Βαθμολογία

Δήμητρα Αγιάς: «Μην κουράζεστε άλλο!»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ομάδα της Δήμητρας Αγιάς με αφορμή το ματς με το Αρμένιο και τα παράπονα που έχει από την διαιτησία του ματς. Αναλυτικά: «Μάρτης γδάρτης λέει ο θυμόσοφος λαός μας και κάποιοι ''Κύριοι'' τέτοια εποχή, συνεχίζουν να επιβεβαιώνουν τον ευατό τους..

Σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια βάση βαθμολογικού ενδιαφέροντος της Β΄ΕΠΣΛ(1ος όμιλος), μεταξύ της Α.Ε Δήμητρας και του Δήμου Αρμενίου, τα μεγάλα του γένους και δη της ΕΠΣΛ μυαλά, έστειλαν τον εμπειρότατο ρέφερι Κο Νίτσα Χρήστο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, με άξιο συμπαραστάτη τον βοηθό Κο Αθανασούλα.

Ως Δ.Σ τους ευχαριστούμε ολόψυχα από τα βάθη της καρδιάς μας για τις αξέχαστες στιγμές που μας προσέφεραν σήμερα και για την καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος!

Φτάσαμε στο σημείο παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας να τους εκλιπαρούμε να σφυρίξουν και κάτι υπέρ του αντιπάλου!

Το γκολ που ακυρώθηκε στο 20΄λεπτό για την ομάδα μας,(0-0 το σκορ εώς αυτό το λεπτό) από τον άτεγκτο Κο Αθανασούλα του το αφιερώνουμε ως φόρο τιμής για την μεγαλειώδη του πορεία ως τώρα και την απαράμιλλη κρίση του!

Τον άρχοντα της αναμέτρησης Κο Νίτσα Χρήστο, τον κατατάσσουμε επάξια στους μεγάλους διαιτητές της νεότερης ιστορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μας, αφού όπως αποδεικνύεται περίτρανα δεν είναι ικανός να συντάξει από μόνος ούτε ένα τριπλότυπο ευανάγνωστο φύλλο αγώνα! Πόσο μάλλον να τον διευθύνει κιόλας!

Και επειδή πάντοτε η ομάδα μας έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της εώς και σήμερα για το ήθος της και το ευ αγωνίζεσθε, πολλά συγχαρητήρια, χωρίς καμία δόση υπαινιγμού, στον άλλο βοηθό της αναμέτρησης Κο Ζαχαρό για τις άριστες υποδείξεις του. Μακάρι να ήταν όλοι υπέρμαχοι του 50-50 σαν και αυτόν.

Πολλά μπράβο και στους ανθρώπους του Δήμου Αρμενίου για την άριστη φιλοξενία τους. Κύριοι μην κουράζεστε άλλο! Μπορούμε να σας αδειάσουμε και μόνοι μας τη γωνιά αρκεί να βρείτε το θάρρος να μας το ζητήσετε..

Μόνο που εσείς έχετε μάθει άλλους τρόπους για να το κάνετε! Πάντα πισώπλατα, πάντα στα σκοτεινά! Συνεχίστε να ζείτε στα σκοτάδια σας και αφήστε εμάς να ζούμε στο φώς!

Ζητήστε την ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ μας τιμωρία για αυτά που λέμε δημόσια και όταν δικαιωθείτε με την απειλή προστίμων, αφαίρεσης βαθμών και τα συναφή πανηγυρίστε δικαιωμένοι όπως έχετε μάθει να κάνετε κάθε φορά!

Καληνύχτα σας!».