Βαθμολογία

Αγχωτική νίκη για το Ελευθεραί

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε το Ελευθεραί, που το απόγευμα της Κυριακής, κέρδισε με σκορ 2-3 τους Ατρόμητους/Θύελλα και παρέμεινε ζωντανό στο κυνήγι της ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στην αρχή με 0-2, έκαναν τα εύκολα δύσκολα στην συνέχεια, ωστόσο κατάφεραν να αποδράσουν από το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» με το τρίποντο της νίκης.

Στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, το Ελευθεραί άνοιξε το σκορ, όταν ο Γιώργος Μέκρας με προσωπική ενέργεια σημείωσε το 0-1. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτήν την φορά με το βαρύ πυροβολικό της ομάδας τον Καββαδία, που σημείωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα, στο δεύτερο μέρος, μπήκε δυνατά και ισορρόπησε στο παιχνίδι. Έτσι, στο 48’ ο Κωστούλας, «κρέμασε» τον Δημόπουλο και μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 70’, οι Ατρόμητοι/Θύελλα έδειξαν ότι τίποτα δεν είχε κριθεί και έτσι ο Κωστούλας με δεύτερο προσωπικό τέρμα, ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα της Λάρισας.

Παρ’ όλα αυτά, η απάντηση του Ελευθεραί, ήταν άμεση και έτσι στο 75’, ο Γιώργος Μέκρας έβαλε και πάλι μπροστά τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράπας, Τσακούλης, Παρτάλας(76′ Τσιρογιάννης), Κόκκινος, Ιωαννίδης, Καραδούκας, Χατζής, Κωστούλας, Τόπης, Τσανάκας, Σκοτεινιώτης.

Ελευθεραί(Βαγγέλης Κώτσιος): Δημόπουλος, Καρβούνης, Αντωνόπουλος, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Θεοδώρου(70′ Σκαπέρδας), Ζαφείρης(60′ Βαλώζος), Ευστρατίου, Καββαδίας.

Διαιτητής: Γκαραβέλης Βοηθοί: Τσιαπλές, Διαμαντής.                              

Γιώργος Μητσιούλης