Βαθμολογία

Αναγεννιέται από τις στάχτες του ο Λαρισαϊκός

Μπορεί να έφτασε μέχρι τα «αλώνια» της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Λαρισαϊκός, ωστόσο, η ομάδα από την Νέας Σμύρνη της Λάρισας φαίνεται ότι φέτος θα ξεκινήσει την μεγάλη αντεπίθεση, με σκοπό να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και να επιστρέψει πίσω στις μεγάλες κατηγορίες, όπου και ανήκει και πρέπει να αγωνίζεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Φέτος, γίνεται ένα νέο ξεκίνημα, έστω και από την χαμηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας. Συγκεκριμένα, την τεχνική ηγεσία του Λαρισαϊκού, ανέλαβε ο Θανάσης Κολονιώτης, που ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος πέρυσι στο Χειμάδι, ενώ στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, έκλεισε ο προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ, Αχιλλέας Μαστοροδήμος, σε ένα πόστο-έκπληξη, ειδικά για τα δεδομένα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα νέα αποκτήματα

Το athleticlarissa, βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για φέτος και σας παρουσιάζει δηλώσεις και φωτογραφικό υλικό.

Γιώργος Κοσμίδης (Πρόεδρος): «Να κάνουμε μεγάλη ομάδα και πάλι τον Λαρισαϊκό»

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του Νομού Λάρισας, καλή χρονιά. Το βασικότερο για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι η υγεία. Από εκεί και πέρα, ο Λαρισαϊκός, εδώ που έφτασε, στο Γ’ τοπικό, ανανεώνεται μέσα από τις στάχτες του. Θα προσπαθήσουμε, ο καθένας να προσφέρει από το πόστο του, για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Έχουμε φτάσει στον πάτο και προσπαθούμε καθημερινά μέσα από την δουλειά και την οργάνωση, να ανέβουμε παραπάνω. Η διοίκηση, θα βοηθήσει όσο μπορεί, μαζί με τους προπονητές για αυτό φέραμε και γενικό διευθυντή, για να φτιάξουμε και πάλι τον Λαρισαϊκό μεγάλη ομάδα για την συνοικία, αλλά και για εμάς, που τόσα χρόνια, ματώνουμε οικονομικά, επειδή είναι δύσκολα τα πράματα. Από εκεί και πέρα, πιστεύω, ότι όλα θα παν καλά και η ομάδα θα χτιστεί με δικά της παιδιά, από την Ακαδημία και με δικά της παιδιά, για να έχει διάρκεια, αλλά και με προσθήκες έμπειρων παικτών, που θα βοηθήσουν τους πιο νεαρούς».

Θανάσης Κολονιώτης (Προπονητής): «Χρέος μας η ομάδα να γυρίσει σελίδα»

«Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο. Η Νέα Σμύρνη, είναι η γειτονιά όπου κατοικώ τα τελευταία χρόνια. Με πολλή προσπάθεια, μέσα από σκληρή δουλειά, σοβαρότητα και πειθαρχία, πιστεύω ότι θα φέρουμε την ομάδα εκεί που αρμόζει. Ο Λαρισαϊκός, δεν είναι σωματείο της Γ’ κατηγορίας, όμως πιστεύω ότι όλα στην ζωή είναι ένας κύκλος που αυτήν την στιγμή μας βρίσκει στο χαμηλότερο σκαλοπάτι. Χρέος όλων, είναι να φέρουμε την ομάδα ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Είμαι λάτρης της πειθαρχίας και της δουλειάς και πιστεύω ότι μέσα από αυτό θα καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, θα είμαστε ομάδα που θα παραδίδει μαθήματα ήθους στους αγωνιστικούς χώρους και στο τέλος, η συνοικία θα βρει την χαμένη της ταυτότητα».

- Για τα μεταγραφικά: «Αποκτήθηκαν ποδοσφαιριστές με μεγάλη αξία στον Νομό Λάρισας. Συγκεκριμένα, αποκτήσαμε τους, Περικλή Γκόλαντα, Γιώργο Μπλάνα, Δημήτρη Τσιτσιλή, Δημήτρη Τατία, Λευτέρη Καραντώνη και Νίκο Γκάτα. Παράλληλα, προωθήθηκαν κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής».

- Για τα φιλικά: «Δεν έχουμε κλείσει κάποιο φιλικό, αλλά έχουμε προγραμματίσει μια σειρά από αυτά. Το πρωτάθλημα, ξεκινάει τον Οκτώβριο και αυτός μας δίνει αρκετό χρόνο μπροστά μας».

Αχιλλέας Μαστοροδήμος (Τεχνικός Διευθυντής): «Ο Λαρισαϊκός χτίζεται από το μηδέν»

«Δέχτηκα μια πρόταση από την διοίκηση του Λαρισαϊκού και επειδή έχω τόση όρεξη και πάθος για ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με το πόστου που έχω ως προπονητής στην γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ, βρήκα τον χρόνο για να βοηθήσω τα παιδιά. Ανέλαβα το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όσο κι αν φαίνεται αυτό περίεργο για μια ομάδα ερασιτεχνικής κατηγορίας, ούτως ώστε να οργανωθεί η ομάδα από το μηδέν. Ο Λαρισαϊκός, πρέπει να χτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις. Η δύναμη του θα είναι η γειτονιά, τα παιδιά και η διοίκηση. Ταλέντο υπάρχει. Δικός μου στόχος, είναι να οργανώσω την Ακαδημία και να συνεχίσω το πολύ καλό έργο του προκάτοχού μου, Μανώλη Μπατσαρά. Με διάθεση και δουλειά, πιστεύω ότι θα εμφυσήσουμε την νοοτροπία του νικητή και την διάθεση των παιδιών να έρθουν στο γήπεδο. Είναι σίγουρο, ότι στο πλαίσιο της Ακαδημίας, ο Λαρισαϊκός θα πετύχει πολλά πράγματα και θα βγάλει πολλά ταλέντα. Άλλωστε, αυτός είναι ο στόχος μας και εμάς των προπονητών δηλαδή, να βγάλουμε νέα παιδιά, που έχουν όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές».

Γιώργος Μπλάνας (Ποδοσφαιριστής): «Στόχος η άνοδος»

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ήρθα στον Λαρισαϊκό, ώστε να βοηθήσω την ομάδα της συνοικίας, ώστε να σηκωθεί και πάλι από εκεί που έπεσε. Στόχος, είναι φυσικά η άνοδος και το να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά».

Περικλής Γκόλαντας (Ποδοσφαιριστής): «Επέστρεψα για να βοηθήσω»

«Εύχομαι πάνω από όλα καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία για όλους τους παίκτες. Από την πλευρά μου, ήρθα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και επέστρεψα για να την βοηθήσω να ανεβεί, μιας και στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούμε να φτάσουμε τον Λαρισαϊκό εκεί που του αξίζει».

Παναγιώτης Ρομουλίνο (Ποδοσφαιριστής): «Να κάνουμε καινούρια αρχή»

«Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε μια καινούρια αρχή, με έναν νέο προπονητή, με βασικό στόχο την άνοδο. Μακάρι να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Θεόδωρος Τσιμπουκλής (Ποδοσφαιριστής): «Αξίζουμε την άνοδο»

«Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καλή χρονιά και χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε μια νέα αρχή για τον Λαρισαϊκό, μετά από τις δυο τελευταία σεζόν, όπου πέσαμε δύο κατηγορίες. Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά, η οποία θα συνδυαστεί με μια άνοδο, επειδή η ομάδα του Λαρισαϊκού το αξίζει».