Βαθμολογία

Μία άνοδος αφιερωμένη στον κυρ Σταύρο (Video)!

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα το απόγευμα της Κυριακής, η Χαραυγή επικράτησε με 2-0 της Νίκης Κρήνης και κλείδωσε και μαθηματικά την άνοδο στην Β' Κατηγορία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Παππά αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ αφιέρωσαν τη νίκη και την άνοδο στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Χαραυγής Σταύρο Παππά, ο οποίος έφυγε προ ημερών ξαφνικά από τη ζωή. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Η Χαραυγή αγωνίστηκε για πρώτη φορά και με τη νέα της εμφάνιση στα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας, μία εμφάνιση που είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού "Oxygen".

">http://

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη κυριαρχία στο χορτάρι του Θεσσαλικού, απέναντι σε μία Κρήνη που έπαιξε μαζική άμυνα και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση πέτυχε ο Μάριος Λάτα στο 41' μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Παππά και στο 45+1' μετά από φάση διαρκείας στην εστία της Κρήνης.

Στην επανάληψη ο Δημήτρης Παππάς έδωσε χρόνο και σε νεότερους ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετές ευκαιρίες χάθηκαν από τους Μάνο Πετράκη, Μάριο Λάτα και Ζήση Τσανά. Το τελικό 2-0 βρήκε την Χαραυγή να πανηγυρίζει και τυπικά την άμεση επιστροφή της στην Β' Κατηγορία.

Για την Κρήνη στο 60’ και στο 70’ τα σουτ του Θεοχαρόπουλου και Μαργαριτόπουλου πέρασαν ελάχιστα άουτ και στο 85’ το καλό σουτ του Καραλευθέρη έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο Ράιδος. Αξίζει να αναφέρουμε πως για την Κρήνη ντεμπούτο έκαναν οι μικροί (14-15 ετών) Αγγελακόπουλος, Καραγιάννης, Μαγαλιός.

ΧΑΡΑΥΓΗ: Ράιδος, Ζυγούρης, Μακρής (65' λ.τ. Πάνος), Χασιώτης, Περιτογιάννης, Βιντσάνι, Γκουτζαμπασούλης, Παππάς, Πετράκης Μ. (83' Πετράκης Χρ.), Λάττα (75' Λαχανάς Αλ.), Τσανάς.

ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ: Μπούρας, Αγγελακόπουλος Γ. (65’ Καραγιάννης Β.), Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Θ.Κ., Θεοχαρόπουλος (60’ Μαγαλιός), Τσαρδάκας, Καρνάβας, Μακρυγιάννης Ν. (Νταφόπουλος Θ.Θ.), Κλιάφας, Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Τζιόλας, Παπαγεωργίου.

* Η διοίκηση της Χαραυγής ευχαριστεί προσωπικά τον ιδιοκτήτη της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού "Oxygen" κ. Νίκο Τσιανάκα, για την ευγενική χορηγία της νέας εμφάνισης.