Βαθμολογία

Δοξάστηκε η Υπέρεια μέσα στον Άγιο Γεώργιο

Μετά τη νίκη που πέτυχε η Υπέρεια μέσα στον Άγιο Γεώργιο εξασφάλισε την 4η θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο (0-4).

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς στο 15’ η Υπέρεια άνοιξε το σκορ με τον Γούναρη, που με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 30’ και στο 40’ ο Μακρυγιάννης απείλησε για τον Άγιο Γεώργιο, αλλά βρέθηκε σε ετοιμότητα ο Παπαδόπουλος.

Στο 60’ ο Κερμελίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2, στο ίδιο λεπτό ο Κουκουτής για τον Άγιο Γεώργιο έκανε ένα καλό σουτ, αλλά πάλι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 70’ ο Τασιόπουλος μέσα στην περιοχή με σουτ έκανε το 0-3.

Στο ίδιο λεπτό ο Κουκουτής με σουτ που έκανε απέκρουσε ο Παπαδόπουλος και στο 75’ ο Γούναρης με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων (Νίκος Τρίγκας): Τρίγκας, Τσιτσικλής, Δημακόπουλος, Καραχάλιος, Κατμέρος, Τσιάρας, Ιακωβάκης, Τσάτσος, Μακρυγιάννης, Κουκουτής, Γρίβας.

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος Αν. (75’ Σκατζούρης), Παπαδόπουλος Απ., Γκατζόγιας Α. (60’ Τσούρης Κ.), Τσούρης Γ., Τσούρης Ν., Μαλέσκα, Γκατζόγιας Δ. (55’ Κερμελίδης), Τσούνη, Τέμα, Τασιόπουλος, Γούναρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Τσιούμας, Σούλης.