκη να κάνουν το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζαχαράκης, έκανε το 0-3 στο 50’, ενώ λίγο αργότερα ο Χρήστος Κίτσιος έκανε το 0-4. Ο Προμηθέας, μείωσε σε 1-4 με τον Σιδέρη, ενώ το τελικό 1-5, διαμόρφωσε ο Ζαχαράκης, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

Προμηθέας: Λουκανίκας (20′ Σιδέρης, λ.τ.), Δισλής, Μάλλιος, Αθανασίου, Καραχάλιος (55′ Τρίμμης, λ.τ.), Γιαννιός, Πατσιούρας Β., Δημεράς, Ιωαννίδης, Παπαδόντας, Ψύρρας.

Τοξότης: Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ., Μαλάκος, Σούμας, Τσακνάκης, Σαπουνάς (56′ Πλατσάς), Τάκε Αλ., Τάκε Δ., Ζαχαράκης, Τσέλας (60′ Γκαραβέλης), Κάνος (55′ Σουλτσιώτης).

Το γύρισε στο τέλος η Βαλανίδα

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Δόξα Βαλανίδας, απέναντι στον Ορφέα και πλέον συγκατοικεί με τις υπόλοιπες ομάδες στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 55’ με τον Δημητρόφ, ωστόσο, οι γηπεδούχοι, με τους Καραποστόλη και Ζουρλαδάνη, κατάφεραν να το γυρίσουν στα τελευταία λεπτά και να πάρουν το τρίποντο.

Δόξα Βαλανίδας: Βαρσάμης Χρ., Καρβέλης (90’ Ζουρλαδάνης), Μουσιός, Νάτσιος (52’ Κωστάκης), Σκριάπας, Παζάρας Α., Ζάχο, Αγγελόπουλος (52’ Θεοφυλάκτου), Παζάρας Γ., Παπαδημητρίου, Καραποστόλης.

Ορφέας: Βραχοσάι, Παπαδημητρίου Δ., Μπουντής Παν., Φαρμάκης, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Στ., Πνευματικός, Καλαφάτης (85’ Μπελιάς), Ακριτίδης (86’ Νεχαλιώτης), Δημητρόφ, Γκέμας (46’ Φραγκογούλας).

Κρατούσε εξάσφαιρο η Νίκη Μιχαήλ

Ευρεία νίκη, με σκορ 6-1 πήρε η Νίκη Μιχαήλ, απέναντι στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν καταιγιστική και άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Καψάλης, σημείωσε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαλάτσης, σημειώνοντας το 2-0 για τους γηπεδούχους, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Λιβάδι κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 50ο λεπτό, με τον Φτεργιώτη, ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Κούκος, σημείωσε το 3-1 για την Νίκη Μιχαήλ. Στο 58’, ήταν η σειρά του Σβίλια να σκοράρει για το 4-1, ενώ στο 65’, ο Φακάς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6-1 για τους γηπεδούχους, διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό, ο Καραφύλλης.

Νίκη Μιχαήλ: Βασιλειάδης, Τσαλίκης (46’ Μπούφης), Μπατσογιάννης, Μπαρούτας, Σαπουνάς, Καραφύλλης, Φάκας, Χαλάτσης (46’ Γραβάνης), Καψάλης, Σβίλιας, Δραγατσίκης (46’ Κούκος)

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Καψάλης Γ., Αντωνίου, Μπίσμπας, Μπατζάκης, Καπέτης, Μένος, Φτεργιώτης, Γκατζούνης, Τζημαγιώργης, Μεταξιώτης, Θεοδωρής Γ.