Βαθμολογία

Πρώτη η Βαμβακού, δεύτερη η Χαραυγή, τρίτο το Μαυροβούνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Μαυροβούνι - Α.Ε.Σ Χαραυγή 2 – 0

Μετά τη νίκη που πέτυχε το Μαυροβούνι απέναντι στην Χαραυγή, πλασαρίστηκε στην 3η θέση που οδηγεί στην άνοδο της κατηγορίας, αφήνοντας έξω το Νέο Περιβόλι, που έχασε από την πρωτοπάρω Βαμβακού.

Στο 7’ για το Μαυροβούνι ο Βαγιούλης, με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 15’ ο Γουγουλούλης κέρδισε το πέναλτι, εκτέλεσε ο Μπάγκας Αρ. και κλείδωσε τη νίκη με το τελικό 2-0. Στο 30’ ο Λαχανάς για την Χαραυγή κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε ο Πετράκης Ε., όμως ήταν πολύ καλή η απόκρουση από τον Γιαννιό.

Στο 43’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 60’ ο Μπάγκας Αχ. έκανε το δυνατό σουτ έσωσε ο αμυντικός πάνω στη γραμμή. Στο 69’ ο Τατσέλος το σουτ έβγαλε ο Ράϊδος πάνω από τα δοκάρια και στο 70’ ο Λάτα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μαυροβούνι (Κώστας Τζουρτζουκλής): Γιαννιός, Νότας, Αθανασίου (60’ λ.τ. Νούλας), Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης Χ., Γουγουλούλης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Πάτας (80’ Μαντζαφούλης Α.), Βαγιούλης, Βασίλης.

Α.Ε.Σ Χαραυγή (Δημήτρης Παππάς): Ράϊδος (70’ λ.τ. Καρανίκας), Ζυγούρης (60’ Λάτα), Μακρής, Περιτογιάννης, Τσανάς, Βιντσάνι, Γκουτζαμπασούλης, Λαχανάς, Βαρσάμης (46’ Πετράκης Χ.), Παππάς, Πετράκης Ε.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος, Μίχος, Τέγος.

Αστήρ Ν.Περιβολιού - Ατρόμητος Βαμβακούς 0 - 3

Άτυχο στάθηκε το Νέο Περιβόλι στον τελευταίο αγώνα, όπου ηττήθηκε στην έδρα του από την Βαμβακού, αφού δεν κατάφερε να μπει στην τριάδα. Αν και είχε πολλές ευκαιρίες στο ματς, δεν κατάφερε όμως να πετύχει γκολ γιατί την ουσία είχε η Βαμβακού. Στο 10’ ο Μπατζανούλης βρέθηκε τετ α τετ, πέρασε και τον Ζέα και τον πρόλαβε ο τελευταίος αμυντικός.

Στο 15’ ο Τζέκας καλό σουτ έβγαλε ο Ζέας. Στο 20’ απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζέκα, απέκρουσε ο Ζέας. Στο ίδιο λεπτό ο Ράϊος έδωσε πάσα στον Μουτκανά και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 35’ πολύ καλό σουτ του Λιντέρη απέκρουσε ο Ζέας. Στο 55’ ο Μπατζανούλης το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 60’ ο Λάμπρου με ατομική προσπάθεια κατάφερε να βάλει ένα ωραίο γκολ με εξωτερικό φάλτσο στην κλειστή γωνία (0-2). Στο 65’ ο Τζέκας έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ. Και στο 73’ ο Λάμπρου έδωσε ωραία στον Καραγιάννη και αυτός έκανε το 0-3.

Αστήρ Ν.Περιβολιού (Γιάννης Τσάρας): Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης (46’ Μπανταβάνος), Κόκκινος, Λιντέρης, Δημακόπουλος (75’ Λιόλιος), Τζέκας, Παπανικολάου (46’ Διάλας), Μπατζανούλης.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος, Αρσενόπουλος Βασ., Παπαγεωργίου, Λούκουτός, Αζάς, Μουτκανάς (80’ Αρσενόπουλος Βαγγ.), Λάμπρου (85’ Μαργαριτόπουλος, Ράϊος (70’ Καραγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Στεργίου, Τέγος.