Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Οι γηπεδούχοι κέρδισαν στην πρεμιέρα

Ξεκίνησε την Κυριακή (11/10) και ο 3ος όμιλος της Γ’ ΕΠΣΛ. Από την πρώτη αγωνιστική αξίζει να αναφέρουμε πως και στα πέντε παιχνίδια κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Αναλυτικά τα ρεπορτάζ όλων των αγώνων:

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ακαδημία Αχιλλέως - Μαρίνος Αντύπας 4 – 0

Το παιχνίδι έγινε σε έναν πολύ άσχημο αγωνιστικό χώρο και η ομάδα της Ακαδημίας ήταν εκείνη που είχε τις ευκαιρίες και τα γκολ. Στο 20’ έξω από την περιοχή ο Μισαϊλίδης με ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και το 1-0.

Στο 42’ εκτέλεσε κόρνερ ο Μισαϊλίδης, πήρε την κεφαλιά ο Γιαννούλας και έκανε το 2-0. Στο 75’ ο Μισαϊλίδης εκτέλεσε το κόρνερ με προβολή ο Θανόπουλος Δ. έκανε το 3-0. Στο 85’ ο γνωστός Μισαϊλίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και έκανε το τελικό 4-0.

Ακαδημία Αχιλλέως (Αριστείδης Παπαγεωργίου): Ευθυμιάδης, Πανάγος (75’ Θανόπουλος Ι.), Δημακόπουλος, Σπυρόπουλος, Τριανταφύλλου, Καψιώχας, Ψαρογιώργος (80’ Βαλαβάνης), Μισαϊλίδης, Γιαννούλας (65’ Θανόπουλος Δ.), Χρόνης, Φιτζόπουλος.

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Γκίτσας, Μαλαχτάρης, Κοσύβας, Βλασιάδης, Μποράντας, Μπακόλας, Αλμπάνης, Ντρογκούλας, Γκότσης, Παπαδόπουλος, Πάσχου. Έπαιξαν και οι: Μπάτσιος, Λιάμτσιος, Τασιός.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Ραμάι, Ζαχαρός.

Ζωοδόχος Πηγή – Μυραϊκός 1 – 0

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δυνατό αέρα, η ομάδα της Ζωοδόχου Πηγής κατάφερε στο 70’ να πάρει τη νίκη όταν ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Λεβής το σουτ και το 1-0.

Στο 25’ ακυρώθηκε γκολ του Χουσενάϊ για οφσάιντ. Στο 35’ ο Λεβής έκανε το σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Νέστορα πέρασε άουτ και στο 80’ ο Κόκκινος έκανε το σουτ και ο Βογιατζής έδιωξε σε κόρνερ.

Ζωοδόχος Πηγή (Γιώργος Τσιάμπας): Τσιάρας, Λιτσόπουλος, Κανατούλας, Μπουτίνας, Φαρασαλής, Ζιάρκας (55’ Τσιατίνας), Μελανός, Κόκκινος, Μπανιάς (65’ Μακρυγιάννης), Λεβής, Αγγελουσόπουλους Β. (75’ Δημουλάς).

Μυραϊκός (Κώστας Σωλομός): Βογιατζής, Βλάνδος, Αθανασίου (75’ Παπαδούλης), Μαμάκος, Γκερλιώτης, Μπαντούλης, Κατσανούλης Χ. (65’ Τουρβάτσιος), Λιμτσιούλης, Χουσενάϊ, Βέρας, Νέστορας.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Κουβατάς, Γοργότσιας.

Άρης Διλόφου - Πηνειός Λάρισας 4 – 1

Ο Άρης Διλόφου ξεκίνησε με το δεξί τη νέα χρονιά κερδίζοντας τον Πηνείο με σκορ 4-1 στην επιστροφή του μετά από χρόνια. Στο 22' ο Μούσιος Νεκτάριος με κεφαλιά από σέντρα του Πέρκα Κώστα έκανε το 0-1 για τον Πηνειό. Στο 30' από κόρνερ του Φουστάνα Γιάννη ο Χαμουρούσιος με κεφάλια από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 50' ο Καρακώστας για τους γηπεδούχους έκανε το 2-1 με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.  Στο 65' μεγάλη απόκρουση σε τετ α τετ του Γκούλιου. Στο 67' το 3-1 ο Ρεντινόπουλος με ασίστ του Τσούλη. Και στο 89' το 4-1 ο Λεβέντης για τον Άρη.

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας,  Σουλιώτης, Μπανιάς,  Συργκάνης,  Χαμουρούσιος, Μπουλούτσος, Φουστάνας Γιάννης, Μπακόλας (73’ Τορμούσογλου), Ρεντινόπουλος, Τσούλης, Καρακώστας (80’ Λεβέντης).

Πηνειός Λάρισας (Παναγιώτης Τσάκος): Γκούλιος, Μούσιος, Πέρκας, Δαούτης, Μαχούχας, Κόρδας (73’ Κελεσίδης), Γεωργούλας (78’ Θάνος), Παπαδούλης, Τριανταφύλου, Τουρμούσογλου, Δαούλας (57’ λ.τ. Παπαδημητρίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Μπιμπή, Τέγος.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων - Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων 2 – 0

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την υπεροχή και τα δύο γκολ. Όμως ο Αγ. Γεώργιος ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και έχασε εξ’ επαφής ευκαιρίες με τους Τσιτσικλή, Καραχάλιο, Νεγιάννη, Κουκουτή. Στο 16’ κέρδισε πέναλτι ο Νιαβής, εκτέλεσε ο Αντωνιάδης και απέκρουσε ο Γκόβαρης.

Στο 35’ άνοιξε το σκορ ο Λαζαρίδης, όταν πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Αντωνιάδη και έκανε το 1-0. Δοκάρι στο 50’ ο Αντωνιάδης για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά μετά ο Κουτσόπουλος διπλή ευκαιρία να σκοράρει.

Στο 65’ ο Ψύρρας έκανε το ένα – δύο με τον Νασιούλα και αυτός το σουτ και το 2-0. Τέλος στο 80’ δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Νασιούλα.

Μ.Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Αχιλλέας Τζιβόπουλος): Ραπτόπουλος, Μητσόπουλος, Τασιόπουλος Κ. (60’ λ.τ. Ρουμάνης), Τασιόπουλος Α., Κουτσόπουλος, Αντωνιάδης, Νιαβής, Ψύρρας, Νασιούλας, Λαζαρίδης, Κονατσιώτης (70’ Μαμάτσας).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Γκόβαρης, Μακρυγιάννης (30’ λ.τ. Κυρίτσης), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Γιαννούλης (55’ Βασιλόπουλος), Τσιτσικλής, Κουκουτής, Νεγιάννης (78’ Ιακωβάκης), Καραχάλιος, Καραλόπουλος Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Κωτσόπουλος, Κοντοβασίλης.

Νίκη Κρήνης – Σταυραετός 5 – 1

Η Νίκη Κρήνης παρουσιάστηκε ανανεωμένη και δυνατή ενόψει της πρεμιέρας και μάλιστα κέρδισε με ευρύ σκορ. Στο 16’ προηγήθηκε ο Σταυραετός με το σουτ του Κουτσιμανή που έκανε το 0-1.

Στο 40’ ο Σταυραετός είχε ένα καλό σουτ με τον Βαρελά η μπάλα έγλυψε το δοκάρι, στη συνέχεια ήρθε η ώρα της Κρήνης (βροχή τα γκολ). Στο 55’ ο Καραγιάννης με σουτ έξω από την περιοχή το 1-1. Στο 57’ ύστερα από κεφαλιά πάσα του Μαργαριτόπουλου, ο Γκατζόγιας έκανε το 2-1.

Στο 67’ έκανε τη σέντρα ο Αγγελακόπουλος και ο Γκατζόγιας το 3-1. Στο 77’ και 88’ ο Μαργαριτόπουλος έκανε αντίστοιχα το 4-1 και το τελικό 5-1.

Νίκη Κρήνης (Βασίλης Ζαφειρούλης): Σακελλαρίου, Καρνάβας, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Θ., Ζησόπουλος Η., Καραγιάννης (46’ Τσαρδάκας), Γκατζόγιας (46’ Γελαδάρης), Ζησόπουλος Γ., Θεοχαρόπουλος (46’ Αγγελακόπουλος, Μαργαριτόπουλος.

Σταυραετός (Θανάσης Γκέβρος): Γκέβρος Θ., Μαγνήσαλης, Ταρνανάς, Γκέβρος Γ., Αγγέλης, Ψαλίδας (65’ Βαλαβάνης), Κουτσιμανής, Κλημενώφ, Γιαννούχος (75’ Καραϊσκος), Βαρελάς, Νταβέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χασιώτης, Παπαγεωργίου, Κουμάρογλου.