Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Δελέρια και Υπέρεια

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν η Αστραπή Δελερίων και Δόξα Υπέρειας στο τελικό 1-1. Το συγκεκριμένο παιχνίδι διεξήχθη για τους αγώνες κατάταξης (1η αγωνιστική) στην Γ’ ΕΠΣΛ στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης».

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις και κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Στο 12’ ο Πετρίκης για τα Δελέρια μέσα από την περιοχή βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20’ για την Υπέρεια σέντρα ο Κλέιντι από δεξιά στον Τασιόπουλο αυτός έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 32’ ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε το φάουλ και έβγαλε σε κόρνερ ο Τσιλοφίτης. Στο 33’ ο Κερμελίδης εκτέλεσε το κόρνερ, πήρε την κεφαλιά ο Παπαδόπουλος Απ. και έκανε το 0-1. Στο 45’ ο Πετρίκης μετά από ωραία ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε ένα δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Δελέρια: Τσιλοφίτης, Καραλής (34’ Παπαδημητρίου), Κουφοδήμος, Ντιντόκας, Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Μπαρμπής (72’ Κουσιέρας), Καρράς, Πετρίκης, Βασιλειάδης, Γκατζούλης.

Υπέρεια: Παπαδόπουλος Αν., Κλέιντι, Παπαδόπουλος Απ., Γκατζόγιας Δ., Τασιόπουλος, Κερμελίδης (85’ Γκατζόγιας Απ.), Ευθυμιάδης, Γούναρης (92’ Τσούνι), Τσιούρης Ν., Τσιούρης Κ., Τσιούρης Γ., Τέμα. 

Διαιτική τριπλέτα: Αγγελούλης, Δεληγιάννη Α., Γούλας.