Βαθμολογία

Και μαθηματικά στην Β’ ΕΠΣΛ το Μεσοχώρι!

Το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ δεν είχε νικητή (2-2). Όμως το Μεσοχώρι με αυτή την ισοπαλία κόντρα στην Κοιλάδα εκτός έδρας είναι και μαθηματικά πρωταθλητής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, η Κοιλάδα είχε το πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη όμως το Μεσοχώρι είχε την υπεροχή. Στο 2’ προηγήθηκε η Κοιλάδα με απευθείας εκτέλεση του Μαυρομάτη έκανε το 1-0. Στο 14’ ο Φακίτσας Β. εκτέλεσε το κόρνερ, ο Φακίτσας Σ. πήρε την κεφαλιά και την έστειλε άουτ. Στο 31’ ο Γκαραβέλης έκανε ένα καλό πλασέ η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 40’ ο Νεράντζης έκανε ένα καλό σουτ απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κοιλάδας. Στο 52’ ο Καζάνι διεκδίκησε την μπάλα, έφυγε μόνος του, πέρασε και τον Πατσιτό και έκανε το 2-0.

Στο 59’ ο Φακίτσας Β. με ωραίο πλασαριστό σουτ έκανε το 2-1. Στο 62’ τριπλή ευκαιρία για την Κοιλάδα, με τον Καζάνι να σουτάρει να αποκρούει ο Πατσιτός, την κεφαλιά να παίρνει ο Χατζηπύρος και να στην στέλνει δίπλα στο δοκάρι και τον Κολώτσιο να την στέλνει λίγο άουτ. Στο 70’ ο Νεράντζης συνδυάστηκε με τον Φακίτσα Β., ο Λιούρας έκανε το 2-2. Στο 76’ ο Φακίτσας έκανε ένα δυνατό σουτ που έφυγε λίγο άουτ.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιατουρτζής, Μπαρμπούτης (30’ λ.τ. Ανδρεάκης Γ.), Γονατάς, Τσιαδήμος, Χατζηνίκος (72’ Παπαϊωάννου), Πούρης, Αβραμούλης, Κωλότσιος, Αρβανίτης (65’ Ζησόπουλος), Καζάνι, Χατζηπύρος.

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός, Χαράλαμπος, Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μούσιος Ζ., Νεράντζης (79’ Φράντζας), Τσιάρας, Μαρκούγιας, Φακίτσας Β., Φακίτσας Σ. (69’ Καλογιάννης), Γκαραβέλης (46’ Λιούρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Παλαμίδας, Παραφέστας.