Βαθμολογία

Σαρωτικό το Πύθιο!

Και με ισοπαλία το Λιβάδι παρέμεινε στην κορυφή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Το Λιβάδι παρά την ισοπαλία με τον Κεραυνό παραμένει στην κορυφή με 7 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Το Πύθιο δεν συνάντηση καμία δυσκολία απέναντι στον Ορφέα.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου – Κεραυνός Δρυμού 1-1

Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο για το Λιβάδι αφού στο 7’ ο Θεοδωρής Γ. έκανε μέσα από την περιοχή το σουτ και το 1-0. Στο 25’ για τους γηπεδούχους ακυρώθηκε γκολ από τον ίδιο σκόρερ. Ευκαιρίες έχασαν οι Μεταξιώτης και Φτεργιώτης.

Στο 60’ ο Κεραυνός έφερε το ματς στα ίσα, όταν ο Δρυστέλλας έκανε το σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και το 1-1. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη όταν ο Καζάκης έκανε το σουτ από τα 50 μέτρα και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιρίες για τον Κεραυνό έχασαν οι Δρυστέλλας και Ζιώγας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης Γ., Αντωνίου, Μπίσμπας, Μπατζάκης, Καπέτης, Μένος, Φτεργιώτης, Γκατζούνης, Τζημαγιώργης, Μεταξιώτης, Θεοδωρής Γ.

Κεραυνός Δρυμού (Βασίλης Μπανταβής): Ρουμπιές, Γκαντούνας Β., Κοτός, Βλάχος, Τσιάρας, Τζανέκας (80’ Ζήσαρος), Μπουμπουνάρας, Δρυστέλλας, Γκαντούνας Θ., Γκαντούνας Γ., Καζάκης (85’ Ζιώγας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Πρακατές, Κοντοβασίλης.

Ορφέας Λάρισας – Όλυμπος Πυθίου 1-4

Η ομάδα του Πυθίου ήταν αυτή που ήλεγχε σε όλη τη διάρκεια του ματς τον αγώνα αφού πέτυχε και τα τέσσερα γκολ. Ο Ορφέας απλά μείωσε στο 80’ με τον Γκέμα που έκανε το 1-4. Στο 17’ ο Καϊμακάμης έκανε το 0-1 με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 19’ ο Στούπας από πλάγια έστειλε στο γάμα την μπάλα και έκανε το 0-2.

Στο 20’ ο Παπαθανασίου έκανε το σουτ και η μπάλα πλάγια από το δοκάρι. Στο 34’ ο Φουρκιώτης έκανε το σουτ απέκρουσε ο κίπερ. Στο 65’ ο Καϊμακάμης με κεφαλιά έκανε το 0-3 και στο 71’ ο Καϊμακάμης το χατ τρικ και με κεφαλιά το τελικό 1-4. Για τον Ορφεά στο 24’ ο Ντιμίτρου έκανε ένα σουτ απέκρουσε ο Κατής.

Ορφέας Λάρισας (Μιχάλης Χώτος): Μπραχουσάϊ, Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνιάρης, Παπαδημητρίου Σ., Φαρμάκης, Μπουντής, Φραγκογκούλας Δ. (57’ Μπελιάς), Τρουλάκης, Γκέμμας (60’ Καλαφάτης), Ντημήτρο, Φραγκογκούλας Ε.

Όλυμπος Πυθίου (Γιώργος Διδασκάλου): Κατής, Μακρυγιάννης, Παζιώτης, Γκαβαλιάγκας, Φουρκιώτης Γ. (48’ Ευθυμίου Γ.), Κατσιαμήτας Γ., Σκαπαρδώνης, Στούπας, Καϊμακάκης (80’ Κατής), Φουρκιώτης Ν., Παπαθανασίου (46’ Κατσιαμήτας Ε.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Καραμούστος, Κουμάρογλου.