Βαθμολογία

Εύκολα ο Τοξότης

Εύκολο απόγευμα είχε ο Τοξότης Λάρισας απέναντι στην Δόξα Βαλανίδας όπου την κέρδισε 0-1. Το παιχνίδι ήταν «φτωχό» από ευκαιρίες αφού η μπάλα παιζόταν πιο πολύ στο κέντρο.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε από τους φιλοξενούμενος στο 18’. Ο Τσέλα θα κάνει ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Η απάντηση ήρθε 2 λεπτά αργότερα από την Δόξα με τον Ζουρλαδάνη να δίνει στον Ζάχου ο οποίος θα κάνει το πλασέ αλλά θα αστοχήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο «ήσυχο». Πέρα από το γκολ δεν είχαμε άλλη ευκαιρία για γκολ. Στο 57’ ο Μαλάκος θα εκμεταλλευτεί την λανθασμένη απόκρουση από τους αμυντικούς θα κάνει το μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ύστερα από μία κόντρα σε αμυντικό για το τελικό 0-1.

Δόξα Βαλανίδας (Μάνος Βαγγέλης): Κοκκαλάρας, Παπαδημητρίου, Μούσιος Δ., Σκριάπας, Κασιάμης, Καραποστόλης, Αγγελόπουλος (53’ Κουρδής), Παζάρας Α. (85’ Μούσιος Κ.), Ζάχου (69’ Μουταφίδης), Ζουρλαδάνης, Παζάρας Γ.

Τοξότης Λάρισας (Γκάτας Χρήστος): Μπρούτσος, Κίτσιος Χ., Μαλάκος (85’ Τάκε Α.), Ζιάκος, Σούμας, Σαπουνάς (62’ Τσακνάκης), Τάκε, Τσέλα, Ζαχαράκης, Κίτσιος Κ., Κάνος (67’ Φορομήλας).

Διαιτητής: Κακάνας  Βοηθοί: Αθανασούλας, Δελληγιάννη Ευαγ.