Βαθμολογία

Τη νίκη η… Νίκη Μιχαήλ

Η Νίκη Μιχαήλ επικράτησε του Προμηθέα με σκορ 1-3, αφού μπήκε αποφασιστικά από τα πρώτα λεπτά. Στο 25’ ο Κουσιάς είχε κάθετο δοκάρι, στο 30’ ο Κωφός έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτ.: Χρήστος Γκατζούλης

Στην επανάληψη και στο 55’ ύστερα από κόρνερ του Κωφού, ο Χαλάτσης με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 70’ ο Κουσιάς με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 79’ ύστερα από κόρνερ του Κατσή, ο Πατσιούρας Δ. μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 1-3. Στο 76’ ο Πατσιούρας Δ. ύστερα από σέντρα του Οσμάνι βρέθηκε στην μικρή περιοχή, τον πρόλαβε ο αμυντικός και έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 80’ και στο 85’ για τη Νίκη Μιχαήλ τα πολύ καλά σουτ του Κωστούλα απέκρουσε ο Ανδρέου. Τέλος στο 88’ ο Οσμάνι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αμυντικού, βρέθηκε τετ α τετ η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ.

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λιούτσας): Ανδρέου, Ψύρρας, Δημεράς, Αθανασίου, Κουτσογιαννούλης, Γιαννιός, Οσμάνι, Καρκατζιάς, Χατζηκαμαγιάννης (75’ Καψιώχας), Κατσής, Παπαδόντας (65’ Πατσιούρας Δ.).

Νίκη Μιχαήλ (Σάκης Γεωργαντάς): Κούκος, Ματθαίος, Παπαμαργαρίτης (46’ Κατσαρός), Μπούρης, Αγγελακόπουλος, Φάκας, Κωστούλης, Τσαλίκης, Κωφός, Κουσιάς, Χαλάτσης (55’ Καψάλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσολακίδης, Τσούκας, Χασιώτης.