Βαθμολογία

Το παιχνίδι παίζεται ακόμα σε 2ο και 3ο Όμιλο

Φτάσαμε λοιπόν και στην τελευταία αγωνιστική της χαμηλότερης κατηγορίας του Νομού μας, της Γ’ Ερασιτεχνικής, η οποία θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το απόγευμα έχει οριστεί η αγωνιστική δράση στον 1ο Όμιλο της κατηγορίας, ενώ την ίδια ώρα της Κυριακής, θα έχουμε αυλαία και στους υπόλοιπους δύο Ομίλους.

Στον 1ο Όμιλο, τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα, με Στόμιο, Μελιβοιακό και Μαρμαρίνη, να έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στην παραπάνω κατηγορία, ενώ η ομάδα του Θερμαϊκού, από την προηγούμενη αγωνιστική στέφθηκε πρωταθλήτρια και απομένει μόνο ένα τελευταίο τυπικό παιχνίδι, μέσα στην Έλαφο, για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της, στην φετινή αν μη τι άλλο επιτυχημένη από όλες τις απόψεις χρονιά. Ο Μελιβοιακός, υποδέχεται την Λάρισα ’88, ενώ η Μαρμαρίνη θα παίξει κόντρα στην νεοσύστατη φέτος ομάδα του Ολύμπικ, που ομολογουμένως έκανε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στον 2ο Όμιλο, υπάρχει μια πιο περίπλοκη κατάσταση καθώς το μόνο που ξέρουμε μέχρι στιγμής, είναι πως η Ελπίς Μεσοχωρίου θα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα, ότι και να γίνει. Από εκεί και πέρα, Κοιλάδα και Πελασγιώτιδα, ισοβαθμούν με 48 βαθμούς, ενώ τα Δελέρια βρίσκονται στους 46 βαθμούς. Η ομάδα της Λάρισας, την τελευταία αγωνιστική, παίζει στην έδρα της απέναντι στο Μεσοχώρι, που ουσιαστικά είναι αδιάφορο έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, ενώ τα Δελέρια, υποδέχονται τον Εθνικό Ολύμπου και η Κοιλάδα τον Προμηθέα. Επομένως, θα περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική, για να δούμε εάν αλλάξει κάτι στην τελική βαθμολογία του Ομίλου.

Τέλος, στον 3ο Όμιλο, Βαμβακού και Χαραυγή, έχουν ήδη βγει κατηγορία, ότι και να γίνει και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, όπου αυτήν την στιγμή βρίσκεται το Μαυροβούνι, έχοντας μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από το Νέο Περιβόλι αλλά και την Υπέρεια, που θα παλέψουν μέχρι τέλους για μια θέση ανόδου. Το Μαυροβούνι υποδέχεται την Χαραυγή την τελευταία αγωνιστική, το Νέο Περιβόλι την Βαμβακού, ενώ ευκολότερο έργο θα έχει η Υπέρεια, απέναντι στον Άγιο Γεώργιο. Σίγουρα, δεν χωράνε εδώ ασφαλείς προβλέψεις, καθώς όλες οι ομάδες έχουν κίνητρο.

Γιώργος Μητσιούλης