Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Το Μαυροβούνι τη νίκη της ημέρας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων- Ζωοδόχος Πηγή 2-2

Ωραίο ματς διεξήχθη στον Άγιο Γεώργιο. Στο 9’ ο Τσάτσος με ατομική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 20’ ο Μακρυγιάννης έδωσε πάσα στον Ιακωβάκη, αυτός έκανε το πλασέ η μπάλα άουτ. Στο 30’ ο Τσάτσος βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε η μπάλα άουτ. Στο 40’ κέρδισε πέναλτι ο Αγγελακόπουλος Β., εκτέλεσε ο Κανατούλας και έκανε το 1-1. Στο 63’ με αυτογκόλ η Ζωοδόχος έκανε το 2-1. Στο 72’ ατομική ενέργεια του Κουκουτσή η μπάλα στο δοκάρι και στο 80’ ο Κουκουτσής πήρε το ριμπάουντ, πέρασε και το τέρμα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 70’ φάουλ του Κανατούλα λίγο έξω από την εστία. Στο 74’ εκτέλεσε φάουλ ο Καρατόλιας απέκρουσε ο κίπερ. Στο 89’ ο Τσιατίνας έκανε το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 90’ ο Κανατούλας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα στο γάμα και τελικό 2-2.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Μακρυγιάννης, Τζιλήρας Π. (65’ Καραχάλιος), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Δημακόπουλος, Καραλόπουλος, Τσάτσος, Ιακωβάκης (75’ Τζιλήρας Κ.), Κατμέρος (46’ Τσιτσικλής)., Κουκουτσής.  

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Φαρασαλής, Καρατόλιας, Αποστολίδης, Μαμπλέκος, Μακρυγιάννης, Τσιατίνας, Κανατούλας, Μελανός (65’ Μπύρος), Μπανιάς (75’ Τσιάρας), Αγγελουσόπουλος Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Γοργοτσιάς, Μπιμπή.

Μαυροβούνι - Αστήρ Ν.Περιβολιού 2-0

Σημαντική νίκη απέναντι στο Νέο Περιβόλι! Το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους γηπεδούχους! Στο 15’ κέρδισε πέναλτι ο Μπάγκας Αρ. το εκτέλεσε ο ίδιος αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στη συνέχεια της φάσης ο Τατσέλος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 25’ ο Μπάγκας Αρ. σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Στο 40’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγέλου και 1-0. Στο 60’ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή ο Ευαγγέλου ξανά έκανε το 2-0. Στο 80’ κεφαλιά του Μπατζέλα, απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στο 85’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι. Για το Νέο Περιβόλι στο 15’ ο Κόκκινος έκανε ένα πολύ καλό σουτ, έβγαλε όμως ο Γιαννιός. Στο 60’ ο Τζέκας βρέθηκε τετ α τετ, έκανε το σουτ η μπάλα άουτ.

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Νότας (80’ Νούλας), Ευαγγέλου, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης Χ., Μπάγκας Αρ., Τατσέλος, Βαγιούλης (80’ Βασίλι), Πάτας (55’ λ.τ. Αθανασίου), Μπατζέλας, Γουγουλούλης.

Αστήρ Ν.Περιβολιού: Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Δημακόπουλος, Χρόνης, Κόκκινος, Λιντέρης, Σκλαβενίτης (55’ Βασιλείου), Τζέκας, Μαμαλούδης (78’ Μπανταβάνος), Διάλας (70’ Μπατζανούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Παραφέστας, Μπουρονίκος.

Δόξα Υπέρειας - Άρης Δίλοφου 3-0

Το ματς ήταν αρκετά καλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν μεγάλες φάσεις. Στο 65’ ο Τασιόπουλος με κεφαλιά κάνει το 1-0. Στο 73’ ο Παπαδόπουλος Απ. με νέα κεφαλιά κάνει το 2-0 και στο 84’ ο Ευθυμιάδης με απευθείας φάουλ ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0. Στην επανάληψη ήταν καθολική η υπεροχή της Υπέρείας.

Για το Δίλοφο στο 20’ ο Ιορδανίδης μόνος του στην μικρή περιοχή πλάσαρε ασταθώς και στη συνέχεια της φάσης ο Ρεντινόπουλος πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε από την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 30’ ο Φουστάνας Γ. έκανε τη σέντρα, ο Λεβέντης πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρας, Μαλέσκα, Τσούρης Ν., Ευθυμιάδης, Γκατζόγιας Α. (46’ Ζαχόπουλος Α.), Τσούρης Κ. (60’ Τέμα), Τσούρης Γ., Γούναρης (80’ Μανταλιάς), Κερμελίδης, Τασιόπουλος, Παπαδόπουλος.

Άρης Δίλοφου: Φουστάνας Χ., Τσιαμπαλής, Χαρδαλιάς, Σουλιώτης, Χαμορούσιος, Μπακόλας, Φουστάνας Γ., Καραγιώργος, Ιορδανίδης, Ρεντινόπουλος, Λεβέντης (65’ Τορμούσογλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Μπακαλμπάσης, Τέγος.

Α.Ε.Σ Χαραυγή - Σταυραετός 7-1

Καταιγιστική η Χαραυγή! Χατ τρικ για τους δύο επιθετικούς, τον Πετράκη Μ. και τον Λάτα. Στο 35’ ο Πετράκης, με κεφαλιά από κόρνερ του Παππά κάνει το 1-0. Στο 50’ ο Λάτα με κεφαλιά το 2-0. Στο 60’ ο Πετράκης Μ. με σουτ το 3-0, στο 65’ ο Πετράκης Μ. με κεφαλιά το 4-0, στο 70’ ο Λάτα με σουτ το 5-0, στο 75’ ο Κεραμιδάς με σουτ το 6-0 και στο 80’ ο Λάτα πάλι με σουτ το 7-0. Το γκολ της τιμής πέτυχε στο 90’ ο Σταυραετός. Ο Καλούτσας κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ρουμελιώτης και έκανε το τελικό 7-1.

Α.Ε.Σ Χαραυγή: Ράϊδος, Βαρσάμης, Τσανάς, Βιντσάνι, Γκουτζαμπασούλης (80’ Λαχανάς Γ.), Πετράκης Μ., Λαχανάς Α. (46’ Κεραμιδάς), Παππάς, Λάτα, Πάνος (65’ Πετράκης Χ.), Χασιώτης.

Σταυραετός: Κολοβός, Γκέβρος Γ., Κατσαβός, Ρουμελιώτης, Νταρανάς, Μαγνήσαλης, Καλούτσας, Κλημενώφ, Νταβέλης, Ψαλίδας, Γκριτζίμαλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιαπλές, Ραμάϊ, Σούλης.