Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): «Μάχη» για την 3η προνομιούχο θέση…

Στην Β’ ΕΠΣΛ η Βαμβακού με ένα βαθμό ακόμη και δύο βαθμούς θέλει η Χαραυγή *Νέο Περιβόλι – Μαυροβούνι και Υπέρεια θα παλέψουν μέχρι τέλους για την άνοδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Νίκη Κρήνης- Μαυροβούνι 0-2

Το Μαυροβούνι είχε την υπεροχή, τις φάσεις και τα δύο γκολ. Η Κρήνη είχε μια ευκαιρία στο 12’ όταν ο Μαργαριτόπουλος έσπασε από πλάγια στον Αγγελακόπουλο και αυτός την έστειλε άουτ. Στο 5’ στο 10’ και στο 15’ ο Μπάγκας Αρσένης έχασε μοναδικά τετ α τετ. Στο 27’ ο Βαγιούλης μόνος του με το τέρμα δεν τα κατάφερε. Στο 46’ ο Μπάγκας Αρσένης έδωσε την πάσα στον Τατσέλο και αυτός έκανε το 0-1. Στο 55’ ο Μαντζαφούλης Χ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2. Στο 77’ ο Βαγιούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Μπάγκας Αρσένης βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν ευστόχησε και στο 83’ και στο 90’ την κεφαλιά του Μπάγκας Αρσένη και του Ευαγγέλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπούρας.

Νίκη Κρήνης (Θάνος Νταφόπουλος): Μπούρας, Καραστέργιος (72’ Τσαρδάκας), Μακρυγιάννης Α., Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος (80’ Γιαχνής), Αγγελακόπουλος, Πετρόπουλος (60’ Κεχαγιάς), Μακρυγιάννης Ν., Κλιάφας, Μαργαριτόπουλος.

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Νότας (70’ Βασίλης), Αθανασίου, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης Χ., Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Βαγιούλης (80’ Ρίζος), Μπατζέλας Ν., Ευαγγέλου, Γουγουλούλης (85’ Μαντζαφούλης Α.).

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Τσιαπλές, Τσιρογιάννης.

Αστήρ Ν.Περιβολιού - Α.Ε.Σ Χαραυγή 2-2

Το πρώτο ημίχρονο ήταν για το Νέο Περιβόλι, όπου από το 3’ άνοιξε το σκορ. Ο Δημακόπουλος έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Ράϊδος και με προβολή ο Λίντέρης έκανε το 1-0. Στο 7’ ύστερα από πάσα του Λιντέρη πήρε ο Μπατζανούλης και από πολύ κοντά αστόχησε. Στο 10’ το Νέο Περιβόλι έκανε το 2-0. Στο 14’ ο Δημακόπουλος έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι και στο 27’ ο Τζέκας βρέθηκε τετ α τετ αλλά αστόχησε. Ο Λιντέρης έβγαλε διαγώνια πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Μπατζανούλης πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία ανέβασε το δείκτη του σκορ. Η ομάδα της Χαραυγής είχε δοκάρι με τον Παππά στο 30’.

Επτά λεπτά μετά το Νέο Περιβόλι με τον Τζέκα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και εκεί που είχε την υπεροχή το δεύτερο μέρος ανήκε στην Χαραυγή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με τους Τσανά, Πετράκη Ε. και Ζυγούρη και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν στο 50’ ο Παππάς έδωσε ωραία στον Τσανά και αυτός με πλασέ μείωσε σε 2-1 και στο 55’ ατομική ενέργεια του Πετράκη Ε. ο οποίος κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε και έκανε το 2-2. Στο 78’ το Νέο Περιβόλι ο Λιντέρης από πλεονεκτική θέση δεν τα κατάφερε και στο 92’ ο Μάλτζαρης ξανά για τους γηπεδούχους με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αστήρ Ν.Περιβολιού (Γιάννης Τσιάρας): Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλαντζάρας (46’ Αλεξόπουλος), Μάλτζαρης, Χρόνης, Δημακόπουλος, Λιντέρης, Σκλαβενίτης, Τζέκας, Διάλας (75’ Μαγαλιός), Μπατζανούλης (70’ Παπανικολάου).

Α.Ε.Σ Χαραυγή: Ράϊδος, Βαρσάμης, Τσανάς, Χασιώτης, Περιτογιάννης (46’ Λιάπης), Βιντσάνι, Γκουτζαμπασούλης, Πετράκης Ε., Λαχανάς (60’ Πετράκης Χ.), Παππάς, Πάνος (46’ Ζυγούρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Κοτούμπας, Γκόγκος.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων- Α. Π. Πλίτση 2-6

Η Ακαδημία βρέθηκε σε υψηλή πτήση, μοίρασε έξι γκολ με χατ τρικ του Γκαραγκούνη, δύο γκολ του Μπομπότη και ένα του Κουτσανούλη. Ο Άγιος Γεώργιος απλά μείωσε το σκορ. Στο 2’ ο Κακάμης με διαγώνια μπαλιά έβγαλε στον Μπομπότη και αυτός με σουτ έκανε το 0-1. Στο 7’ ύστερα από κόντρα η μπάλα βρέθηκε στον Μπομπότη και έγινε το 0-2, στο 25’ ο Κουτσανούλης από το κέντρο πήρε τη μπάλα, πέρασε τους αμυντικούς και έκανε το 0-3. Δοκάρι στο 32’ για τον Άγιο Γεώργιο με τον Καραχάλιο.

Στο 40’ ο Γκαραγκούνης με πλασέ έκανε το 0-4.  Στο 55’ ο Τσάτσος με διπλή προσπάθεια και πλασέ έκανε το 1-4. Στο 57’ ο Γκαραγκούνης πήρε την μπάλα από τα πλάγια και με σουτ έκανε το 1-5. Με την συμπλήρωση μίας ώρας ο Κουκουτής είχε δοκάρι, στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια πέρασε και το τέρμα και έκανε το 2-5 και το τελευταίο γκολ για την Ακαδημία ήταν στο 65’ όταν ο Γκαραγκούνης πήρε την μπάλα από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ έκανε το τελικό 2-6.

*Η διοίκηση της Ακαδημίας Πλίτση ευχαριστεί για την φιλοξενία.

*Το περασμένο Σ/Κ η Ακαδημία Πλίτση συμμετείχε σε τουρνουά όπου διεξήχθη στον Πλαταμώνα σε παιδιά κάτω από 15 ετών και αγωνίστηκε με την ομάδα της Νεοκαισάρειας, του Πλαταμώνα και την Ουγγρική Ζιλάντι. Στον τελικό έπαιξε η Ακαδημία με την ομάδα του Πλαταμώνα όπου έφερε ισοπαλία και κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Κουκουτής, Τζιλήρας Π., Παπαδημητρίου (46’ Τζιλήρας Κ.), Κίτσιος, Τατσιαρής, Μακρυγιάννης, Τσάτσος, Ιακωβάκης, Καραχάλιος, Δημακόπουλος.

Α. Π. Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Σελήνης, Γκρέτσης, Τανός, Γεράκης (75’ Λόης), Δανιλούλης, Κακάμης, Πλίτσης, Γκαραγκούνης, Κουτσανούλης (60’ Κατσαβός), Μπομπότης (46’ Πατέτσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ευστρατίου, Καλισόπουλος, Κοτρώτσος.

Σταυραετός- Άρης Δίλοφου 1-3

Στο ματς προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 30’ όταν ο Κολοβός έδωσε την μπάλα στον Καρακώστα και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Στο 40’ απάντησε ο Άρης με τον Τορμούσογλου που πήρε την πάσα από τον Λεβέντη και έκανε το 1-1. Στο 55’ ο Κολοβός βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή αλλά δεν τα κατάφερε. Πίεσε πολύ ο Άρης Διλόφου και στο 80’ ύστερα από σέντρα του Τορμούσογλου πήρε την κεφαλιά ο Χαμορούσιος και έκανε το 1-2. Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Φουστάνας Γ. έβγαλε ωραία στον Σουλιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 1-3. Από το 70’ ο Σταυραετός έπαιξε με 10 παίκτης αφού αποβλήθηκε ο Μάλος.

Σταυραετός: Γκέβρος Θ., Αγγέλης, Γκέβρος Γ., Μάλος, Καλούτσας, Νταβέλης, Καρατοσίδης, Κλημενώφ, Καρακώστας, Κανατούλας, Κολοβός.

Άρης Δίλοφου: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Ανυφαντής, Συργκάνης, Χαμορούσιος, Μπακόλας, Ιορδανίδης (10’ λ.τ. Μπανιάς), Φουστάνας Γ., Τορμούσογλου, Ρεντινόπουλος, Λεβέντης.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Μπακαγιάννης, Ντελέζος Θ.

Ατρόμητος Βαμβακούς- Δόξα Υπέρειας 0-0

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, το πρώτο για την Υπέρεια και το δεύτερο για την Βαμβακού. Η ισοπαλία αυτή δεν βόλεψε σε καμία περίπτωση την Υπέρεια που ήθελε νίκη για να είναι στην τριάδα. Στο 15’ ο Τασιόπουλος έκανε το σουτ από κοντά η μπάλα άουτ. Στο 50’ σουτ του Λάμπρου λίγο άουτ για την Βαμβακού. Στο 55’ ο Γκατζόγιας Δ. έκανε το σουτ η μπάλα σε κόρνερ. Στο ίδιο λεπτό ο Λάμπρου έκανε το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 65’ σουτ του Μακρή απέκρουσε ο Σκαντζούρης, στο ίδιο λεπτό για την Υπέρεια εκτέλεσε φάουλ ο Γκατζόγιας Δ. απέκρουσε ο Παλαμίδας. Στο 70’ για την Βαμβακού σουτ του Λούκουτου, εκπληκτική απόκρουση από τον Σκατζούρη, στο ίδιο λεπτό ο Κερμελίδης έκανε το σουτ απέκρουσε το σουτ ο Παλαμίδας. Δέκα λεπτά πριν το τέλος νέο σουτ του Ράϊου απέκρουσε ο Παλαμίδας.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Γκούνης, Γκόβαρης, Αρσενόπουλος Βασ., Αρσενόπουλος Βαγγ. (46’ Λάμπρου), Φλώρος, Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Μακρής (85’ Μουτκανάς), Αζάς, Καραγιάννης (46’ Ράϊος).

Δόξα Υπέρειας (Αποστόλης Παπαδόπουλος): Σκαντζούρης, Ζαχόπουλος, Μαλέσκα, Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Γκατζόγιας Δ. (75’ Τσούρης Κ.), Γκατζόγιας Α. (Τσούρης Γ.), Κερμελίδης (80’ Τσούνης), Γούναρης, Τασιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Κοτούμπας, Μπούτος.