Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές

Με την νίκη στο ντέρμπι το Στόμιο πήρε και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Τρία γκολ και… κούπα

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, στο ντέρμπι απέναντι στην Δόξα Αμυγδαλής και μετά το στραβοπάτημα του Μελιβοιακού, κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, μια αγωνιστική πριν το τέλος της περιόδου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό, με τον Κώστα Αλβανό να κάνει το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Βλούχος σημείωσε το 2-0 στο 59’, ενώ στο 62’ ο Ρίζος Οικονόμου διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Θεοδώρου Ι., Τοπάλης Μ., Καρέντζος, Παλάκας, Ταπατάς Κ., Τσιάρας Ι., Οικονόμου Ρ., Ταπατάς Γ.(82’ Τοπάλης Α.), Βλούχος(72’ Πολύζος), Αλβανός Κ.(84’ Θεοδώρου Αντ.).

Δεύτερος παρά την ήττα

Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, διατηρήθηκε ο Μελιβοιακός, παρά την ήττα με σκορ 1-0 από την Ακαδημία Ολύμπικ. Οι φιλοξενούμενοι, έχασαν ευκαιρίες με τους Λαδά και Μπάτσικα στο πρώτο μέρος, όμως στο 43’ ο Μήλιος, βρήκε με εκτέλεση κόρνερ τον Μίχο, που έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μελιβοιακός έχασε κι άλλες ευκαιρίες, με τους Μιχάλη Παπαρίζο, Λέτσιο, Λώλο και Λαδά, ωστόσο το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Αθανασιάου, Ζουμπελούλης, Κύρκος, Τσούκαρης, Ψαθάς, Μίχος, Γκαντούνας(70’ Ντόκος), Μήλιος, Γεωργόπουλος.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Ρέντζας, Μακρής(5’ Λώλος, λ.τ.), Παπαρίζος Ρ., Γκαλιάκης, Γραμμένος(35’ Λέτσιος, λ.τ.), Λαδάς, Παπαρίζος Μιχ., Ζεστός(65’ Γκουντάρας Β.), Μπάτσικας, Γουργιώτης.

Σαν Χείμαρρος για την άνοδο

Νίκη με σκορ 4-2 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, απέναντι στον Αετό Αετολόφου και πλέον μπορεί να πανηγυρίζει για το ότι βρίσκεται στη παραπάνω κατηγορία. Η ομάδα της Μαρμαρίνης, άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ όταν ο Τζιούρας μετά από ατομική ενέργεια, βρήκε τον Μπατζογιάννη και αυτός έκανε το 1-0. Στο 30’ ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Χατζάκο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Περδικούλης έπειτα από γύρισμα του Τζιούρα, σημείωσε το 2-1, ενώ στο 70’ ο Ζαΐμι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Μπάτσικας ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 4-1, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Αετόλοφος, ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Πατέλη.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Καρακώστας, Ακρίβος, Καλογιάννης, Αγγέλης, Μπάτσικας, Νταλίπι(78’ Αγάς), Περδικούλης(80’ Μιχαλόπουλος), Ζαΐμι, Μπατζογιάννης, Τζιούρας(75’ Μπικάκης).

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ι., Λάχο, Τζουβάρας Χρ.(60’ Φραγκούδης), Ηλιάδης Στ., Τζουβάρας Ηλ., Κασίδας(50’ Πατέλης), Μπαρούτζας, Χατζάκος, Γεωργοβίτσας, Ντελής Αντ.

Γκολ από τον τερματοφύλακα

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Λάρισα ’88 απέναντι στον Ορφέα, σε ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 60ο λεπτό, όταν ο Τατσόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γκουρομπίνος, σημειώνοντας το 1-0.

Από εκεί και πέρα, η Λάρισα ’88, είχε και δοκάρι στο 70’ με τον Ντάμαλη, ενώ έχασε ευκαιρίες με τους Τατσόπουλο, Μπαϊράμη, Ντάμαλη και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Λάρισα ’88: Γκουρομπίνος, Σδράλης, Σελήνης(80’ Στογιάννοφ, λ.τ.), Καψάλης, Φίλογλου, Κωνσταντίνου Β., Κωνσταντίνου Γ., Πούλιος, Ντάμαλης, Μπαϊράμης, Τατσόπουλος.