Βαθμολογία

Η Φλόγα «άναψε» για τα καλά

Μια καινούρια αρχή φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν στην Φλόγα Ευαγγελισμού, καθώς η ομάδα ανανεώθηκε σε όλα τα επίπεδα και φέτος θα πάει να κυνηγήσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου και θα αγωνίζεται. Με έναν κορμό παικτών που παρέμειναν από πέρυσι, αλλά και με κάποιες αξιόλογες μεταγραφές, ο Ευαγγελισμός θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να κατακτήσει την άνοδο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Προπονητής στην ομάδα, παρέμεινε ο Θανάσης Κούκος, που ήταν και πέρυσι, με στόχο να κρατήσει την ομοιογένεια, αλλά και το καλό κλίμα στην ομάδα. Το θετικό, είναι ότι τόσο η διοίκηση, όσο και το ποδοσφαιρικό τμήμα, αποτελούνται από νέους ανθρώπους με όρεξη για προσφορά και πάνω από όλα δίψα για διακρίσεις και καλό ποδόσφαιρο.

Τα νέα αποκτήματα

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, είναι το καλύτερο, με τους ποδοσφαιριστές να είναι μια μεγάλη παρέα ουσιαστικά, γεγονός θετικό για την ομάδα, που θα δοκιμαστεί φέτος στην δύσκολη κατηγορία της Γ’ Ερασιτεχνικής.

Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Ελάτειας, όπου η Φλόγα κάνεις τις προπονήσεις της και σας παρουσιάζει ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Αντώνης Σταύρου (Πρόεδρος): «Κάναμε καινούρια αρχή»

«Φέτος, κάνουμε μια καινούρια αρχή. Μπήκαν κι άλλα άτομα στην διοίκηση και ανανεωθήκαμε. Στο ρόστερ, έμειναν 7-8 παίκτες από πέρυσι και ήρθαν κάποιοι άλλοι ως μεταγραφές. Κάνουμε μια καινούρια αρχή όπως είπα. Στόχος μας είναι πάνω από όλα η άνοδος, το καλό ποδόσφαιρο και ότι βγει μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε. Προπονητής μας συνεχίζει ο ίδιος, ο Σάκης Κούκος και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Θανάσης Κούκος (Προπονητής): «Οργάνωση και καλό ποδόσφαιρο»

«Φέτος, η ομάδα έχει οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο διοικητικό, όσο και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, στο οποίο ηγούμαι εγώ. Έχουν έρθει πολλά καινούρια πρόσωπα, ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία, όπως επίσης και νέοι ποδοσφαιριστές, με πολύ ταλέντο. Όλοι μαζί, με τους παίκτες από την περσινή χρονιά, θα δουλέψουμε τώρα στην προετοιμασία. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

- Για τα μεταγραφικά: «Έχουν έρθει πολλά παιδιά. Συγκεκριμένα, ήρθε ο Νίκος Στογιάννης από την Θύελλα Ελάτειας, ο Μπάμπης Μπλιώνας, επίσης από την Ελάτεια, ο Νίκος Ρουμάνος από την Ελάτεια κι αυτός, που είναι τερματοφύλακας, ο Πάρης Δελητζάνης από την Ελάτεια και ο Χρήστος Ιορδανίδης από το Ομορφοχώρι. Επίσης, είναι κι αρκετοί παίκτες που είναι υπό δοκιμή. Θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές».

- Για τα φιλικά προετοιμασίας: «Το πρώτο φιλικό είναι με τον Ιπποκράτη, στις 5 Σεπτέμβρη και στις 13 Σεπτέμβρη παίζουμε με την Αιγάνη. Από εκεί και πέρα, έχουμε κι άλλα φιλικά, αλλά δεν έχουμε κλείσει ακόμα συγκεκριμένες ημερομηνίες».

Πάρης Δελητζάνης (Ποδοσφαιριστής): «Ζητούμενο μια καλή χρονιά»

«Επέστρεψα στην ομάδα του χωριού μου, την Φλόγα Ευαγγελισμού, με σκοπό να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου, να κάνει μια καλή χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και μακάρι να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γιατί όχι, να κυνηγήσουμε την άνοδο».

Χάρης Κορδέλας (Ποδοσφαιριστής): «Να κυνηγήσουμε την άνοδο»

«Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα εύχομαι υγεία σε όλα τα σωματεία και χωρίς τραυματισμούς να είναι η χρονιά για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα, εμείς θέλουμε να κυνηγήσουμε την άνοδο, αλλά να παίξουμε και για να το ευχαριστηθούμε».

Παναγιώτης Μαντής (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος μας είναι η άνοδος»

«Κάναμε πολύ καλές μεταγραφές και λογικά η ομάδα θα ανέβει κατηγορία, έστω και στην 3η θέση, αν ισχύσει και φέτος αυτό το σύστημα. Ο κορμός της ομάδας, έχει μείνει σχεδόν ο ίδιος. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και είμαστε όλοι σαν μια γροθιά. Είμαστε ανοιχτοί και σε άλλες μεταγραφές, αν προκύψει κάτι αξιόλογο. Προπονητής μας, παρέμεινε ο Θανάσης Κούκος, από πέρυσι, που η νοοτροπία του και το στυλ του είναι ωραίο, επιθετικό και στρωτό ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα έρχεται. Στόχος μας είναι η άνοδος».