Βαθμολογία

Στιγμές θριάμβου από Μπαρτσελόνα, ζούνε στο Μεσοχώρι!

Μπορεί το Μεσοχώρι να είναι ένα μικρό χωριό, παρόλα αυτά η φετινή χρονιά γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική, αφού το καμάρι του, η Ελπίς Μεσοχωρίου κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ’, στην Β’ ΕΠΣΛ κάνοντας εκπληκτική χρονιά, παρότι «κουβαλούσε» το -5 από πέρυσι και χωρίς να αγωνίζεται στην φυσική της έδρας (τα ματς γινόταν στο γήπεδο του Ευαγγελισμού), κατάφερε να τερματίσει πρώτη σε 22 αγώνες αήττητη, αφού είχε 18 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Των Χρήστου και Βάσω Γκατζούλη

Η χαρά τους ήταν ανείπωτη και θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με τα ξέφρενα πανηγύρια των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα στο πρόσφατο και εντυπωσιακό 3-0 επί της Μπάγερν! Έτσι ακριβώς νιώθουν στο Μεσοχώρι! Ένα χωριό που απέχει περίπου 40 λεπτά από τη Λάρισα και έχει γράψει ιστορία τη φετινή χρονιά!

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ (8/5) εκεί όπου η διοίκηση είχε ετοιμάσει μια όμορφη βραδιά στους παίκτες, τον προπονητή αλλά και στους φιλάθλους του χωριού που βρέθηκαν εκεί. Φυσικά ξεχωρίσαμε (ας μας το επιτρέψουν) τον σπίκερ της ομάδας και ψυχή του Μεσοχωρίου, τον Γιάννη Ζαρλαδάνη, γνωστό και ως «Θεσσαλό», αλλά και τον Βάϊο Τζανάρα που βιντεοσκοπεί τους αγώνες και ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί το κανάλι στο YouTube και να τους απολαύσει!

Οι παίκτες του Μεσοχωρίου…με περιγραφή από άλλον πλανήτη!!!

Παίκτες λοιπόν που αγωνίστηκαν φέτος και είχε η κορυφαία περιγραφή του «Θεσσαλού» ήταν: Μούσιος Ζήσης (Πέπε), Καρέλας Χρήστος (Λέτο), Πατσιτός Μαργαρίτης (Μάικ Σταμ), Γκαμπέτος Αστέριος (Τζελάο), Καλογιάννης Νίκος (Καλογιανόφ), Τσιάρας Ηλίας (Ντεφαρία), Φακίτσας Βάϊος (Ροντρίγκες), Πατσιτός Δημήτρης (Πατσιτάουα), Γκαραβέλης Ηλίας (Γκαραβού), Καραγιάννης Νίκος (Πιτόλο), Μούσιος Φίλιππος (Φελίπε), Κοτύλης Γιώργος (Κοτυλάο), Λιούρας Λαβρέντης (Λαβρέντοφ), Νεράντζης Κώστας (Ντιέγκο Κώστα), Φακίτσας Σωκράτης (Σώκρατες), Πατσιτός Θοδωρής (Θεοδώροβιτς), Αμίτσας Χρήστος (Αμιτσάο), Αλμπιόν (Άλμπι), Φράντζας Ραφαήλ (Φραντσίνι), Φράντζας Ζήσης (Ζήχεν), Μαρκούγιας Νίκος (Ζαρζίνιο), Χαράλαμπος Κωνσταντίνος (Ντίνο Χαράλαμπο), Αλιπρασίτης Μάρκος (Μάρκοβιτς), Σαμαράς Αθανάσιος (Σαμαρόφσκι). Με προπονητή τον κ. Νίκο Χρόνη (Σιμεόνε).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, σε ταβέρνα του χωριού, ο κ. Σάκας Γιώργος (Περιφερειακός σύμβουλος με τον Κώστα Αγοραστό), ο κ. Δόκος Αχιλλέας (αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τύρναβος 2005), ο κ. Κασίδης Αθανάσιος (μέγας χορηγός της ομάδας και έδωσε την υπόσχεσή του να αγοράσει ο ίδιος το μηχανάκι που χρειάζεται η ομάδα για να κουρεύει το γήπεδο), ο κ. Κοτούκας Ηλίας (δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ελασσόνας), ο κ. Δραγατσίκης Ιωάννης (δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ελασσόνας), η πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ευαγγελισμού κ. Ευγενία Κορομηλά που με δική της πρωτοβουλία παραχωρήθηκε το γήπεδο για τα παιχνίδια της ομάδας. Παρόντες επίσης ήταν ο προπονητής της Δόξας Βλαχογιαννίου κ. Φακίτσας Νίκας καθώς και ο προπονητής της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου κ. Μπόρας Στέφανος. Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρόεδρος κ. Τζιόλας Αριστείδης. Αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα της Θύελλας παραχώρησε το γήπεδό της το περασμένο καλοκαίρι ώστε να κάνει εκεί το Μεσοχωρί την προετοιμασία του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η φυσική έδρα της ομάδας είναι σχεδόν έτοιμη καθώς απομένουν κάποιες ακόμη εργασίες ώστε τη νέα χρονιά η ομάδα να αγωνίζεται και σε καινούριο γήπεδο και σε νέα κατηγορία.

Τα γεύματα ήταν όλα πλούσια στο τραπέζι, όπως και τα ποτά, την τούρτα στην ομάδα προσέφερε ο κ. Ζερδαλής Κωνσταντίνος ο οποίος έχει το εργαστήριό του στη Φαλάνη με την ονομασία «ο Μάκης».

Στο τέλος το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ελπίς Μεσοχωρίου κ. Σλίκας Αχιλλέας που φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του και την συγκίνησή του. Ευχαρίστησε όλους, από την διοίκηση, τους παίκτες, τον προπονητή καθώς και όλους τους κατοίκους από το χωριό που αγόρασαν διαρκείας και στήριξαν την ομάδα καθώς και όλους όσους παραβρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχήθηκε του χρόνου τέτοια μέρα, με υγεία να πανηγυρίσει η ομάδα μια ακόμη άνοδο!

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε εκεί και εύχεται όλα τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν!