Βαθμολογία

Κέρδισε και κλείδωσε την πρωτιά το Μεσοχώρι

Νίκη με σκορ 0-3 πήρε η Ελπίς Μεσοχωρίου, μέσα στο γήπεδο του Λιβαδίου, όπου και αντιμετώπισε στο εξ’ αναβολής παιχνίδι του 2ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, τον Γεωργάκη Ολύμπιο και έτσι κλείδωσε από τώρα την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και στις εναπομείναντες 4 αγωνιστικές, θα πάρει δύο ξεκούραστα τρίποντα, απέναντι σε Ολυμπιάδα και Δρυμού, που έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από την αρχή τις προθέσεις τους, όταν πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, σημείωσαν το 0-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα του Ηλία Τσιάρα. Μάλιστα, με τον ίδιο τρόπο στο 34’ ο Λιούρας σημείωσε το 0-2 για το Μεσοχώρι, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Λιούρας με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 0-3 στο 64ο λεπτό. Το Λιβάδι, προσπάθησε να πετύχει κάποιο τέρμα και είχε ευκαιρίες με τους Αντωνίου, Καψάλη και Γκαμποτάσιο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, με τους Καρέλα, Τσιάρα και Γκαραβέλη στο πρώτο μέρος και τους Σωκράτη Φακίτσα, Τσιάρα και Λιούρα στο δεύτερο.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου(Γιώργος Καρανίκας): Γκούμας, Μπατζάκης, Μεταξιώτης, Καπέτης, Αντωνίου, Τζημαγιώργης(70’ Κιτσούλης), Ντάμπος, Καψάλης, Γκατζούνης, Γκρίζος, Γκαμποτάσιος(80’ Μένος).

Ελπίς Μεσοχωρίου(Νίκος Χρόνης): Πατσιτός, Χαράλαμπος(65’ Φράντζας Ραφ.), Μούσιος Φ., Γκαμπέτος, Μούσιος Ζ., Νεράντζης, Τσιάρας, Καρέλας, Λιούρας(83’ Καραγιάννης), Φακίτσας Σ., Γκαραβέλης(81’ Κότυλης).

Διαιτητής: Ντίνου Βοηθοί: Σούλης, Τζιώλας.

Η βαθμολογία

1.Ελπίς Μεσοχωρίου 45

2.Κοιλάδα 41

3.Αστραπή Δελερίων 40

4.Πελασγιώτιδα 39

5.Νίκη Μιχαήλ 29

6.Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 24

7.Κεραυνός Δρυμού 19

8.Χυρετιακός Δομένικου 19

9.Μύτικας Καλυβίων 18

10.Εθνικός Ολύμπου 14

11.Προμηθέας 4  

Γιώργος Μητσιούλης