Βαθμολογία

Πρεμιέρα στον 2ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ

Ξεκινάει το απόγευμα της Κυριακής, η αγωνιστική δράση για φέτος και στον 2ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, ενώ την ίδια ημέρα και ώρα, θα διεξαχθεί και η 2η αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της κατηγορίας.

Συγκεκριμένα, στον 2ο Όμιλο, θα έχουμε μονομαχία ανάμεσα σε δύο καινούριες ομάδες, την Δόξα Βαλανίδας και τον Όλυμπο Πυθίου, που θέλουν από την 1η αγωνιστική να δείξουν κάτι καλό. Επιπλέον, ο Τοξότης υποδέχεται την Νίκη Μιχαήλ, με την ιστορική ομάδα της Λάρισας να χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα, ούτως ώστε η φετινή χρονιά να μην είναι κάτι περισσότερο από μια παρένθεση. Τέλος, τα Πλατανούλια, θα παίξουν εντός έδρας με τον Δρυμό, ο Προμηθέας με το Λιβάδι και η Λάρισα ’88 θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Ανθούπολης την ομάδα του Ορφέα.

Από την άλλη, στον 3ο Όμιλο, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η Κρήνη, θα παίξει στο γήπεδο του Θεσσαλικού, με αντίπαλο τον Μαρίνο Αντύπα, η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων θα φιλοξενηθεί από τον Μυραϊκό, ενώ ο Πηνειός θα υποδεχθεί τον Σταυραετό, ο Άγιος Γεώργιος το Δίλοφο και οι Χαλκιάδες την Ζωοδόχο Πηγή.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου (15:30)

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος)

(11:00)Δόξα Βαλανίδας-Όλυμπος Πυθίου

Τοξότης-Νίκη Μιχαήλ

Ηρακλής Πλατανουλίων-Κεραυνός Δρυμού

Προμηθέας-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου

Λάρισα ’88-Ορφέας

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος)

(12:00)Πηνειός-Σταυραετός

Άγιος Γεώργιος-Άρης Διλόφου Φαρσάλων

Μαρίνος Αντύπας-Νίκη Κρήνης

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων-Ζωοδόχος Πηγή

Μυραϊκός-Ακαδημία Αχιλλέα