Βαθμολογία

Για την χαρά της συμμετοχής και φέτος η Έλαφος

Για ακόμα μια χρονιά, η Έλαφος θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, με την ίδια φιλοσοφία που έχει τα τελευταία χρόνια. Δηλαδή το καλό, οικογενειακό κλίμα και πάνω από όλα την χαρά της συμμετοχής και του αθλητισμού. Πρόκειται για μια ομάδα που αποτελείται από μια παρέα παιδιών, που έχουν ως κοινό παρονομαστή την αγάπη για το ποδόσφαιρο αλλά και το χωριό τους.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες, είναι πάνω από όλα μια παρέα και από κοινού, προσπαθούν να κρατήσουν μια ομάδα, που δίνει ζωή σε ένα ολόκληρο χωριό σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και κόντρα σε όλες τις συγκυρίες. Στόχοι συγκεκριμένοι, δεν υπάρχουν, παρά μόνο το καλό ποδόσφαιρο, ούτως ώστε να το ευχαριστηθούν τα παιδιά που αγωνίζονται αλλά και οι φίλαθλοι που θα τα παρακολουθούν και από εκεί και πέρα, όπως λένε και οι ίδιοι, αν προκύψει και η άνοδος, είναι καλοδεχούμενη.

Τα νέα αποκτήματα

Το athleticlarissa, βρέθηκε στα βοηθητικά γήπεδα του Αβέρωφ, όπου η ομάδα της Ελάφου διεξάγει την προετοιμασία της και σας παρουσιάζει ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό, όπως επίσης και δηλώσεις από τους πρωταγωιστές.

Αποστόλης Γιαννάκος (Πρόεδρος): «Είμαστε μια παρέα και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε»

«Όπως βλέπετε, είμαστε μια παρέα και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε. Σκοπός της ομάδας, είναι εκτός από το να παίξει ποδόσφαιρο, να κάνει γνωστό και το χωριό μας και να έρθει κόσμος σε αυτό. Πέρυσι για παράδειγμα, είχαν έρθει αρκετές ομάδες από την Λάρισα και τους άρεσε. Επιπλέον, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιούνται τόσο τα παιδιά που παίζουν, αλλά κι εμείς που θα παρακολουθούμε απ’ έξω. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε μια καλή χρονιά φέτος. Κάναμε καλές μεταγραφές και πιστεύω ότι φέτος αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Γιώργος Αποστολάκης (Προπονητής-Ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα δίνει ζωντάνια στο χωριό»

«Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλες τις ομάδες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Νομού. Η μεγαλύτερη επιτυχία για αυτήν την ομάδα, είναι το ότι εδώ και πέντε χρόνια δίνει το παρόν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες και από μεγαλύτερες κατηγορίες, που είδαμε ότι δεν υπάρχουν πλέον. Η Έλαφος, κρατιέται από παιδιά του χωριού. Αυτοί είναι η διοίκηση, αυτοί βάζουν τα χρήματα, τα οποία προέρχονται από τον χορό της ομάδας, το ημερολόγιο και την τσέπη τους. Αυτήν η ομάδα κρατάει ζωντανό το χωριό και είναι το καμάρι του. Από εκεί και πέρα, πάντα ήμασταν μια μαχητική ομάδα, ενώ φέτος έγιναν αξιόλογες προσθήκες με ικανούς ποδοσφαιριστές και καλούς χαρακτήρες πάνω από όλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε το κάτι παραπάνω, πάντα με βάση τα παιδιά του χωριού και με παίκτες που αγαπάν την ομάδα».

Αλέξανδρος Σφέτσος (Ποδοσφαιριστής): «Συνάντησα πολύ καλό κλίμα»

«Ήρθα στην Έλαφο, με μεταγραφή από το Καλαμάκι. Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Στην Έλαφο, έχω συναντήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Όλα τα παιδιά προσπαθούν, τόσο οι παλιοί, όσο και εμείς οι καινούριοι που ήρθαμε με μεταγραφή. Στόχος μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί, σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Μανώλης Καρανικόλας (Ποδοσφαιριστής): «Να παίξουμε για να το χαρούμε»

«Φέτος, κάναμε αρκετές καλές προσθήκες. Πήραμε πέντε παίκτες, οι οποίοι είναι αρκετά ποιοτικοί για την κατηγορία στην οποία αγωνιζόμαστε και θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Εμείς, δεν θα πούμε αυτό που λένε όλοι, ότι έχουμε στόχο την άνοδο. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είμαστε μια ομάδα με οικογενειακό κλίμα και θέλουμε να παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε και να το χαρούμε. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Αν έρθει η άνοδος καλώς, αν δεν έρθει, δεν πειράζει.

Τα μεταγραφικά αποκτήματα

Η ομάδα της Ελάφου, απέκτησε τον Αλέκο Σφέτσο, που ήταν ο δεύτερος σκόρερ πέρυσι στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία με το Καλαμάκι, ενώ από την ίδια ομάδα απέκτησε και τον κεντρικό αμυντικό Θέμη Καλόγηρο. Στην συνέχεια, αποκτήθηκε ο Δημήτρης Κολώτσιος από την Κοιλάδα, που αγωνίζεται ως επιθετικός και οι Δημήτρης Μίχος και Φάνης Κατσαρός, από την Νίκη Μιχαήλ. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό, η Έλαφος να προχωρήσει σε ακόμα μια προσθήκη.

Τα φιλικά προετοιμασίας

Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, η ομάδα κανονίζει να παίξει με τον Ιπποκράτη, με την Λάρισα ’88, τον Άρη Κουλουρίου και τον Μαρίνο Αντύπα, που πρόκειται για ένα καινούριο σωματείο που φέτος θα κατέβει στην Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.