Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Κέρδισαν Πύθιο και Νίκη Μιχαήλ

Νίκες πήραν τόσο ο Όλυμπος Πυθίου, όσο και η Νίκη Μιχαήλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, απέναντι σε Προμηθέα και Ηρακλή Πλατανουλίων αντίστοιχα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Μητσιούλης

«Πεντάρα» για το Πύθιο

Ευρεία νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Όλυμπος Πυθίου, απέναντι στον νεανικό Προμηθέα, για την 2η αγωνιστική, ρεφάροντας έτσι το σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην 1η, από την Βαλανίδα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Καϊμακάμη, ενώ ο Κατσιαμήτας, σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Νίκος Φουρκιώτης, με τρία προσωπικά τέρματα, πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 5-0 και ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την νίκη για την ομάδα.

Όλυμπος Πυθίου: Κατής Αρτ., Μπαγιώτας (68’ Φουρκιώτης Γ.), Μαρογιάννης, Γκαβαλιάγκας Π., Παδιώτης, Σιαμάτρας (60’ Κατής Φ.), Καϊμακάμης, Φουρκιώτης Νικ., Σκαμπαρδώνης, Σπάχος Χρ. (65’ Κατής Δ.), Κατσιαμήτας.

Προμηθέας: Λουκανίκας, Αλίου, Μάλλιος, Αθανασίου, Καραχάλιος, Γιαννιός, Πατσιούρας Β., Σιδέρης (70’ Τρίμμης), Ιωαννίδης, Παπαδόντας, Ψύρρας.

Διαιτητής: Πρακατές Βοηθοί: Τάνας, Νάκας.

Εύκολο απόγευμα για την Νίκη Μιχαήλ

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε η Νίκη Μιχαήλ, κερδίζοντας με αυτό το σκορ τον Ηρακλή Πλατανουλίων, για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Χαλάτση, ενώ ο Σβίλιας, σημείωσε το 2-0, για να μειώσει ο Ζαμπόγιας για τα Πλατανούλια σε 2-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κωφός, έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους, για να μειώσουν και πάλι οι φιλοξενούμενοι σε 3-2, με τον Καφαντάρη. Το τελικό 4-2, διαμόρφωσε ο Φάκας για την Νίκη Μιχαήλ.

Νίκη Μιχαήλ: Κούκος, Μπατσογιάννης, Μπούφης (46’ Σαπουνάς Νικ.), Ραπτόπουλος, Τσαλίκης, Φάκας, Καραφίλλης, Χαλάτσης, Κωφός, Ματθαίου, Σβίλιας (46’ Καψάλης).

Ηρακλής Πλατανουλίων: Τράντος, Λάζος Ι., Καρκατζιάς, Ευαγγέλου (46’ Τσάτσος), Κωστίμπας, Νότας, Τσοπάνογλου, Ζαμπόγιας, Ανδρεάδης (65’ Παπαλέξης), Καφαντάρης, Λάζος Β.

Διαιτητής: Ρουπέλας Βοηθοί: Στεργιακούλης, Τράντας.