Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Ισοπαλία στο ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η 3η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, όπου κυριάρχησε το λαρισινό ντέρμπι, ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Λαρισαϊκό, το οποίο όμως τελείωσε με το ισόπαλο 1-1.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

Ισοπαλία στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε το ντέρμπι που έγινε στο «Γ. Μητσιμπόνας», ανάμεσα σε Ιπποκράτη και Λαρισαϊκό, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ, βαθμούς κι εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν από νωρίς το σκορ, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κουτσιμάνης έκανε το 1-0, από πάσα του Σαλοκανά, βάζοντας μπροστά τον Ιπποκράτη. Παρ’ όλα αυτά, ο Λαρισαϊκός, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 20’, ο Μπλάνας έκανε το 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι, φωνάζουν για το τέρμα του Λαρισαϊκού, καθώς θεωρούν ότι δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω χεριού.

Ιπποκράτης: Παπανικολάου, Νταμπαλέτσιος (74’ Τσουμάνης), Κατσογιάννης, Τζήκας, Κολοβός, Ροκούδης, Τσιάμης, Μικερτζής (59’ Μονάντερος), Σαλοκανάς, Ζδράγκας (64’ Αραπατσάνης), Κουτσιμάνης.

Λαρισαϊκός: Τάσης, Μικερτζής, Φλορίν, Αρβανίτης, Τσιτσιλής, Τατίας, Παναγιωτίδης (80’ Κουτσογιώργος), Μπλάνας, Ελιζόπουλος, Δημόπουλος (56’ Τσιμπουκλής), Κούνδουρος (67’ Γκόλαντας).

Διαιτητής: Λάκης Βοηθοί: Παπαγεωργίου, Μπούτος.

«Διπλό» πρωτιάς για τον Ελευθεριακό

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-3 πήρε ο Ελευθεριακός, μέσα στην έδρα της Ελάφου και πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ιπποκράτη.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 23’ με τον Τζιούρα, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Φλώρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ελευθεριακός, έφτασε και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Σαμαράς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι, μείωσαν με τον Αλέκο Σφέτσο σε 1-2, στο 80ο λεπτό, όμως ο Ελευθεριακός στις καθυστερήσεις πέτυχε κι άλλο τέρμα, με τον Σαμαρά, που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Αναγνώστου Σ. (70’ Παπάζογλου), Τσατσανάκος, Μάνδαλος, Κατσαρός, Ζυγογιώργος (82’ Στογιάνοφ), Φλώρος, Κολώτσιος (75’ Καρανικόλας), Σφέτσος Η., Σφέτσος Α., Καλόγηρος.

Ελευθεριακός: Γερμάνης, Ζαφειρούλης, Μπίμπας, Φροξυλιάς, Δάλλας, Μπάτζιος, Γκαραβέλης Β. (46’ Πότσης), Φλώρος, Σαμαράς, Τζιούρας.

Διαιτητής: Χασιώτης Βοηθοί: Γούλας, Τσούκας.

Ανατροπή για την Ελάτεια

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Θύελλα Ελάτειας, απέναντι στον Όλυμπο Αιγάνης, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι, έφτασαν στο τρίποντο με ανατροπή, καθώς αρχικά, βρέθηκαν να χάνουν.

Συγκεκριμένα, στο 5’, ο Ευαγγέλου, έκανε το 0-1 για την Αιγάνη, για να απαντήσει η Ελάτεια στο 40ο λεπτό με τον Παπαδόντα σε 1-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Κολώνας, έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, ολοκληρώνοντας έτσι την ανατροπή.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ελάτεια, έμεινε με 10 παίκτες στα τελευταία λεπτά, καθώς αποβλήθηκε ο Κοντογιάννης, ενώ οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δοκάρι με τον Ευαγγέλου.

Θύελλα Ελάτειας: Κωστής, Μουστάκας, Δήμου, Κοντογιάννης, Σολωμός, Κοσμάνος, Αβέλλας (75’ Λάλας), Κολώνας, Παπαδόντας, Μητσογιάννης (10’ Γιακουβής, λ.τ.), Κέρι (80’ Κίτσιος).

Όλυμπος Αιγάνης: Φιλίππου, Λιόλιος Κ. (10’ Δήμου, λ.τ.), Περόι, Ριζάκης, Ζάχος, Μπουλάρι, Περκέτσι, Χριστοδούλου, Ζαφείρης, Ευαγγέλου, Βουγιούκας (65’ Λιόλιος Π., λ.τ.).

Διαιτητής: Τζιμούρτος Βοηθοί: Τσιρογιάννης, Στεργιακούλης.

Εύκολο έργο για την Αμυγδαλή

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, απέναντι στην Φλόγα Ευαγγελισμού, έχοντας ένα εύκολο απόγευμα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Τζαβέλα, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στην συνέχεια. Ο Ντάφος Ι., ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Αμυγδαλή, η οποία είχε και δύο δοκάρια με τους Καράτζιος και Ανδρέου Αγγ.

Δόξα Αμυγδαλής: Γαλάνης Β., Ανδρέου Δ., Ντάφος Π., Αδρέου Αγγ., Τσικούρας, Μπραχελίκα (60’ Αγγελούλης), Στεφανούλης, Καράτζιος, Ντίνας (85’ Γαλάνης Δ.), Ντάφος Ι., Τζαβέλας (80’ Κολοβός).

Φλόγα Ευαγγελισμού: Ρωμανός, Κίκε, Τσιάκος, Γιακουβής (50’ Ζάρρας Μ.), Ζάρρας Γ., Μαντής Παν., Κορδέλας, Χαλίτσιος, Τσιγαράς (60’ Καουνάς), Διαμαντάκης (80’ Καραΐσκος), Λίτρα.

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Μπιμπή, Ζήγρα.

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αετό Αετολόφου και Αστέρα Νέου Περιβολίου, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς κι εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 30’ με αυτογκόλ του Μάλτζιαρη, ενώ στο 44’, ο Κασίδας έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Τζέκας, με δύο προσωπικά τέρματα, ισοφάρισε για το Νέο Περιβόλι, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Αετός Αετολόφου: Τσιανάς, Τζουβάρας Ηλ., Λάχο, Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Ηλιάδης Ευ., Κασίδας, Δαφέρμος (41’ Μπρουγαζάς), Παφίλης (46’ Χατζάκος), Αργυρούλης (60’ Στατήρης), Καράτζιος.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Νάρης, Μπαταβάνος (15’ Παπαδημητρίου), Μάλτζιαρης, Χρόνης, Ζιώγας (46’ Μαγαλιός), Παπανικολάου, Ιορδανίδης Νικ., Τζέκας, Μπομπότης (80’ Τσουμπέκας), Ιορδανίδης Δ., Αλεξόπουλος.

Διαιτητής: Μπακαγιάννης Βοηθοί: Ραμάι, Παππάς.