Βαθμολογία

Μοιρασιά στην Ανθούπολη

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λάρισα ’88 και τον Θερμαϊκό Στομίου, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στο γήπεδο της Ανθούπολης. Έτσι, η ομάδα του Στομίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει άλλες τρεις αγωνιστικές μπροστά της μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα.

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κώστας Αλβανός, μπήκε με ατομική προσπάθεια στην αντίπαλη περιοχή, έσπασε την μπάλα στον Πολύζο και αυτός σημείωσε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, απάντησαν στο 20ο λεπτό, όταν και είχαν δοκάρι με τον Ντάμαλη, ενώ στο 35’ ο Μπαϊράμης, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για την ομάδα της Λάρισας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και τελικά να μοιράζονται από έναν βαθμό, ενώ η ομάδα του Στομίου, έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ταπατά Γ., στο 89ο λεπτό του αγώνα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Θερμαϊκού Στομίου, θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας, που την στηρίζουν και στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Ναστούδης, Καψάλης, Κωνσταντίνου Γ., Ντάμαλης, Πούλιος(80’ Σελήνης), Φίλογλου, Μπουφίκος, Τατσόπουλος, Μπαϊράμης(65’ Σκουλίδης), Κωνσταντίνου Β.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Αλεξίου, Θεοδώρου, Καρέντζος, Τοπάλης Μ.(46’ Τοπάλης Αγγ.), Τσιάρας Δ., Ταπατάς Κ., Ταπατάς Γ., Αλβανός Στ., Πολύζος, Αλβανός Κ.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Βοηθοί: Μίχος, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης