Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Το Στόμιο ξέρει να παίρνει τα ντέρμπι

Χαμός για την τρίτη θέση 

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Κέρδισε και δύσκολα θα χάσει την πρωτιά

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, στο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής, απέναντι στον Μελιβοιακό και πλέον έχει τον «αέρα» των 4 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δύο ομάδες, έπαιξαν σε ένα δυνατό παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντίνο Ταπατά, αλλά και με τον Αλβανό Κώστα, ενώ από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχασαν φάσεις με τους Λαδά, Μπατσκίνη και Γραμμένο. Το γκολ της λύτρωσης για το Στόμιο, πέτυχε στο 70ο λεπτό, ο Βλούχος με κεφαλιά, σημειώνοντας το 1-0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ. Έτσι πλέον το Στόμιο, μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την πρώτη θέση του Ομίλου στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές.

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Τοπάλης, Θεοδώρου Γ., Παλάκας, Καρέντζος, Τσιάρας Γ., Ταπατάς Κ., Ταπατάς Γ.(90’+2’ Θεοδώρου Α.), Οικονόμου Ρ.(70’ Τσιάρας Δ.), Βλούχος, Αλβανός Κ.(80’ Πολύζος).

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Παπαρίζος Ρ.(75’ Μακρής), Γκαλιάκης(80’ Λέτσιος Χρ.), Γκουντάρας Ι., Μπάτσικας, Γραμμένος, Λαδάς, Γουργιώτης, Ζεστός(65’ Λώλος), Ρέντζας, Κανδυλάρης Β.

Ήττα που την κράτησε πίσω

Νίκη με σκορ 3-4 πήρε ο Αετός Αετολόφου, μέσα στο γήπεδο της Αμυγδαλής, κόντρα στην τοπική Δόξα και έτσι η γηπεδούχος ομάδα έμεινε πίσω στην βαθμολογία, ενώ είδε και την Μαρμαρίνη να πλησιάζει επικίνδυνα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα με τον Χατζάκο, για να ισοφαρίσει στην συνέχεια η Δόξα σε 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπακανάκη στο 8ο λεπτό. Στο 15’ με τον ίδιο τρόπο και πάλι ο Παπακανάκης έβαλε μπροστά την Αμυγδαλή, κάνοντας το 2-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους, η Αμυγδαλή διεύρυνε το σκορ, όταν στο 47’ ο Άγγελος Ανδρέου έκανε το 3-1, ωστόσο ο Αετόλοφος δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Έτσι, με δύο προσωπικά γκολ του Χατζάκουστο 65’ και στο 70’ αντίστοιχα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 3-3, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-4 στο 78ο λεπτό, πετυχαίνοντας παράλληλα και καρέ τερμάτων.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Αμυγδαλή τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Καραφίλι στο 69’ για βιαιοπραγία απέναντι σε αντίπαλο.

Δόξα Αμυγδαλής: Μανώλας, Χατζησάββας(20’ Νάκας), Μπραχελίκα, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Ντίνας(60’ Ντάφος Ι.), Καματέρης(75’ Παπαδήμος), Παπακανάκης, Καραφίλι.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Γεωργοβίτσας, Παντελιάδης, Μπρουγαζάς, Τζουβάρας Ηλ.(46’ Τζουβάρας Χρ.), Λάχο, Μπαρούτζας, Ηλιάδης Ευ.(60’ Ηλιάδης Στ.), Ντελλής Αντ., Αργυρούλης(88’ Στατήρης), Χατζάκος.

Ο Χείμαρρος έσβησε την Φλόγα και ελπίζει

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-3 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, απέναντι στον Ευαγγελισμό και μετά την ήττα της Αμυγδαλής, πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να κατακτήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις.

Μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα, ο Τζιούρας, με ατομική ενέργεια έκανε το 0-1, ενώ στο 30’ ο Ζαΐμη με κεφαλιά σημείωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ζαΐμη είχε δοκάρι στο 70’, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 80’ ο Ακρίβος με κεφαλιά.

Χείμαρρος Μαρμαρίνη: Τριανταφύλλου, Καρακώστας, Καλογιάννης, Ακρίβος, Αγγέλης(75’ Αγάς), Μπάτσικας, Νταλίπι, Μπατζογιάννης(90’ Νάστος), Περδικούλης, Ζαΐμη, Τζιούρας(58’ Μπικάκης).

Εύκολο απόγευμα για το Ολύμπικ

Εύκολο απόγευμα είχε την Κυριακή το Ολύμπικ, που κέρδισε με σκορ 0-2 την Έλαφο και έπιασε έτσι τους 27 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες φάσεις στο πρώτο μέρος, με τους Δέλλα και Μπατάλα, ενώ στο 30’ ο Μίχος είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος, τελικά, το Ολύμπικ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 80’ με τον Γεωργόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Τέλος, η ομάδα της Ελάφου, εύχεται στην Ακαδημία Ολύμπικ κάθε επιτυχία και να πετύχει τους στόχους της.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Αναγνώστου Β., Τσατσανάκος, Αποστολάκης Γ., Νικολαΐδης, Αναγνώστου Σ., Ζυγογιώργος, Στογιάνοφ(80’ Καματσέλος), Τζήκας Γ., Δέλλας, Μπατάλας.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Αθανασίου, Κυρίτσης, Ζουμπελούλης, Ντόκος(60’ Αθανασούλης), Τσιουρής, Τσούκαρης, Μίχος, Πράπας(80’ Βογιατζόγλου), Χατζηβασιλείου, Γεωργόπουλος.

Όλα μηδέν στην Αιγάνη

Ισόπαλη και με σκορ 0-0 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Όλυμπο Αιγάνης και Ορφέα, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να σκοράρουν, παρά τις όποιες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, είχαν ένα δοκάρι στο 55’ με τον Ζαφείρη, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες λιγοστές φάσεις.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Αιγάνης, κύριος Μιχάλης Μάγκας, έχει παραιτηθεί από το πόστο του και θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της ομάδας, ωστόσο θα παραμείνει κοντά στον Όλυμπο, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Ζάχος(60’ Καραμπέκος), Σδούγκας(35’ Χλωρός, λ.τ.), Βουγιούκας, Χριστοδούλου, Περκέτσι, Περόι, Αναγνωστόπουλος, Ζαφείρης(65’ Μπάτζιος), Παζάρας, Γιούλι.