Βαθμολογία

Ιστορική νίκη για την Νίκη Κρήνης!

Η Νίκη Κρήνης την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ πήρε μια ιστορική νίκη επί της Ακαδημίας Πλίτση με σκορ 0-3. Αυτό το τρίποντο, ήταν το πρώτο μετά και την επανασύσταση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι!

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 15’ σέντρα του Μακρυγιάννη Ν. πήρε την κεφαλιά ο Αγγελακόπουλος Δ. και έγινε το 0-1. Στο 44’ ο Μαργαριτόπουλος έφυγε ωραία στην αντεπίθεση και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2. Στο 47’ ο Αγγελακόπουλος έδωσε ωραία ασίστ στον Μαργαριτόπουλο που έκανε το 0-3.

Στο 73’ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έπιασε ο Σελήνης, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 90’ ο Μακρυγιάννης Ν. ξέφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Α. Π. Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Γκαραγκούνης, Γεράκης, Κακάμης, Πλίτσης (74’ Κατσαβός Θ.), Κατσαβός Α., Πατέτσος, Δανιλούδης (50’ Έξαρχος), Σελήνης, Τανός, Γκρέτσης.

Νίκη Κρήνης (Θάνος Νταφόπουλος): Σακελλαρίου, Καραστέργιος (80’ Αγγελακόπουλους Ι.), Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Μακρυγιάννης Α., Ζησόπουλος, Τσαρδάκας (65’ Ηλιάδης), Αγγελακόπουλος Δ. (72’ Θεοχαρόπουλος), Μακρυγιάννης Ν., Κλιάφας, Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Ζήγρα, Μπατάλη.