Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Ισόπαλο το ντέρμπι στην Κοιλάδα

Νίκες για Δομένικο - Καλύβια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Χυρετιακός Δομένικου-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 3-2

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και για τις δύο ομάδες, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, στην επανάληψη σημειώθηκαν τα πέντε τέρματα. Προηγήθηκε το Δομένικο στο 60’ όταν εκτέλεσε κόρνερ ο Κυπαρίσσης, ο Φούντας έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 65’ ο Σανίδας με πλασέ έκανε το 2-0. Δύο λεπτά μετά ο Μεταξιώτης για το Λιβάδι έκανε το 2-1, ο ίδιος παίκτης στο 75’ με σουτ ύστερα από πάσα του Καρρά έφερε το ματς στα ίσα. Ο τελευταίος λόγος ήταν για το Δομένικο, στις καθυστερήσεις στο 91’ όταν ο Ψύρρας ύστερα από κόρνερ του Κυπαρίσση διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη γράφοντας το τελικό 3-2. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 10’ το Λιβάδι είχε δοκάρι με τον Καπέτη.

Χυρετιακός Δομένικου (Δημήτρης Ζάγκας): Αλιαπούλιος, Δαλώσης, Τσιούρβας, Φούντας, Καραγκούνης, Κυπαρίσσης, Ψύρρας, Κουρδής, Καραθάνος (46’ Τσανάκας), Τσικούρας Π., Σανίδας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Αντωνίου, Καπέτης, Φτεργιώτης, Γκούμας, Καψάλης, Μεταξιώτης, Γκατζούνης, Μπατζάκης, Καρράς (70’ Τζημαγιώργης), Τζέβος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας Θ., Κοτρώτσος Δ., Τάνας Ι.

Κοιλάδα-Πελασγιώτιδα 1-1

Το ματς ήταν δυνατό, με σκληρές μονομαχίες ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Οι φάσεις ήταν αρκετές εκατέρωθεν, προηγήθηκε η «Πέλα» στο 30’ με τον Τσαβαλιά ο οποίος κινήθηκε πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή, έκανε το σουτ και έγραψε το 0-1. Η απάντηση ήρθε στο 45’ όταν ο Καζάνι με ατομική ενέργεια έκανε το πλασέ και έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 7’ ο Κιος σουτ μέσα από την περιοχή άουτ, στο 10’ ο Μότση του σουτ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 15’ και 20’ τα καλά σουτ από τους Τεκέδη και Τοπαλίδη απέκρουσε ο Τσιτουρτζής.

Στο 24’ ο Χατζηπύρος για την Κοιλάδα έπιασε ένα καλό σουτ απέκρουσε ο Κιος Β. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπούρη στο 32’. Στο 60’ για την Κοιλάδα ο Καζάνι πλάσαρε η μπάλα άουτ, πέντε λεπτά μετά καλό σουτ του Τζαβαλιά ξανά άουτ, στο 67’ σέντρα του Δόλγυρα, πήρε την κεφαλιά ο Γελαλής απέκρουσε ο Τσιτουρτζής.

Στο 72’ σουτ του Χατζηπύρου πέρασε λίγο άουτ και στο 80’ κεφαλιά του Μπούρη απέκρουσε ο Κιος Β. Τέλος να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι συγχαίρουν την διαιτησία του αγώνα.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Γονατάς (40’ λ.τ. Ζησόπουλος), Τσαδήμος, Ανδρεάκης Γ., Μπούρης, Αβραμούλης, Κολώτσιος, Αρβανίτης (70’ Νικολαϊδης), Καζάνι, Χατζηπύρος.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Θύμιος, Τέλιος, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Τσαβαλιάς, Τεκέδης (70’ Δάμτσιας – 90’ λ.τ. Ντάφης), Γελαλής, Τοπαλίδης, Κιος Σ., Μότση (80’ Μαροσούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Κουμάρογλου Δ., Ντίνου Φ.

Μύτικας Καλυβίων-Εθνικός Ολύμπου 2-1

Η αναμέτρηση στηρίχθηκε στην δύναμη, είχε αρκετές φάσεις και τρία γκολ. Η ομάδα του Εθνικού Ολύμπου διαμαρτύρεται για δύο τέρματα του Ζήδρου Μ. ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο 17’ ο Ζέττας από πλάγια έκανε το σουτ απέκρουσε ο Νίκου Γ. Στο 18’ ο Κόντος έκανε το σουτ που χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 25’ ο Μπουμπουνάρας το σουτ που έκανε πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 30’ κέρδισε πέναλτι ο Πουρσανίδης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Γκόλτσιος και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 35’ ο Ζέττας βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Νίκου Γ. Πέναλτι στο 50’ κέρδισε ο Κόντος για τον Εθνικό Ολύμπου, εκτέλεσε ο Ζήδρος Μ. και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 70’ ο Καϊμακάμης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Νίκου Γ., στη συνέχεια ο Κόντος το σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα και στο 88’ μαγική μπαλιά του Καϊμακάμη από αριστερά και με προβολή ο Νταμπώσης Χ. με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μύτικας Καλυβίων (Γιώργος Νάνος): Τσουρέκας, Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Νταμπώσης Σ., Μιφτάρι, Μπαλούκας, Νάνος, Ζέττας, Νταμπώσης Σ. (46’ Φουρκιώτης), Πουρσανίδης, Καϊμακάμης.

Εθνικός Ολύμπου (Ιωάννης Κατσάρας): Νίκου Γ., Ζήσαρος (67’ Γαλανός), Μπεχλιβανίδης Β., Κόντος, Μπεχλιβανίδης Π., Ζήδρος Μ., Πουρουτίδης Β., Πουρουτίδης Η. (83’ Γκόγκουρας), Συμεωνίδης, Μπουμπουνάρας (76’ Τσερτεκίδης), Παβιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Δ., Καραμαγκιόλας Ε., Μπιμπή Μ.