Βαθμολογία

Όνειρο ζει η Κρήνη!

Στην πρώτη θέση και οι Χαλκιάδες και Δίλοφος

Με νίκες συνέχισαν Νίκη Κρήνης, Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων και Άρης Διλόφου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΛ (3ος όμιλος).

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Η Ακαδημία Αχιλλέως ακολουθεί αφού μετά την πρώτη της νίκη παραχώρησε ισοπαλία μέσα στον Μυραϊκό. Αναλυτικά τα ρεπορτάζ:

Πηνειός Λάρισας - Σταυραετός 7 - 0

Στο 17' 1-0 ο Δαούλας με κεφαλιά σε αναταραχή στην μικρή περιοχή ανοιγει το σκορ. Στο 24' φαουλ για Πηνειο έξω από την μεγάλη περιοχή περνάει πάνω απο τα δοκάρια του Σταυρού. Στο 45+1 νέο γκολ για τον Πηνειό. Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Δαούλας ανατρέπεται στην περιοχή του Σταυρού Φαρσάλων και κερδίζει πεναλτι, ο Τριανταφύλου το εκτελεί και κάνει το 2-0.

Στο 50' ωραίος συνδυασμός για τον Πηνειό ο Δαούλας παίζει το 1 - 2 με τον Τορμούσογλου, ο οποίος με πλασέ στελνει την μπαλα δίπλα από το δοκάρι.
Στο 53' έγινε το 3-0. Σέντρα του Τορμούσογλου απο την δεξια πλευρά βρίσκει τον Τριανταφύλου στην αριστερή πλευρά οπως επιτίθεται ο Πηνειός και με ωραιο σουτ κανει το 3-0 Στο 57' το 4-0.

Ο Σιφης με πλασέ απο το υψος του πέναλτι αυξανει το σκορ. Στο 67' το 5-0. Ο Ζήσης Γεωργούλας ύστερα από πάσα του Παπαδημητριου σκόραρε. Στο 70' είχαμε το 6-0 από τον Μούσιο Νεκτάριο. Ένα λεπτό μετά το 7-0. Κοντρολ με το στήθος και με ωραίο σουτ ο βενιαμίν της ομάδας  Παπαδημητρίου Αποστόλης από το ύψος του πέναλτι σκοράρει.

Α.Ο. Πηνειός 1972 (Παναγιώτης Τσάκος): Γκούλιος, Μούσιος, Πέρκας, Γκούλιος (46' Κόρδας), Δαούτης, Παπαδούλης, Οικονόμου, Γεωργούλας (61' Πετρούσης, Τριανταφύλου (58' Παπαδημητρίου, Τουρμούσογλου, Δαούλας.

Σταυρός Σταυραετού Φαρσάλων (Ανδρέας Ταστεμερίδης): Γιαννούχος Α., Τσόκας Π., Κανατούλας Π., Μάλλιος Ν., Αγγέλης Δ., Κουτσιμάνης Η., Αρσενόπουλος Κ., Νταβέλης (20′ Βαρέλας Δ.), Κλημενώφ Κ., Μαγνήσαλης Γ., Βαλαβάνης Δ. (46' Νταράνας Α. - 82' Ρουμελιώτης Ε.).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Μπούτος, Ραμάι.

Μυραϊκός - Ακαδημία Αχιλλέως 0 - 0

Η Ακαδημία Αχιλλέως είχε την υπεροχή στο παιχνίδι όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και έτσι έμεινε μέχρι το τέλος το 0-0 κόντρα στον Μυραϊκό που στο δεύτερο μέρος προσπάθησε και είχε και κάποιες ευκαιρίες.

Στο 25' η Ακαδημία έχασε την ευκαιρία αφού ο Γιαννούλας βρέθηκε τετ α τετ, το σουτ που έκανε όμως απέκρουσε ο Μπατζιανούλης. Στο 32' για τον Μυραϊκό ο Γκένι, έκανε τη σέντρα - σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35' δύο κάθετες μπαλιές του Μισαϊλήδη στον Μητσόπουλου, η μπάλα πήγαινε προς την εστία, απέκρουσε ο αμυντικός του Μυραϊκού. Στο 44' ο Βέρας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Ευθυμιάδης.

Στο 70' καλή ευκαιρία για τον Μυραϊκό, αφού ο Κατσιανούλης βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ απέκρουσε με υπερένταση ο Ευθυμιάδης. Εκεί όμως που πραγματικά ατύχησε η Ακαδημία ήταν στο 75' όταν ο Χρόνης κέρδισε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Μισαϊλήδης έστειλε την μπάλα άουτ.

Μυραϊκός (Κώστας Σολωμός): Μπατζιανούλης, Βλάνδος, Αθανασίου, Μαμάκος, Γκερλιώτης, Κυριακάκης (80' λ.τ. Πουλαράκης), Μπαντούλης, Γκένι (65' Χασιώτης), Τουρβάτσιος (88' λ.τ. Οικονόμου), Κατσιανούλης Χ., Βέρας.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανόπουλος Ι., Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος (80' Θανόπουλος Δ.), Μισαϊλήδης, Γιαννούλας, Χρόνης, Φιτζόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Παπαγεωργίου, Κοτρώτσος.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Ζωοδόχος Πηγή 3 - 1

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν τις φάσεις και τα τρία γκολ. Στο 20' και στο 30' ο Κονατσιώτης, έκανε τις κεφαλιάς δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσιάρα. Στο 35' όμως ο ίδιος παίκτης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 38' ο Νιαβής έστειλε το σουτ πάνω από το τέρμα, στο 40' ο Ψύρρας έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και το 2-0. Στο 43' ο Λαζαρίδης έκανε τη κεφαλιά απέκρουσε ο Τσιάρας.

Στο 70' ο Ψύρρας διαπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 3-0 ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Ζωοδόχος Πηγή μείωσε στο 75' όταν ο Δημουλάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (3-1). Στο 85' ο Φαρασαλής έχασε τετ α τετ για τους φιλοξενούμενους.

*Δύο καλές μεταγραφές για τους Χαλκιάδες. Ο πρώτος είναι ο Παναγιώτης Γίτσας, επιθετικός από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Καρδαμίλης, αμυντικός από τον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Μητσόπουλος, Τασιόπουλος Α., Στεφανίδης (85' Αθανασόπουλος Κ.), Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Νιαβής, Ψύρρας (70' Μαμάτσας), Νασιούλας, Λαζαρίδης (50' Ρουμάνης), Κονατσιώτης.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Λιτσόπουλος, Κανατούλας, Μαμπλέκος, Φαρασαλής, Ζιάρκας, Μελανός, Κόκκινος, Μακρυγιάννης (45' Μπανιάς - 70' λ.τ. Τσιάμης), Λεβής (65' Δημουλάς), Αγγελουσόπουλος Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Τσολακίδης, Σούλης.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Άρης Διλόφου 0 - 1

Αν και τις ευκαιρίες είχε ο Άγιος Γεώργιος, το γκολ πέτυχε ο Άρης Διλόφου στο 30' ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καρακώστα από πλάγια, πετάχτηκε ο Σουλιώτης Β. και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1.Εκεί που ευνοήθηκε ο Άρης Διλόφου ήταν γιατί είχε σε πολύ καλή ημέρα τον τερματοφύλακά του Φουστάνα Χ. που κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Στο 10' και στο 15' ο Νεγιάννης έχασε δύο τετ α τετ. Επίσης έχασαν ευκαιρίες οι Καραχάλιος και Κουκουτής. Στο 35' σε αντεπίθεση ο Λεβέντης για τον Άρη έκανε το σουτ μπλόκαρε ο Λεβέντης, το ίδιο έγινε και στο 40' αφού ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Γκόβαρης. Στο 60', 65' και 70' οι Νεγιάννης, Κουκουτής και Καραχάλιος έκαναν τα σουτ, απέκρουσε όμως ο Φουστάνας Χ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Μακρυγιάννης (75' Ιακωβάκης), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Κουκουτής, Καραλόπουλος, Τσάτσος, Νεγιάννης, Καραχάλιος, Βασιλόπουλος (55' Γάλος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Μπακόλας, Συργκάνης, Χαμορούσιος, Μπουλούτσος, Γκαραγκούνης (55' Τσούλης), Καρακώστας, Λεβέντης, Ρεντινόπουλος, Τουρμούσογλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Μπάρκας, Καλισόπουλος.

Μαρίνος Αντύπας - Νίκη Κρήνης 0 - 1

H Νίκη Κρήνης συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα και αυτή τη φορά "άλωσε" το Θεσσαλικό αφού κέρδισε με σκορ 0-1 τον Μαρίνο Αντύπα. Εκείνο όμως που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι ότι το γκολ πέτυχε ο νεαρός Μαργαριτόπουλος Α. στη πρώτη του συμμετοχή σε ηλικία μόλις 16 ετών με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 40' έκανε ένα ωραίο σουτ ο Μαργαριτόπουλος Γ. απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κίτσας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πανηγυρισμοί δεν έχουν ακόμη κοπάσει!

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Μαλαχτάρης, Κοσύβας, Βλασιάδης, Μποράντας, Μπακόλας, Αλμπάνης, Ντρογκούλας, Γκότσης, Παπαδόπουλος, Πάσχου. Έπαιξαν και οι: Μπάτσιος, Λιάμτσιος, Τασιός.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Καραγιάννης, Γκατζόγιας (77' Κεχαγιάς), Μαργαριτόπουλος Α. (60' Αγγελακόπουλος), Πράπας, Μαργαριτόπουλος Γ. (70' Τσαρδάκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης, Μπίμπη, Τζιόλας.