Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Ανέβηκαν Βαμβακού και Χαραυγή

Την 3η θέση διεκδικούν Μαυροβούνι, Υπέρεια και Νέο Περιβόλι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Άρης Δίλοφου - Αστήρ Ν.Περιβολιού 2-1

Το παιχνίδι ήταν καλό ανάμεσα και στις δύο ομάδες, στο 10’ άνοιξε το σκορ το Δίλοφο. Καλή συνεργασία του Ιορδανίδης με Φουστάνα Γ. τελικά το πλασέ έκανε ο Λεβέντης και το 1-0. Στο 44’ ισοφάρισε το Νέο Περιβόλι ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζέκα. Χαμένες ευκαιρίες για τον Άρη Διλόφου με τους Ιορδανίδη, Λενέντη και Ρεντινόπουλο και για το Νέο Περιβόλι, τα καλά σουτ του Παπανικολάου και Μπατζανούλη έβγαλε ο Φουστάνας Χ. Στο 55’ ο Ιορδανίδης πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-1. Στο 85’ μία καλή σέντρα – σουτ του Χασιώτη δεν πρόλαβε ο Μπαλατζάρας να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Άρης Δίλοφου: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Ανυφαντής, Χαμουρούσιος, Συργκάνης, Μπακόλας (75’ Τορμούσογλου), Τσιαμπαλής, Φουστάνας Γ. (88’ Μπανιάς), Λεβέντης (65’ Χαρδαλιάς), Ιορδανίδης, Ρεντινόπουλος.

Αστήρ Ν.Περιβολιού: Νάρης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης (65’ Βασιλείου), Κόκκινος, Λιντέρης, Παπανικολάου (67’ Διάλας), Τζέκας, Μαμαλούδης, Μπατζανούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης Α., Παραφέστας, Καραμαγκιόλας.

Δόξα Υπέρειας - Ζωοδόχος Πηγή 5-2

Η Υπέρεια μπήκε χαλαρά στο ματς και στο 25’ ο Μαργαριτόπουλος για την Ζωοδόχο Πηγή πήρε τη μπάλα πέρασε και τον αμυντικό και έκανε το 0-1. Στο 45’ ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το σουτ από πολύ πλάγια και έκανε το 0-2.

Στο 52’ ο Τασιόπουλος ύστερα από σέντρα του Γκατζόγια με κεφαλιά έκανε το 1-2. Στο 57’ ο Μαλέσκα κέρδισε πέναλτι, ο Γκατζόγιας Δ. έκανε το 2-2. Στο 60’ ο Μαργαριτόπουλος έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ και στο 65’ ο Κανατούλας έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Στο 68’ ο Τσούρης Γ. με πλασέ έκανε το 3-2, στο 80’ ο Μαλέσκα έδωσε ωραία στον Τέμα και έκανε το 4-2 και στο 89’ το πέναλτι κέρδισε ο Γούναρης και ο Γκατζόγιας Δ. έκανε το τελικό 5-2.

* Η διοίκηση της Υπέρειας εκ μέρους του προέδρου της κ. Θανάση Ανδρεόπουλου, θέλει να στείλει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα Σταύρου Παππά.   

Δόξα Υπέρειας: Σκατζούρης, Μαλέσκα, Παπαδόπουλος Α., Ευθυμιάδης, Τσούρης Κ. (46’ Τσούνη), Τσούρης Γ., Γκατζόγιας Δ., Γκατζόγιας Α., Τέμα, Γούναρης, Τασιόπουλος.

Ζωοδόχος Πηγή: Ντιβανίδης, Αποστολίδης, Λιτσόπουλος (70’ Τσιάρας Θ.), Φαρασαλής, Καρατόλιας, Μαργαριτόπουλος, Ζιάρκας, Κανατούλας, Μαμπλέκος (42’ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Μπανιάς, Αγγελουσόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Παστάκας, Κάγια.

Σταυραετός - Ατρόμητος Βαμβακούς 0-5

Η Βαμβακού είχε εύκολο απόγευμα και πέντε γκολ απέναντι στον Σταυραετό. Στο 10’ κόρνερ του Αρσενόπουλου, πήρε ο Τζιτζιφλής έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γιαννούχος, το ριμπάουντ ο Παπαγεωργίου και το 0-1.

Στο 15’ ύστερα από κόρνερ του Λούκουτου, ο Γκόβαρης έκανε το σουτ και το 0-2. Στο 35’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Γκόβαρη, από κοντά ο Λάμπρου με κεφαλιά το 0-3. Στο 65’ ο Λάμπρου έκανε το σουτ και ο Γκόβαρης με προβολή το 0-4. Και στο 70’ πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή του Παπαγεωργίου που διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Αγγέλης, Γκέβρος Θ., Κολοβός, Γκέβρος Γ., Καλούτσας, Νταβέλης, Κλημενώφ, Ψαλίδας, Νταρανάς, Καρακώστας.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος (46’ Μουτκανάς), Αρσενόπουλος Β., Μαργαριτόπουλος, Ανδρεόπουλος, Τζιτζιφλής, Λάμπρου (70’ Αρσενόπουλος), Παπαγεωργίου, Λούκουτος (46’ Καραγιάννης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος, Τσούκας, Χασιώτης.