Βαθμολογία

Πανάξια στην Β’ ΕΠΣΛ Μεσοχώρι και Πελασγιώτιδα

Ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο την Κυριακή το απόγευμα η αναμέτρηση της Πελασγιώτιδας με την Ελπίς Μεσοχωρίου στο γήπεδο του Θεσσαλικού για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τον βαθμό και τον πήραν στο τελικό (1-1) με το Μεσοχώρι που είχε έτσι και αλλιώς εξασφαλίσει την άνοδο. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αν και στο πρώτο μέρος το επίπεδο ήταν καλύτερο. Σίγουρα δεν βοήθησε καθόλου το γήπεδο, αλλά και η έντονη ζέστη που επικρατούσε.

Στο 17’ ο Μότσι με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 45’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Γκαραβέλης κέρδισε το πέναλτι και ο Νεράντζης σημείωσε το γκολ.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι και ο ρυθμός του ματς δεν ήταν το ίδιο καλός. Αξίζει να τονίσουμε πως στο 90’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το ματς, αλλά το μακρινό σουτ του Κουτίνα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο φινάλε του ματς, η χαρά ήταν μεγάλη και για τις δύο ομάδες που φωτογραφήθηκαν γι’ αυτή τη σημαντική επιτυχία.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Θύμιος, Ντάφης, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Τσέλα, Μότσι (65’ Μαροσούλης), Γελαλής, Αναστασίου (55’ Τοπαλίδης), Κιος Σ. (27’ λ.τ. Κουτίνας), Τεκέδης. 

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Μουσιός Φ. (17’ λ.τ. Φραντζάς Χ.), Γκαμένος, Μουσιός Σ., Νεράντζης, Καρέλας, Μαρκούγιας, Ράσι (60’ Χαράλαμπος), Φακίτσας, Γκαραβέλης (75’ Καλογιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Λανάρα, Μπάρκας.