Βαθμολογία

Έκλεισε νικηφόρα ο Άρης Διλόφου

Ο Άρης Διλόφου πέρασε νικηφόρα από την Κρήνη κερδίζοντας την αξιόμαχη Νίκη με σκορ 1-3. Από πολύ νωρίς στο 2’ για το Δίλοφο ο Ρεντινόπουλος, ύστερα από εκτέλεση φάουλ απ’ τα 30 μέτρα έκανε ένα φοβερό σουτ και το 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 25’ ύστερα από πάσα του Μπακόλα, πάλι ο Ρεντινόπουλος έκανε το 0-2. Στο 30’ μείωσε η Κρήνη, εκτέλεσε φάουλ ο Κλιάφας, πήρε την κεφαλιά ο Μακρυγιάννης, απέκρουσε ασταθώς ο Φουστάνας Χ., πήρε ο Ριμπάουντ ο Μαργαριτόπουλος και έκανε το 1-2.

Στο 35’ ένα πολύ καλό σουτ του Κλιάφα απέκρουσε ο Φουστάνας Χ. Στο 55’ διαμαρτύρεται η Νίκη Κρήνης για πέναλτι που έγινε πάνω στον Μακρυγιάννη και δεν δόθηκε. Στο 80’ ο Φουστάνας Γ. έκανε τη σέντρα και ο Ιορδανίδης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-3 και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

Νίκη Κρήνης (Θάνος Νταφόπουλος): Σακελλαρίου (25’ Μπούρας), Καραστέργιος (10’ λ.τ. Καρνάβας), Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Πετρόπουλος, Κλιάφας, Τσαρδάκας (74’ Θεοχαρόπουλος), Μαργαριτόπουλος, Μακρυγιάννης.

Άρης Δίλοφου (Τάκης Ρόφαλης): Φουστάνας Χ., Χαμουρούσιος, Ανυφαντής, Συργκάνης, Χαρδαλιάς, Τσαμπαλής, Μπακόλας, Φουστάνας Γ. (85’ Χαρισμένος), Ιορδανίδης, Ρεντινόπουλος (65’ Τορμούσογλου), Λεβέντης (80’ Μπανιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης, Μπατάλη, Ζήγρα.