Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Σε αναμονή τα Δελέρια και 4η θέση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού - Νίκη Μιχαήλ 3-1

Το Λιβάδι παρουσιάστηκε καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο με πολύ δύναμη και πάθος. Στο 35’ ο Κατσίκης με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 50’ ο Γκατζούνης με σουτ το 2-0, στο 60’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε η Νίκη Μιχαήλ ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 70’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγγελακόπουλου. Στο 75’ για τη Νίκη Μιχαήλ του Κουσιά έβγαλε ο Καψάλης. Δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, στο 25’ και στο 40’ με τους Λαζάρου και Τζιαμαλή να στέλνουν την μπάλα άουτ.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού (Γιώργος Καρανίκας): Καψάλης, Γκούμας, Αντωνίου (65’ Τζέβος), Μπατζάκης, Γκατζούνης, Μπίσμπας, Φτεργιώτης, Κατσίκης, Ντάμπος (43’ Γκρίζος), Θεοδωρής, Τζιμαγιώργης (60’ Καπέτης).

Νίκη Μιχαήλ (Σάκης Γεωργαντάς): Κούκος, Μπατζογιάννης, Μπούφης (46’ Ματθαίος), Σαπουνάς Γ. (55’ Σαπουνάς Ν.), Ραπτόπουλος, Αγγελακόπουλος, Καψάλης, Φάκας, Λαζάρου, Κουσιάς, Τζιαμαλής.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Παππάς, Γούλας.

Αστραπή Δελερίων - Εθνικός Ολύμπου 5-4

Τα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση δεν είχαν τελειωμό. Στο 4’ άνοιξε το σκορ ο Καρράς με σουτ έκανε το 1-0. Ο Κανελλάκος ύστερα από σέντρα του Κόντου έκανε το σουτ και το 1-1. Στο 18’ ο Κουσιέρας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 25’ ξανά ο Κανελλάκος έφερε το ματς στα ίσα (2-2). Στο 49’ ο Γκατζούλης Π. το 3-2, στο 59’ ο Κουσιέρας έκανε το 4-2, στο 70’ ο Σοφός με σουτ έκανε το 5-2. Στο 80’ ο Καϊμακάκης έκανε με σουτ το 5-3 και το τελικό 5-4 στο 88’ με σουτ το διαμόρφωσε ο Κόντος.

Αστραπή Δελερίων (Αλέξης Τοκμάκης): Κρίτσανος, Πετρίκης, Κουφοδήμος, Ντιντόκας, Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Μπαρμπής, Καρράς, Μπακόλας, Κουσιέρας (60’ Σοφός), Γκατζούλης Π.

Εθνικός Ολύμπου (Ιωάννης Κατσάρας): Νίκου Γ., Μπεχλιβανίδης Β. (75’ Καϊμακάμης), Γαλανός, Μπεχλιβανίδης Π., Πουρουτίδης Ε., Κόντος, Πουρουτίδης Η., Γκόγκορας, Κανελάκος, Τσερτικίδης, Φλώρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Ραμάϊ, Τσολακίδης.