Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Σταθερά δεύτερος ο Μελιβοιακός

Κέρδισε το ντέρμπι και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση η Μαρμαρίνη

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Κρατούσε εξάσφαιρο ο Μελιβοιακός

Νίκη με σκορ 6-0 πήρε ο Μελιβοιακός, απέναντι στον Όλυμπο Αιγάνης και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Στομίου. Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Γουργιώτης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μπάτσικα να σημειώνει το 2-0 στο 20’ και τον Γραμμένο στο 28’ να κλειδώνει την νίκη για την ομάδα του, κάνοντας το 3-0. Ο Γουργιώτης πέτυχε κι άλλο τέρμα στο 35’, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το 3-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, με την είσοδο του ο Βασίλης Κανδυλάρης, σημείωσε το 4-0, στο 56’, ενώ ο Γραμμένος με ατομική προσπάθεια έκανε το 5-0 στο 70ο λεπτό. Το τελικό 6-0, διαμόρφωσε στο 80’ και πάλι ο Γραμμένος, που πέτυχε και χατ-τρικ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αιγάνης, έχει αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα, κυρίου Καλισόπουλου, ενώ διαμαρτύρεται και για το γεγονός, ότι έληξε το παιχνίδι στο 80ο λεπτό.

Από την άλλη, ο Μελιβοιακός, αφιερώνει την νίκη στον παίκτη της ομάδας, Βάιο Μπελιά, για την ονομαστική του εορτή την Κυριακή, με ευχές για ταχεία ανάρρωση, από το χειρουργείο το οποίο έκανε.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Γουργιώτης, Ρέντζας, Μπάτσικας, Γραμμένος, Λαδάς, Παπαρίζος Ρ., Παπαρίζος Μιχ.(55’ Κανδυλάρης Β.), Πλατσάς(66’ Μαλαχτάρης), Μακρής(75’ Γκουντάρας Β.), Γκουντάρας Ι.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Περόι, Αδάμου, Βουγιούκας(60’ Μπάτζιος), Δήμου, Περκέτσι, Παζάρας, Σδούγκας(65’ Λαϊνάς), Γιούλι, Ζαφείρης, Αναγνωστόπουλος.

Τεσσάρα στο ντέρμπι και τρίτη θέση

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, απέναντι στην Δόξα Αμυγδαλής και έτσι την έπιασε στην τρίτη θέση, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν.

Μόλις στο 2ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Τζιούρας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Περδικούλης, για το 1-0. Στο 35’, ο Ζαΐμι με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Περδικούλη και αυτός σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, ο Ζαΐμι με απευθείας φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 80’ ο Κώστας Μπατζογιάννης, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Χείμαρρος, είχε και ένα δοκάρι, όταν στο 75’, ο Ακρίβος προσπαθώντας να διώξει την μπάλα από την περιοχή, την έστειλε προς την αντίπαλη εστία, με τον τερματοφύλακα της Αμυγδαλής να αποκρούει με τις άκρες των δαχτύλων, ενώ η μπάλα στην συνέχεια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε στην γραμμή.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Καρακώστας, Καλογιάννης, Ακρίβος, Αγγέλης(75’ Αγάς), Μπάτσικας, Νταλίπι, Περδικούλης(70’ Μπικάκης), Ζαΐμι, Μπατζογιάννης, Τζιούρας(80’ Μιχαλόπουλος).

Εύκολο απόγευμα με σόλο Χατζάκου για τον Αετόλοφο

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Αετός Αετολόφου, απέναντι στην Έλαφο με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 32ο λεπτό, με τον Χατζάκο, που πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 40’, διαμορφώνοντας το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, η Έλαφος είχε και δοκάρι μετά από φάουλ του Μπατάλα.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν γκολ με τον Μπατάλα, όμως ο διαιτητής δεν το μέτρησε, καθώς θεώρησε ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους της Ελάφου.

Τελικά, στο 70ο λεπτό, ο Χατζάκος, διαμόρφωσε το τελικό 3-0, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ παράπονα από την διαιτησία, εξέφρασε και η ομάδα του Αετολόφου, για μια αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βαγγέλη Ηλιάδη, στο 85ο λεπτό του αγώνα.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Ηλ., Μπρουγαζάς, Παντελιάδης, Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Διαμαντής(80’ Στατήρης), Ντελλής Αντ.(72’ Αργυρούλης), Μπαρούτζας(72’ Λάχο), Ηλιάδης Ευ., Χατζάκος.

Έλαφος: Μάνδαλος, Αναγνώστου Β., Τσατσανάκος, Πανταζής, Αναγνώστου Σ., Ζυγογιώργος, Καματσέλος, Χριστοδούλου Ε.(46’ Στογιάννοφ), Μπατάλας, Καρανικόλας, Χριστοδούλου Ν.(55’ Σφέτσος).

Τρίποντο πεντάδας για το Ολύμπικ

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Ακαδημία Ολύμπικ, απέναντι στον Ορφέα Λάρισας και πλέον ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Αετόλοφο. Οι γηπεδούχοι, με δύο γκολ, κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι, απέναντι σε έναν Ορφέα, που στάθηκε άτυχος, αν και θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, χάνοντας φάσεις κυρίως με τους Οικονόμου και Νότα Κ.

Ορφέας: Βραχοσάι, Καϊάρας, Καρβουνάρης, Παπαδημητρίου Στ., Παπαδημητρίου Δ., Μπουντής(46’ Παπαδόπουλος), Κανελλίδης, Φαρμάκης, Νεχαλιώτης, Νότας Κ.(75’ Νότας Β.), Οικονόμου(46’ Μπουρίτας, λ.τ.).

Αδιάφορο διπλό για τον Ευαγγελισμό

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2, πήρε η Φλόγα Ευαγγελισμού, απέναντι στον Ποσειδώνα. Οι φιλοξενούμενοι έτσι, έφτασαν τους 26 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Η Φλόγα, άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Διαμαντάκης έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος, ο Θοδωρής Κόκκινος, πέτυχε το 0-2 για την ομάδα του Ευαγγελισμού, ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Ποσειδώνας, ήταν να μειώσει στην συνέχεια, με το σκορ να μένει στο 1-2.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Καουνάς, Κόκκινος, Τσιάκος, Γεροκώστας, Δήμου, Κορδέλας, Γιακουβής(75’ Μαντής), Χουτέας(70’ Κούκος), Παππάς, Κίκε, Διαμαντάκης.