Βαθμολογία

Κέρδισε και έβαλε σε περιπέτειες το Αβέρωφ

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων απέναντι στο Αβέρωφ και έβαλε την ομάδα της Λάρισας σε περιπέτειες, αναφορικά με την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΛ.

Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν στο πρώτο μέρος, με τον Τσιρβούλη, που στο 30’ είχε δοκάρι, ενώ η ομάδα των Φαρσάλων είχε καλές στιγμές με τους Ζαγγανά και Βούλγαρη. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, κέρδισαν πέναλτι στο 68ο λεπτό με τον Ζαγγανά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βούλγαρης και έκανε το 1-0. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, έχουν αρκετές ενστάσεις και αμφισβήτησαν το πέναλτι, χωρίς όμως να έχουν άλλα παράπονα από την διαιτησία.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσιανάκας Απ., Τσιανάκας Β., Τλούπας, Τσιούλης(60’ Θεοχάρης), Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης(83’ Ξυνογαλάς),Βούλγαρης, Ζαγγανάς(75’ Κατσανάκης).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ(Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Τσιρβούλης(75’ Μητρακούλης), Χατζής, Κλεισιάρης, Μηνάς, Κολοβός, Γουργιώτης(75’ Βαΐτσης), Τσαντζαλής(30’ Ντούγκος, λ.τ.), Τσιαντούλης, Σαπάκος, Ελευθέρογλου.

Διαιτητής: Σάρρος Βοηθοί: Γκρέτσης, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης