Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): «Βροχή» τα γκολ!

Η Χαραυγή κέρδισε στην Υπέρεια με ευρύ σκορ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Αστέρας Νέου Περιβολίου-Νίκη Κρήνης 6-1

Αν και προηγήθηκε στο 15’ η Κρήνη με πέναλτι που κέρδισε ο Μακρυγιάννης και εκτέλεσε ο Νταφόπουλος (0-1), η μοίρα της επιφύλασσε να δεχθεί έξι γκολ από το Νέο Περιβόλι. Στο 22’ ωραία πάσα του Μπαλατζάρα στον Μάλτζαρη μέσα στην περιοχή και αυτός με προβολή έκανε το 1-1. Μια καλή στιγμή είχε στο 22’ η Κρήνη όταν το σουτ του Μακρυγιάννη έβγαλε ο Μαξακούλης. Στο 35’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Δημακόπουλου, πήρε ο Μάλτζαρης και έκανε το 2-1. Στο 57’ ο Λιντέρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ και έκανε το 3-1. Στο 65’ σουτ ψηλοκρεμαστό του Δημακόπουλου έκανε το 4-1, στο 80’ από κοντά έκανε την προβολή ο Τζέκας και έκανε το 5-1 και στο 88’ κέρδισε πέναλτι ο Τζέκας, εκτέλεσε ο Διάλας και έκανε το τελικό 6-1.

Αστέρας Νέου Περιβολίου (Γιάννης Τσιάρας): Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλατζάρας, Μάλτζαρης (56’ Λιντέρης), Χρόνης, Κόκκινος, Διάλλας, Δημακόπουλος, Τζέκας, Μαμαλούδης (79’ Τσουμπέκας), Μπατσανούλης (32’ Σκλαβενίτης).

Νίκη Κρήνης (Θάνος Νταφόπουλος): Μπούρας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς, Καραλευθέρης (81’ Γιαχνής), Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Καρνάβας, Πετρόπουλος, Μακρυγιάννης, Ηλιάδης (71’ Καραγιάννης), Μαργαριτόπουλος (54’ Τσαρδάκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Στεργίου Γ., Χασιώτης Α., Τσούκας Χ.

Σταυραετός-Μαυροβούνι 0-6

Καταιγιστικό το Μαυρουβούνι μέσα στον Σταυραετό που έπαιξε μάλιστα με 10 παίκτες (!), αφού εκτός των έξι γκολ είχε και τέσσερα δοκάρια. Στο 18’ ο Βαγιούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 20’ ο Μπάγκας Αρσένης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2, ο ίδιος στο 25’ είχε δοκάρι, στο 35’ ο Μαντζαφούλης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Στο 40’ ο Μπάγκας Αρσένης είχε δοκάρι. Στο 50’ κέρδισε πέναλτι ο Μπατζέλας, το εκτέλεσε ο Μπάγκας Αρσένης και έκανε το 0-4. Στο 60’ Μαντζαφούλης Χ. με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-5. Τρία λεπτά μετά ο Νότας είχε δοκάρι, στο 65’ ο Βαγιούλης είχε δοκάρι και στο 70’ ο Μπάγκας Αρσένης έκανε τρία τα τέρματά του και το τελικό 0-6.

Σταυραετός: Γκέβρος Θ., Μαγνήσαλης, Αγγέλης, Κανατούλας, Γκέβρος Γ., Καλούτσας, Νταβέλης, Κλημενώφ, Πατσιούρας, Ψαλίδας.

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Μπάγκας Αχ., Βασίλης, Νότας (46’ Αθανασίου), Ευαγγέλου, Μαντζαφούλης Χ., Μπατζέλας, Ρίζος (47’ Μαντζαφούλης Α.), Βαγιούλης, Μπάγκας Αρ., Τατσέλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Πατσής Α., Παπαγεωργίου Μ., Παππάς Κ.

Ζωοδόχος Πηγή-Ακαδημία Πλίτση 1-2

Το παιχνίδι έγινε σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο, είχαν καλές στιγμές οι γηπεδούχοι, όμως η Ακαδημία προηγήθηκε στ 30’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαραγκούνης και εκτέλεσε ο Κακάμης (0-1). Η Ζωοδόχος Πηγή είχε καλό σουτ του Ζιάρκα που πέρασε λίγο άουτ, στο 20’ ο Αγγελουσόπουλος Β. πλάσαρε έδιωξε ο αμυντικός. Στο 47’ σουτ του Μπανιά πέρασε άουτ, στο 60’ καλή πάσα του Κανατούλα, πήρε  ο Τσιάμπας και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 75’ η Ακαδημία με τον Γκαραγκούνη που «έκλεψε» τη μπάλα και τη νίκη κάνοντας το 1-2. Στο 85’ κεφαλιά για τον Μαργαριτόπουλο πέρασε άουτ.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Αποστολίδης (50’ Χριστοδουλόπουλος), Φαρασαλής, Λυτσόπουλος (55’ Τσιάμπας), Κανατούλας, Μπανιάς, Ζιάρκας, Μαργαριτόπουλος, Αγγελουσόπουλος Χ., Μακρυγιάννης (75’ Αγγελουσόπουλος Β.).

Ακαδημία Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Σελήνης, Γεράκης, Γκρέτσης, Τανός, Κατσαβός Θαν., Πλίτσης (75’ Έξαρχος), Πατέτσος (60’ Δανιλούλης), Κακάμης, Κουτσανούλης (85’ Κατσαβός Θεμ.), Γκαραγκούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσολακίδης Χ., Παπαχατζής Α., Ραμάι Σ.

Δόξα Υπέρειας-Χαραυγή 1-4

Δυνατό ματς, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Όμως το πρόσωπο του αγώνα για την Χαραυγή ήταν ο Χρήστος Πάνου, που ήρθε μεταγραφή στην ομάδα τα Χριστούγεννα από τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων. Ο εν λόγω παίκτης σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της Χαραυγής.
Στο 15’ αριστουργηματική εκτέλεση του Χρήστου Πάνου έκανε το 0-1. Στο 20’ ισοφάρισε η Υπέρεια, με τον Γκατζόγια Δ. που με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο γάμα έκανε το 1-1. Στο 30’ το σουτ του Χρήστου Πάνου από τα 30 μέτρα έκανε το 1-2. Στο 35’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ και ο Λάτα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει. Στο 60’ ο Λαχανάς με σουτ έκανε το 1-3. Στο 75’ ο Λάτα με ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 1-4 και για την Χαραυγή τρία χαμένα τετ α τετ με Πετράκη και Λάτα.

Δόξα Υπέρειας: Σκατζούρης, Τσιούρης Γ. (70’ λ.τ. Μανταλιάς), Παπαδόπουλος, Τέμας, Γούναρης (75’ Τσούνι), Μαλέσκα, Γκατζόγιας Δ., Γκατζόγιας Α., Τασιόπουλος, Ευθυμιάδης, Κερμελίδης.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Μακρής, Τσανάς, Λιάπης, Βιντσάνι (80’ Πετράκης Χ.), Πάνος (46’ Λαχανάς Α.), Λάτα (85’ Λαχανάς Γ.), Χασιώτης, Πέτρακης Ε., Κεραμιδάς.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης Β., Γιάντσης Δ., Σπανούλης Β.