Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Νίκες για Δελέρια – Εθν. Ολύμπου και Ν. Μιχαήλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αστραπή Δελερίων - Χυρετιακός Δομένικου 2-0

Αν και είχε φάσεις καλές το Δομένικο και δύο γκολ που ακυρώθηκαν στο 40’ με τον Κυπαρίσση και στο 80’ με τον Αλιαπούλιο, το ματς κατάφεραν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Στο 30’ ο Αλιαπούλιος βρέθηκε τετ α τετ, απέκρουσε ο Κοκκαλάρας. Λίγο νωρίτερα ο Τσιουμάνης έκανε το σουτ, πήρε το ριμπάουντ ξανά, διπλή επέμβαση από τον κίπερ. Στο 31’ ο Μπακόλας με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στο 38’ ξανά ο Μπακόλας έκανε νέο σουτ, το ριμπάουντ πήρε ο Γκατζούλης και διαμόρφωσε το 2-0.  Το Δομένικο στο 70’ και στο 75’ είδε τα σουτ του Σανίδα να πάνε δίπλα από το δοκάρι.

Αστραπή Δελερίων (Παπαδημητρίου Κων/νος): Κοκκαλάρας, Κουφοδήμος (75’ Παπαδημητρίου), Σκουλαρίκης, Ντιντίκας Χ., Μπουλαμάτσης, Γκαμπέτας, Ραψανιώτης, Μπακόλας, Κουσιέρας (80’ Τσιλοφύτης), Καραλής (65’ Μπαρμπής).

Χυρετιακός Δομένικου (Δημήτρης Ζιάγκας): Συμεωνίδης, Κουρδής, Καραγκούνης, Φούντας, Τσικούρας Π., Ψύρρας, Αλιαπούλιος, Κυπαρίσσης, Τσουβελακίδης (75’ Τσιαντούλας), Σανίδας, Τσιουμάνης (70’ Καραθάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Τζιόλας, Κάγια.

Εθνικός Ολύμπου - Προμηθέας Αε Λάρισας 5-3

Προηγήθηκε ο Προμηθέας στο 7’, όταν ο Δολμές έδωσε πάσα στον Χατζηκαμαγιάννη και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 14’ ο Ζήδρος Μ. μέσα από την περιοχή με γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 54’ ο ίδιος παίκτης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-1, στο 60’ ο Καρκατζιάς έδωσε πάσα στον Οσμάνι, αυτός έσπασε και το τεχνικό οφ σάιντ, πέρασε και το τέρμα και έκανε το 2-2.

Στο 68’ ο Συμεωνίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-2. Στο 78’ ο Κόντος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-2. Στο 82’ ο Οσμάνι έφυγε μόνος του από το κέντρο, στα όρια της περιοχής ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, δόθηκε φάουλ, εκτέλεσε και έκανε το 4-3. Το τελικό 5-3 έγινε στο 90’ αφού ο Ζήδρος έκανε το χατ τρικ!

Εθνικός Ολύμπου (Ιωάννης Κατσάρας): Νίκου Γ., Μπεχλιβανίδης Β., Γαλανός, Μπεχλιβανίδης Π., Πουρουτίδης Ε., Συμεωνίδης, Κόντος, Πουρουτίδης Η., Παβιώτης (68’ Κανελάκος), Ζήδρος Μ., Γκόγκορας (74’ Καϊμακάμης).

Προμηθέας Αε Λάρισας (Γιώργος Λούτσος): Ανδρέου, Ψύρρας, Δημεράς, Αθανασίου, Καραχάλιος, Οσμάνι, Καρκατζιάς, Κουτσογιαννούλης, Δολμές, Χατζηκαμαγιάννης (55’ Πατσιούρας Δ.), Ιωαννίδης (67’ Γιαννιός).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπακαγιάννης, Κοτρώτσιος, Θύμιου.

Μύτικας Καλυβιών - Νίκη Μιχαήλ 1-3

Προηγήθηκε η ομάδα των φιλοξενουμένων στο 10’ με το σουτ του Ζέττα έγινε το 0-1. Στο 20’ σέντρα του Γραβάνη, το σουτ έκανε ο Λαζάρου και έκανε το 1-1. Στο 50’ έξοχη ασίστ του Γεωργαντά στον Γραβάνη, αυτός το πλασέ και έκανε το 1-2 και στο 80’ μετά από σέντρα του Γεωργαντά, ο Γραβάνης έκανε το τελικό 1-3.

Μύτικας Καλυβιών (Γιώργος Νάνος): Κατωτικίδης, Γκόλτσιος, Καλύβας, Γκαβαλιάγκας, Νταμπώσης, Μπαλούκας, Νάνος, Πουρσανίδης, Καϊμακάκης, Μιφτάρι, Ζέττας (70’ Τσουρέκας).

Νίκη Μιχαήλ (Δημήτρης Κατσαφλάκας): Κούκος, Μπατζογιάννης, Σαπουνάς Γ., Παπακωνσταντίνου, Γεωργαντάς, Καραφύλλης, Σαπουνάς Ν., Κωνστανταρίδης (55’ Παπαπολυμέρου), Λαζάρου, Τζαμαλής, Γραβάνης. 

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου, Ζήγρα, Τσιούμας