Βαθμολογία

Η Πελασγιώτιδα συνεχίζει στο… ίδιο τέμπο

Η Πελασγιώτιδα συνέχισε με μία ακόμη νίκη στο στόχο που έχει θέσει από την αρχή για άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ. Το Σάββατο επικράτησε στο γήπεδο του Θεσσαλικού του μαχητικού Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου σε ένα ματς που είχε ενδιαφέρον (3-1).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν καλοί στο πρώτο 30λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν δυνατά και αποφασιστικά. Στο 11’ ο Τοπαλίδης έπιασε το γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή μετά από πάσα του Θύμιου και σκόραρε (πολύ όμορφο γκολ). Στο 21’ όμως απάντησε το Λιβάδι με τον Γκατζούνη  να πιάνει ένα ξαφνικό και μακρινό σουτ, όπου κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε ένα γκολ που πραγματικά κέρδισε το χειροκρότημα όλων.

Στο 25’ ο Γκατζούνης είχε ένα πολύ καλό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ στο 30’ ο Τσιαβαλιάς έκανε και αυτός το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 54’ ο Θεοδώρης ανέτρεψε τον Τεκέδη, αλλά ο Σίμος Κιος δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που μπλόκαρε τη μπάλα!

Στο 66’ με απευθείας φάουλ ο Γελαλής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, παρά την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 82’ ο Τοπαλίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 (έβγαλε μάλιστα και τη φανέλα του για να πανηγυρίσει, πήρε την κίτρινη κάρτα, αλλά αναγκάστηκε να γίνει αλλαγή, αφού η φανέλα του γαντζώθηκε στα… σύρματα!).

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Θύμιος, Τέλιος, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Τσιαβαλιάς, Μότσι (38’ Μαροσούλης), Γελαλής, Τοπαλίδης (82’ Κουτσάκης), Κιος Σ., Τεκέδης (87’ Ντάφης).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού (Γιώργος Καρανίκας): Ντούκας, Θεοδώρης, Μεταξιώτης, Αντωνίου, Ντάμπος, Φτεργιώτης, Μπίσμπας, Μπατζάκης (75’ Βαρβαρέσος), Κατσίκης, Γκατζούνης (82’ Μένος), Γκαβοτάσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου, Μπατάλη, Τσούκας.