Βαθμολογία

(Χ)αμένοι και οι δυο

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, που έγινε το Σάββατο που μας πέρασε, ανάμεσα σε Αετό Αετολόφου κι Ακαδημία Ολύμπικ, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούνται από την ισοπαλία, μιας και πάλι ισοβαθμούν στην βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από κάποιες φάσεις των γηπεδούχων, με τους Ηλία και Χρήστο Τζουβάρα και Αντώνη Ντελλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά, ο Μπρουγαζάς άνοιξε το σκορ για τον Αετό, κάνοντας το 1-0 συο 70ο λεπτό, με την χαρά όμως να μην κρατάει για πολύ αφού οκτώ λεπτά αργότερα, ο Χατζηβασιλείου ισοφάρισε για το Ολύμπικ.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κλέψουν και την νίκη, όμως ο Αθανασίου στο 80ο λεπτό, σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Παντελιάδης, Τζουβάρας Ι.(75’ Τζουβάρας Χρ.), Μπρουγαζάς, Διαμαντής(46’ Τζουβάρας Ηλ.), Μπαρούτζας, Ντελλής Αντ., Γεωργοβίτσας, Αργυρούλης(46’ Λάχο), Χατζάκος.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Αθανασίου, Κύρκος, Ζουμπελούλης, Τσουρής(65’ Τσούκαρης), Ψαθάς, Μίχος, Μήλιος, Γκαντούνας(60’ Πράπας), Γεωργόπουλος(46’ Χατζηβασιλείου).

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Μπουρονίκος, Τζιόλας.

Γιώργος Μητσιούλης