Βαθμολογία

Νίκησε και τρέχει να προλάβει ο Τοξότης

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι της παραμονής πήρε ο Τοξότης, που κέρδισε με σκορ 1-3 τον Ελευθεριακό και από δω και πέρα, θα μπει σε αγώνα δρόμου για να παραμείνει στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος κάνοντας το 1-0. με τον Βάιο Γκαραβέλη. Ωστόσο, η ομάδα της Λάρισας, είχε τις απαντήσεις στο δεύτερο ημίχρονο και στο 67’ ο Ραφαήλ Τσακνάκης κατάφερε να ισοφαρίσει, κάνοντας το 1-1 με σουτ. Στο 76’ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι, έκαναν την ανατροπή, όταν ο Τσέλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 1-2, ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τάκε, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τον Τοξότη.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ελευθεριακός, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 80', γκολ το οποίο όμως ακύρωσε ο επόπτης ως οφσάιντ, με τον διαιτητή αρχικά να παίρνει πάνω του την απόφαση αρχικά και να δείχνει την σέντρα, όμως στην συνέχεια, άλλαξε γνώμη και δεν μέτρησε το τέρμα για τους γηπεδούχους, με το παιχνίδι να διακόπτεται για 20 λεπτά. 

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ελευθεριακού, μετά από όλα αυτά, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την διαιτησία, ενώ πρόσθεσαν πως η αξιοπρέπεια είναι κάτι που κερδίζεται και είναι πάνω από όλα.

Ελευθεριακός: Ζαφειρούλης, Πικούλης, Φροξυλιάς, Αποστολάρασ, Δεληγιάννης Δ., Γκαραβέλης Β., Δάλλας, Δεληγιάννης Β., Χατζηνίκος, Γκαραβέλης Θ.

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Δήμου, Τσακνάκης, Ζιάκος, Σαπουνάς(20’ Ράπτης, λ.τ.), Νταναβάρας, Τάκε, Κορομηλάς, Παλαμίδας(35’ Κίτσιος, λ.τ.), Τσέλα.

Διαιτητής: Λάκης Βοηθοί: Ντανταλής, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης