Βαθμολογία

Συνέχισε νικηφόρα με βλέψεις ανόδου!

Ο Ατρόμητος Βαμβακούς κατάφερε να περάσει και το εμπόδιο του Αγίου Γεωργίου Φαρσάλων επικρατώντας με σκορ 2-1 και συνέχισε να είναι κοντά στο στόχο της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη
Εικόνες: Γιώργος Γκαντέλος

Να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 40’ αφού ο Μαμαλούδης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στο 25’ σέντρα του Λούκουτου, έκανε το κόντρολ ο Καραγιάννης, σούταρε στην απέναντι γωνία και έκανε το 1-0.

Στο 35’ σέντρα έξω δεξιά από τον Αρσενόπουλο, έκανε το κοντρόλ ο Γκόβαρης μέσα στην περιοχή, απέκρουσε ασταθώς ο Τρίγκας, πήρε το ριμπάουντ ο Μακρής, έστειλε την μπάλα στο γάμα και έκανε το 2-0.

Στο 40’ ο Γκόβαρης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι. Στο 50’ ο Λάμπρου καλό σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 60’ το σουτ του Αζά λίγο έξω από την εστία. Στο 68’ ο Κουκουτής με ατομική προσπάθεια έκανε το 2-1 και στο 78’ η Βαμβακού είχε το δεύτερο δοκάρι με τον σουτ του Μουτκανά μέσα από την μεγάλη περιοχή. 

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Αζάς, Αρσενόπουλος, Γκούνης, Γκόβαρης, Λούκουτος (46’ λ.τ. Ράϊος), Φλώρος (85’ Ανδρεόπουλος), Παπαγεωργίου, Καραγιάννης, Λάμπρου, Μακρής (70’ Μουτκανάς).

Άγιος Γεώργιος: Τρίγκας, Δημακόπουλος, Τζιλήρας, Παπαδημητίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Μακρυγιάννης, Κουκουτής, Ιακωβάκης, Καραχάλιος, Μαμαλούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας Γ., Μπουρονίκος Μ., Τζιόλας Θ.