Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Ακόμα σκοράρει ο Θερμαϊκός

Εντυπωσιακή νίκη του Στομίου-Ισοπαλία για τον Μελιβοιακό

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Το θηρίο ξύπνησε

Επιβλητική νίκη, με το εντυπωσιακό σκορ 3-8 πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, στο γήπεδο του Κουτσόχειρου, απέναντι στον Ορφέα και συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα, ιδιαίτερο ρόλο στην νίκη αυτήν, έπαιξε το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, ο Κώστας Αλβανός, που κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ.

Στο πρώτο μέρος, το σκορ ήταν 1-5 για τους φιλοξενούμενους, με τα γκολ να έχουν πετύχει, τρία ο Κώστας Αλβανός, ένα ο Μάριος Τοπάλης με πέναλτι και ένα ο Γιάννης Τσιάρας, ενώ για τον Ορφέα μείωσε ο Νεχαλιώτης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καρέντζος έκανε το 1-6, ο Νεχαλιώτης μείωσε σε 2-6, ενώ μείωσε κι άλλο για τους γηπεδούχους ο Καραβάκας. Από εκεί και πέρα, το Στόμιο πέτυχε άλλα δυο τέρματα, με τον Καρέντζο και τον Οδυσσέα Πολύζο να διαμορφώνουν το τελικό 3-8.

Ορφέας: Βραχοσάι, Πνευματικός(46’ Νότας Β.), Καρβουνάρης, Φαρμάκης, Παπαδημητρίου Στ., Παπαδημητρίου Δ., Καψιώχας Δ., Οικονόμου, Μπουρίτας, Νεχαλιώτης, Νότας Κ.(65’ Καραβάκας, λ.τ.).

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Τοπάλης Μ., Θεοδώρου Ι., Καρέντζος, Αλβανός Σ., Ταπατάς Γ., Ταπατάς Κ., Τσιάρας Ι., Τσιάρας Δ.(60’ Δεσπότης), Οικονόμου Ρ.(38’ Πολύζος Οδ.), Αλβανός Κ.(50’ Παλάσκας).

Ντόρτια στην Μελιβοία

Ισόπαλη και με σκορ 4-4 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελιβοιακό και Ποσειδώνα, με τους γηπεδούχους, να μένουν πίσω όσον αφορά το κυνήγι της πρωτιάς.

Στο 10’ ο Μπάτσικας έκανε το 1-0 για τον Μελιβοιακό, ενώ ο Γουργιώτης οκτώ λεπτά αργότερα σημείωσε το 2-0. Από εκεί και πέρα, ο Ποσειδώνας μείωσε αρχικά σε 2-1, στο 37’ με τους γηπεδούχους όμως να φωνάζουν καθώς όπως είπαν, η επόπτης σήκωσε την σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση, ενώ στο 44ο λεπτό, η ομάδα της Λάρισας ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας το 2-3 αρχικά και στην συνέχεια το 2-4, ωστόσο στο 88’ ο Λαδάς μείωσε σε 3-4, ενώ το τελικό 4-4 σημείωσε ο Γουργιώτης και χάρισε τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Μελιβοιακός έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή και την β’ επόπτρια, ενώ όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, έκαναν ένσταση μετά το παιχνίδι, για πλαστοπροσωπία, η οποία ωστόσο απορρίφθηκε από την ΕΠΣΛ.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Μακρής, Ρέντζας, Γουργιώτης, Λαδάς, Παπαρίζος Ρ., Γκουντάρας Ι., Λώλος, Μαλαχτάρης, Μπάτσικας, Γραμμένος.

Διπλό που την φέρνει πιο κοντά στην Δόξα

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-4 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, μέσα στο γήπεδο της Ελάφου και πλησίασε τον Μελιβοιακό στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Ντίνα, ενώ στο 33’ ο Καραφύλλι, σημείωσε το 0-2, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Καραφύλλι έκανε το 0-3 στο 56ο λεπτό, για να μειώσει στο 70’ η Έλαφος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιντζέλη. Το τελικό 1-4, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Καραφύλλι, πετυχαίνοντας παράλληλα και χατ-τρικ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν και ευκαιρίες με τους Στεφανούλη, Καματέρη, Ντίνα και Παπακανάκη.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Αναγνώστου Β., Τσατσανάκος, Πανταζής, Νικολαΐδης(70’ Καματσέλος), Αναγνώστου Σ., Τζήκας, Χριστοδούλου Ν., Στογιάννοφ, Μπρούσας, Τσιντζέλης.

Δόξα Αμυγδαλής: Μανώλας, Χατζησάββας(70’ Μπεκιώτης), Μπραχελίκα, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Ντίνας, Καματέρης, Παπακανάκης(60’ Ντάφος Ι.), Καραφύλλι.

Κέρδισε και παρέμεινε κοντά

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, απέναντι στην Λάρισα ’88 και παρέμεινε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό, όταν ο Γιώργος Τζιούρας με διπλή προσπάθεια μετά από ατομική ενέργεια του Σκιά έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, η Μαρμαρίνη πίεσε με τους Σκιά, Μπατζογιάννη και Ζαΐμη, ενώ από την άλλη η ομάδα της Λάρισας, έχασε ευκαιρίες με τους Καψάλη και Βασίλη Κωνσταντίνου.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Καρακώστας, Καλογιάννης, Ακρίβος, Αγγέλης(80’ Αγάς), Μπάτσικας, Νταλίπι(46’ Μάρκου), Περδικούλης, Σκιάς, Ζαΐμη, Τζιούρας(65’ Μπατζογιάννης).

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Σδράλης, Σελήνης(68’ Ναστούδης, λ.τ.), Καψάλης, Κωνσταντίνου Β., Ντάμαλης, Φίλογλου, Αδαμούλης, Τατσόπουλος, Πούλιος, Μπαϊράμης(60’ Σκουλίδης).

Εύκολο έργο για το Ολύμπικ

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Ακαδημία Ολύμπικ, απέναντι στον Όλυμπο Αιγάνης και βρέθηκε έτσι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Ολύμπικ, άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό όταν ο Τσούκαρης έκανε το 1-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, ο Γεωργόπουλος έκανε το 2-0 στο 75’, ενώ στο 80’ ο Χατζηβασιλείου, σημείωσε το τελικό 3-0.

Ακαδημία Ολύμπικ: Τσιντίκης, Κυρίτσης, Αθανασίου, Τσούκαρης, Μήλιος(75’ Πράπας), Ψαθάς(75’ Γεωργόπουλος), Μίχος, Χατζηβασιλείου, Αθανασούλης(70’ Βογιατζόγλου), Ντόκος, Κύρκος.

(Χ)ωρίς νικητή

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αετόλοφο και Ευαγγελισμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε ένα παιχνίδι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο 20’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γεωργοβίτσα, ενώ στην συνέχεια έχασαν ευκαιρίες με τους Χατζάκο, Αντώνη Ντελή και Γεωργοβίτσα.

Στα τελευταία λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Ευαγγελισμός, κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Νίκος Ντέλιος από μπαλιά του Μπέσι, έκανε το 1-1 και χάρισε τουλάχιστον τον πόντο στην ομάδα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Φλόγα, έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού, για δύο πέναλτι που θεωρεί ότι δεν της δόθηκαν.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Παντελιάδης, Μπαρούτζας, Μπρουγαζάς, Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Ηλ., Ντελής Αντ.(80’ Κασίδας), Λάχο, Αργυρούλης Δ., Χατζάκος(87’ Στατήρης).

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής Ν., Κόκκινος(60’ Διαμαντάκης), Τσιάκος, Δήμου(78’ Μαντής Κ.), Γεροκώστας, Μαντής Παν.(85’ Καραΐσκος), Κορδέλας, Ντέλιος, Κίκε, Μπέσι, Γιακουβής Αθ.