Βαθμολογία

Κέρδισε και στις λασπομαχίες το Μεσοχώρι!

Το Μεσοχώρι επικράτησε με το ευρύ σκορ 0-4 στο Ομορφοχώρι της Νίκης Μιχαήλ και συνέχισε την ξέφρενη παρουσία του στον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά το Μεσοχώρι βρήκε τον τρόπο πέτυχε τέσσερα γκολ και είχε πολλές φάσεις. Στο 17’ ο Γκαραβέλης έκανε καλό σουτ η μπάλα σε κόρνερ. Στο 19’ σουτ του Φακίτσα η μπάλα άουτ.  Το 0-1 σημειώθηκε στο 24’ όταν ο Γκαραβέλης και ο Φακίτσας Σ. έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να πιάνει ένα δυνατό σουτ και να το στέλνει στο γάμα (0-1). Στο 38’ ο Γκαραβέλης το σουτ, απέκρουσε ο Παπαπολυμέρου σε κόρνερ. Στο 39’ η κεφαλιά του Γκαραβέλη πήγε άουτ.

Στο 52’ ο Φακίτσας Β. πήρε την μπάλα από το κέντρο, έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Νεράντζη, έκανε κακή έξοδο ο Παπαπολυμέρου και ουσιαστικά το σουτ σε κενή εστία έγραψε το 0-2. Στο 60’ ο Φακίτσας Β. με ατομική ενέργεια έκανε το 0-3. Στο επόμενο λεπτό καλό σουτ του Τσιάρα μπλόκαρε με δυσκολία ο Παπαπολυμέρου. Στο 68’ ο Νεράντζης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα αφού ξεκίνησε από τη σέντρα τους πέρασε όλους ακόμη και τον τερματοφύλακα και σκόραρε (0-4). Τέλος στο 77’ μια καλή στιγμή για τη Νίκη Μιχαήλ, καλό σουτ του Λαζάρου απέκρουσε ο Πατσιτός. 

Νίκη Μιχαήλ (Γιώργος Κατσαφλάκας): Παπαπολυμέρου, Κατσάνας, Κατσαρός, Μπατζογιάννης, Ραπτόπουλος, Φάκας, Σαπουνάς, Καραφύλλης, Κωφός, Λαζάρου, Τσαλίκης  (62’ Κούκος).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Νίκος Χρόνης): Πατσιτός, Χαράλαμπος, Μούσιος Φ., Γκαμπέτας, Μούσιος Ζ. (80’ Κότυλης), Νεράτζης (72’ Φράντζας), Τσιάρας, Μαρκούγιας, Φακίτσας Β. (62’ Καρέλας), Φακίτσας Σ., Γκαραβέλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Παστάκας Β., Μπακαλμπάσης Ε.