Βαθμολογία

Άρης Διλόφου και Ακαδημία Αχ. στην κορυφή

Το Σάββατο (24/10) συνεχίστηκε ο 3ος όμιλος της Γ' ΕΠΣΛ με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Βάσω Γκατζούλη

Τα παιχνίδια είχαν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, δύο ισοπαλίες για τον Δίλοφο και τον Πηνειό και τρεις νίκες για τους φιλοξενούμενους. Στη δεύτερη θέση είναι η ομάδα της Κρήνης με 6 βαθμούς και στην τρίτη θέση οι Χαλκιάδες με 5 (είχαν τιμωρηθεί με -2). Αναλυτικά τα ρεπορτάζ:

Νίκη Κρήνης - Μυραϊκός 0 - 1

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε φάσεις και από τις δύο ομάδες και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 55' για τους φιλοξενούμενους όταν ο Τουρβάτσιος κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Βέρας και έκανε το 0-1. Στο 20' σουτ του Μαργαριτόπουλου Γ. η μπάλα σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά ένα σουτ από 40 μέτρα του Βλάνδου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30' ο Γκατζόγιας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μπατζιανούλης.

Στο 35' σουτ καλό του Λυμτσιούλη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό πριν πάει στα δίχτυα. Στο 60' σουτ του Μαργαριτόπουλου Α., η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στο ίδιο λεπτό ο Λυμτσιούλης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντρα και βγήκε κόρνερ.

Στο 80' ο Βέρας βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Σακελλαρίου και στο 90' η Κρήνη θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα αφού ο Ζησόπουλος είχε δοκάρι. Στο 83' ο Καραλευθέρης τραυματίστηκε και η ομάδα του έμεινε με δέκα παίκτες στα τελευταία λεπτά.

*Η ομάδα της Κρήνης έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία γιατί όπως μας ανέφερε ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να είναι σκληρό.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Αγγελακόπουλος (46' Ζησόπουλος Γ.), Καραγιάννης (75' λ.τ. Θεοχαρόπουλος), Μαργαριτόπουλος Α., Πράππας (70' Τσαρδάκας), Γκατζόγιας, Μαργαριτόπουλος Γ.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Μπατζιανούλης, Βλάνδος, Βαλτινός (88' Τεντζονάϊ), Μαμάκος, Γκερλιώτης, Κυριακάκης, Μπαντούλης, Λυμτσιούλης, Κατσιανούλης Χ. (80' Χασιώτης), Τουρβάτσιος (73' Γκένι), Βέρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Χασιώτης, Μπούτος.

Άρης Διλόφου - Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων 2 - 2

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε δύναμη πολλές φάσεις και τέσσερα γκολ. Μόλις στο 3' έκανε τη σέντρα ο Τσούλης στο δεύτερο δοκάρι και ο Φουστάνας Γ. έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 30' έκανε το σουτ έξω από την περιοχή ο Ρεντινόπουλος, απέκρουσε ασταθώς ο Ραπτόπουλος, ο Καρακώστας πήρε το ριμπάουντ, πλάσαρε και ο Ραπτόπουλος έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 50' εκτέλεσε φάουλ ο Τσούλης, πήρε την κεφαλιάς ο Σουλιώτης Β. και έκανε το 1-0. Στο ίδιο λεπτό ο Νιαβής είχε δοκάρι. Στο 60' εκτέλεσε το κόρνερ ο Νασιούλας, ο Ψύρας το ριμπάουντ μέσα από την περιοχή και έκανε το 1-1.

Στο 73' εκτέλεσε φάουλ ο Φουστάνας Γ. και ο Ρεντινόπουλος με σουτ έκανε το 2-1. Στο 80' ύστερα από σέντρα του Λαζαρίδη, ο Κίτσας έφυγε στο ύψος του πέναλτι και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία και έκανε το 2-2. Για τους Χαλκιάδες έχασαν ευκαιρίες οι Κονατσιώτης και Νιαβής. Στο 85' μεγάλη ευκαιρία με τον Λάμπρου, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Δημουλάς (46' Μπακόλας), Συργκάνης, Μπουλούτσος, Καρακώστας, Φουστάνας Γ., Ρεντινόπουλος, Τσούλης (70' Λάμπρου), Λεβέντης (55' Σουλιώτης Π.).

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Μητσόπουλος, Στεφανίδης (70' λ.τ. Κουτσόπουλος), Τασιόπουλος, Αντωνιάδης, Λαζαρίδης, Νιαβής, Μαμάτσας (46' Κίτσας), Νασιούλας, Ψύρρας, Κονατσιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Σπανούλης, Καραμούστος.

Σταυραετός - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 0 - 4

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν άνετα απέναντι στον αδύναμο Σταυραετό. Στο 18' ο Καραλόπουλος ύστερα από σέντρα του Τσιτσικλή έκανε το 0-1. Στο 40' ο Καραχάλιος το σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και το 0-2.

Στο 50' είχε δοκάρι ο Γιαννούλης, στο 63' το σουτ ο Γιαννούλης και το 0-3 και στο 70' το σουτ ο Τσιτσικλής από 30 μέτρα και το 0-4. Ευκαιρίες έχασαν για τον Άγιο Γεώργιο οι Τσιτσικλής, Βασιλόπουλος και Καραχάλιος.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Κολοβός, Μαγνήσαλης, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Μάλος (70' Νταβέλης), Αρσενόπουλος, Κουτσιμανής, Καλούτσας, Κανατούλας, Ψαλίδας, Γιαννούχος (46' Βαλαβάνης).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Ζαχαρής, Κυρίτσης, Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης, Καραλόπουλος, Μακρυγιάννης (60' Γάλος), Βασιλόπουλος (80' Θανόπουλος, Καραχάλιος, Τσιτσικλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γοργοτσιάς, Μπουρονίκος.

Πηνειός Λάρισας - Μαρίνος Αντύπας 2 - 2

Πηνειός Λάρισας και Μαρίνος Αντύπας πήραν από έναν βαθμό. Στο 11’ έγινε το 0-1 για τον Μαρίνο Αντύπα, με σουτ του Τάσιου, μέσα από την περιοχή.
Στο 44' ο Παπαδόπουλος έκανε το 0-2 για τον Μαρίνο Αντύπα, μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Πηνειού.

Έντονες διαμαρτυρίες από τον τερματοφύλακα του Πηνειού, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα και έληξε το ημίχρονο, με σκορ 0-2 υπέρ του Μαρίνου Αντύπα. Στο 47’ έγινε το 1-2 από τον Αθανασόπουλο Π. Στο 66’ ο Δαούτης, ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά, μετά από κόρνερ.

Πηνειός (Παναγιώτης Τσάκος): Γκούλιος, Μούσιος Ν., Στρατίκης Θ. (46’ Πετρούσης Α.), Μαχούχας Α., Δαούτης Α., Οικονόμου Α., Παπαδούλης Σ., Δαούλας Γ. (9’ Γκαντούνας Η., λ.τ.), Τουρμούσογλου Ι., Αθανασόπουλος Π., Γεωργούλας Ζ.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας Δ., Γκότσης Γ., Βλασιάδης Λ., Μαλαχτάρης Θ., Αλμπάνης Α., Πάσκου Γ. (80’ Μπάτσιος Η.), Μπακόλας Α. , Πάσκου Α. (60’ Παπαναστασίου Γ.), Τάσιος Α. (64’ Λιάμτσιος), Παπαδόπουλος Η , Κόσσυβας Γ.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Καλισόπουλος, Ζήγρα.

Ζωοδόχος Πηγή - Ακαδημία Αχιλλέως 0 - 3

Ο 17χρονος Κώστας Χρόνης για την Ακαδημία χάρισε τα τρία γκολ και τη νίκη στην ομάδα. Στο 30' ο νεαρός παίκτης έκανε το σουτ ανάμεσα από δύο παίκτες και το 0-1.

Στο 60' ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-2 και στο 65' του έδωσε τη σέντρα ο Μισαϊλήδης και πλάσαρε σε κενό τέρμα και έκανε το τελικό 0-3. Για την Ακαδημία έχασε δύο τετ α τετ ο Γιαννούλας και έκαν ο Μισαϊλήδης. Για την Ζωοδόχο Πηγή δύο καλά σουτ ο Δημουλάς απέκρουσε ο Ευθυμιάδης.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Λιτσόπουλος, Κανατούλας (77' Φαρασαλής), Μαμπλέκος, Μπουτίνας (75' Τσιάμης), Ζιάρκας, Μελανός, Κόκκινος, Μπανιάς (60' Αγγελουσόπουλος Χ.), Αγγελουσόπουλος Β., Δημουλάς.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος, Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Καψιώχας, Τριανταφύλλου, Ψαρογιώργος, Χρόνης (80' Ζαφειρούλης), Μισαϊλήδης, Φιτσόπουλος (70' Κουτσικόπουλος), Γιαννούλας (65' Τύμπας).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Μπίμπη, Λανάρα.