Βαθμολογία

Μεγάλα σκορ στον 3ο Όμιλο της Γ' ΕΠΣΛ

Την κορυφή μοιράζονται Ακαδημία Αχιλλέως και Άρης Διλόφου

Αναλυτικά τα πέντε ματς του 3ου Ομίλου της Γ' ΕΠΣΛ που διεξήχθησαν την Κυριακή (8/11).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Μυραϊκός - Πηνειός Λάρισας 4 - 0

Ο Μυραϊκός επικράτησε με σκορ 4-0 του Πηνειού σε ένα εύκολο απόγευμα για τους γηπεδούχους. Στο 18' γκολ 1-0 ο Βέρρας με πλασε απο την μικρη περιοχή μετα απο λάθος της άμυνας. Στο 22' μεγαλη ευκαιρία για Μυραϊκο σε τετ α τετ στελνει την μπάλα πανω απο την εστία το Ν.7 Hysenas.

Στο 52' γκολ 2-0 ο Κουμαντζελης. Στο 71' Ο τερματοφύλακας του Μυραϊκού αποκρούει την μπάλα και την βγάζει κορνερ υστερα από την εκτέλεση φαουλ του Δαούλα εξω απο την μεγάλη περιοχή. Στο 76' μεγαλες επεμβασεις απο τον τερματοφυλακα του Πηνειου Γιαννόπουλο στην παρθενική του εμφάνιση στην ομάδα που κερδισε και τα χειροκρότηματα ολων των φιλάθλων.

Στο 84' γκολ 3-0 μετα απο φαση διάρκειας ο Βλάνδος με σουτ εξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 89' γκολ 4-0 ο Βέρρας με σουτ απο την μικρή περιοχή μετά από παράλληλη πάσα από συμπαίχτη του.

Α.Ο. Πηνειός 1972 (Παναγιώτης Τσάκος): Γιαννόπουλος, Μούσιος, Πέρκας, Γκούλιος, Τριανταφύλλου (34' Γκαντούνας), Παπαδούλης, Οικονόμου (80' Παπαδούλης, Παπαδημητρίου, Αθανασόπουλος (15' Θάνος), Δαούλας, Γεωργούλας.

Μυραϊκός Διλόφου (Σολωμος Κωνσταντίνος): Μπατζιανούλης, Γκερλιώτης, Κουμαντζέλης, Μαμάκος, Κυριακάκης Φιλ., Hysenas (85' Qoras Euglen), Μπαντούλης, Βέρρας, Αντωνίου (83'Dedgionas Orjon), Λυμτσιούλης  (75' Κατσανούλης), Βλάνδος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης, Παππάς, Πατσής.

Άρης Διλόφου - Ζωοδόχος Πηγή 3 - 0

Ο Άρης Διλόφου κέρδισε την Ζωοδόχο με σκορ 3-0 και συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις του. Στο 14' σουτ του Σουλιώτη Β. έξω από την περιοχή και το 1-0. Στο 57' κόρνερ του Καρακώστα κεφαλιά του Σουλιώτη Β. και 2-0. Στο 62' κεφαλιά του Χαμορούσιου απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και τελικά μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 67' ωραίος συνδιασμός Σουλιώτη - Φουστάνα Γ., σέντρα του πρώτου από το ύψος της μικρής περιοχής ο Ρεντινόπουλος, αστόχησε με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Τσιάμη και Μπανιά.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Μπακόλας, Δημουλάς, Σουλιώτης Β., Χαμουρούσιος, Τσαμπαλής (75' Βαϊτσης), Φουστάνας Γ., Καρακώστας, Ρεντινόπουλος, Σουλιώτης Π. (55' Λάμπρου), Λεβέντης (55' Τσούλης).

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Παπανικολάου, Ζιάρκας, Μπουτίνας, Φαρασαλής, Λεβής, Μελανός, Κόκκινος, Τσιάμης, Μπανιάς (80' Τσιάρας Π.), Μακρυγιάννης, Δημουλάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος, Μπακαλμπάσης, Γοργοτσιάς.

Ακαδημία Αχιλλέως - Νίκη Κρήνης 3 - 1

Η Ακαδημία Αχιλλέως κατάφερε στα τελευταία λεπτά του ματς με τη Νίκη Κρήνης να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1. Στο 43' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μισαϊλήδη και 1-0. Η Κρήνη απάντησε στο 69', ο Κεχαγιάς έφερε το ματς στα ίσα με σουτ, μετά από ωραίο συνδιασμό με τον Μαργαριτόπουλο.

Στο 82' ο Χρόνης βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το 2-1 και στο 88' ο Ψαρογιώργος έξω από την μεγάλη περιοχή με σουτ έκανε το 3-1. Στο 10' ο Θανόπουλος Μ. έχασε τετ α τετ, όπως και στο 33' ενώ στο 44' ο Γιαννούλας έδωσε στον Χρόνη ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ αλλά η μπάλα πήγε άουτ. Τέλος στο 70' σέντρα του Παπαγεωργίου ο Καραγιάννης ελάχιστα άουτ.

Ακαδημία Αχιλλέως (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Χρόνης, Μισαϊλήδης, Θανόπουλος Μ. (67' Παπαγεωργίου), Γιαννούλας (58' Καραγιάννης), Θανόπουλος Δ. (78' Ψαρογιώργος).

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Μαργαριτόπουλος Α., Καραγιάννης (88' Αγγελακόπουλος Ι.), Τσαρδάκας (66' Κεχαγιάς), Γκατζόγιας (64' Θεοχαρόπουλος), Μαργαριτόπουλος Ι.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Τσολακίδης, Τσούκας.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Σταυραετός 8 - 0

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων σημείωσε το σκορ της αγωνιστικής αφού κέρδισε με 8-0 τον Σταυραετό. Στο 3' ο Κίτσας με κοντινή προβολή θα ανοίξει το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 μετά από τρία λεπτά. Στο 20' και 30' ο Κονατσιώτης ανέβασε το σκορ σε 4-0. Στο 65' ο Λαζαρίδης το 5-0, ο ίδιος παίκτης στο 70' το 6-0 και στο 75' ο Ρουμάνης το 7-0, το τελικό 8-0 ο Κίτσας στο 80'.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Λαζαρίδης, Στεφανίδης (46' Κουτσόπουλος), Τασιόπουλος, Καρδαμίλλης, Αντωνιάδης, Ρουμάνης, Νασιούλας, Κονατσιώτης (46' Νιαβής), Ψύρρας (46' Μαμάτσας), Κίτσας.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (70' Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (46' Βαλαβάνης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Κοντοβασίλης, Κοτούμπας.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Μαρίνος Αντύπας 6 - 0

Ο Άγιος Γεώργιος πέτυχε μια μεγάλη σε έκταση σκορ κόντρα στον Μαρίνο Αντύπα. Στο 19' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κουκουτή, ο Γιαννούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 22' ωραίος συνδιασμός του Τσιτσικλή με τον Καραλόπουλο, ο Κυριαζής με πλασέ το 2-0.

Στο 40' ο Καραχάλιος με ατομική ενέργεια το πλασέ και 3-0 και στο 53' ο Κουκουτής με σουτ έξω από την περιοχή το 4-0. Στο 67' ο Κουκουτής ύστερα από ωραία κάθετη πάσα του Καραχάλιου έκανε το 5-0 και στο 84' σουτ από πλάγια θέση ο Μακρυγιάννης και 6-0.

Ο Μαρίνος Αντύπας, απείλησε με κάποια σουτ του Πάσκου, χωρίς όμως τίποτα το ιδιαίτερο. Νεανική ομάδα από τον Άγιο Γεώργιο, δυνατή, με πολλά τρεξίματα και πολύ καλό κέντρο.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Κυρίτσης (46' Μακρυγιάννης), Τζιλήρας (55' Καραλόπουλος Σ.), Παπαδημητρίου, Γιαννούλης, Τσάτσος, Τσιτσικλής, Κουκουτής (70' Τσαγιαμίτ), Κυριαζής, Καραχάλιος, Καραλόπουλος Κ.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Κίτσας, Μαλαχτάρης, Κοσσύβας, Βλασιάδης, Αρσενίου, Αλμπάνης, Μπακόλας, Δρογκούλας (50’ Λιάμτσιος), Γκότσης ( 65’ Γραβάνης), Τάσιος (50’ Παπαναστασίου-Νίκας), Πάσκου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Κωτσόπουλος, Ραμάι.