Βαθμολογία

Με τη Νίκη και δεύτερη θέση!

Η Νίκη Μιχαήλ επικράτησε το Σάββατο (31/10) στην Ανθούπολη απέναντι στη Λάρισα 88’ με σκορ 1-2. Αυτό της εξασφάλισε την δεύτερη θέση που την μοιράζεται μαζί με τον Τοξότη (6 βαθμούς).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε ρυθμό, φάσεις, δοκάρι και τρία γκολ. Στο 20’ ο Σκουλίδης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ, στο ίδιο λεπτό την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Κουσιά.

Στο 25’ ο Σβύλλιας βρέθηκε τετ α τετ αλλά ατύχησε. Στο 30’ ο Κωνσταντίνου Β. έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε άουτ, στο 35’ ο Κουσιάς για τη Νίκη είχε δοκάρια.

Στο 40’ ο Κωφός μετά από εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 48’ ο Χαλάτσης με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 55’ μείωσαν οι γηπεδούχοι μετά από σουτ του Ντάμαλη Α. (1-2).

Στο 60’ ο Κωνσταντίνου Β. έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 63’ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μήτρου, στη συνέχεια ο Μήτρου και πάλι είχε οριζόντιο δοκάρι.

Στο 70’ η μεγαλύτερη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα η Λάρισα 88’ έχασε με τον Μπουφίκο που βρέθηκε εξ’ επαφής και σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Για η Νίκη Μιχαήλ τα σουτ των Κωφού, Κουσιά και Φάκα εξουδετέρωσε ο Τούρλας.

Λάρισα 88’ (Γιώργος Ρήγας): Τούρλας, Σδράλης, Καψάλης, Ναστούδης, Βακαλάς (35’ Μήτρου), Μπουφίκος, Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Β., Τζαφάλιας, Κουτσώνης (60’ Κόντης), Σκουλίδης (70’ Κωνσταντίνου Γ.).

Νίκη Μιχαήλ (Μιχάλης Τζιατζιάς): Βασιλειάδης, Τσαλίκης, Μπατσογιάννης, Ραπτόπουλος, Καραφύλλης (46’ Μπούφης), Φάκας, Κουσιάς (55’ Σαπουνάς Ν.), Κωφός, Σβύλλιάς, Χαλάτσης, Σαπουνάς (46’ Καψάλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Τζιόλας, Μπακαλμπάσης.