Βαθμολογία

Ωραίος και δεύτερος ο Φαλανιακός

Εύκολο απόγευμα είχε ο Φαλανιακός αφού κέρδισε με 3-1 τον Ηρακλή. Χάλκης. Έτσι έπιασε στη 2η θέση την Αστραπή Νέας Πολιτείας με 53 βαθμούς. Το παιχνίδι είχε πολύ θέαμα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των οπαδών.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 7ο λεπτό να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπλέντι μετά από συνδυασμό με τον Φατούρα θα κάνει από νωρίς το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ύστερα από τις ευκαιρίες των Γούπο και Ζησάκη κατάφεραν τελικά να ισοφαρίσουν με το πλασέ του Βογιατζή Σωτήρη. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν μόνο πέντε λεπτά. Αφού ο Αλεξανδρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 35’ θα κάνει το 2-1.

Στην επανάληψη πάλι καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι. Απείλησαν με τους Αλεξανδρή, Παπαγεοργίου και Μπλέντι χωρίς να σκοράρουν. Όμως ο νεαρός Σακελλαρίου μετά από πάσα του Γκουτρουμπή θα κάνει το τελικό 3-1 στο 76’. Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Φαλανιακού.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης (70′ Σακελλαρίου), Κόκκινος, Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Βαρσάμης, Αλεξανδρής (88′ Φραγκογούλας), Φατούρας (68′ Αλατάς).

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Γουργιώτης, Σταμάτης, Πρίφτης, Τσίρκας, Βογιατζής Χ., Κουσιώρας Ν., Ζησάκης, Κουσιώρας Κ., Βογιατζής Σ., Γούπος (70′ Κοττάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Τσακνάκης, Ακρίβος.

Βασίλης Παπαχατζής